Fullmånemeditation med Nära: Var med och skapa kärleksfulla energier

Ensam är stark, men tillsammans är vi starkare! Var med och meditera vid nästa fullmåne. Låt oss skicka kärleksfulla tankar och energier!

Text: Tidningen Nära
Foto: Shutterstock

På torsdag den 31 augusti mellan klockan 20.00-20.30 är det dags för fullmånemeditation tillsammans med er läsare. Du kan meditera utomhus under månens sken, eller inomhus. Ensam eller i grupp. Har du en meditation du trivs med väljer du den, andra kanske föredrar att följa en vägledd meditation på CD. Du kan också följa någon av Benny Rosenqvists kostnadsfria meditationer på Näras webb-tv eller lyssna på våra meditationsspellistor i Spotify.

Det viktigaste är att du tar en stund för dig själv, bjuder in lugnet i ditt hjärta och tar till dig de energier som vi skapar tillsammans. Låt oss hjälpas åt att förbättra världen!

Hoppas du också vill vara med! Sprid budskapet till så många du kan. Tillsammans gör vi skillnad! ♥

Läs även: Så använder du månens kraft!

Lär dig mer om månens energier i Tanja Dyredands webbkurs och lär dig att meditera med hjälp av Benny Rosenqvists meditationskurs.

Anmäl dig till Näras nyhetsbrev!

Få alla våra nyheter direkt i din inkorg, varje vecka:

Jag har läst och godkänner villkoren.

Månadens fråga

Tror du på naturens läkande kraft?

Fler artiklar

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.