Så använder du månens kraft!

Vid fullmåne är det ett perfekt tillfälle att förlåta och känna tacksamhet. Lämna gamla energier som orsakats av oro och negativa händelser. Släpp taget om skadliga tankar, vanor och energitjuvar.

Text: Lovisa Mölstad
Foto: Shutterstock

Förlåt dig själv, eller någon annan. Låter det svårt? Föreställ dig att du har gjort en överenskommelse med andra själar, om att du vill utvecklas under din livstid. Om någon provocerar dig eller gör dig riktigt upprörd, kan du tänka att det är person som du har själskontakt med. Se de personer som irriterar dig som lärare. Sök efter de lärdomar som upprördheten kan leda till.

Att du förlåter andra för det de har gjort betyder inte att det de gjorde var rätt. Det betyder bara att du har bearbetat det och kan gå vidare.
När vi är arga sänder vi ut dåliga vibrationer. När vi förlåter sänder vi ut mycket renare, klarare och gladare vibrationer. Då är det mycket enklare att få våra drömmar att bli verklighet!

Förlåtelseceremoni

  •  Ta några djupa, renande andetag. Befria dig från stress, ängslan och bekymmer medan du andas.
  •  Tänk på en vana, ett tankemönster eller ett irritationsmoment du vill befria dig ifrån. Skriv ner allt på ett papper.
  •  Tänk på någon som gjort dig arg eller upprörd. Skriv ner namnet/namnen på samma papper och skriv vad de gjorde. Nu har du skapat en förlåtelselista.
  •  Blunda och visualisera personerna i tur och ordning. Se dem inneslutna i en rosa bubbla, eftersom det är en av kärlekens färger. Se hur de ler mot dig. Skapa en behaglig känsla mellan er. Säg högt eller lågt: ”Jag förlåter dig.” Låt dem sedan sväva iväg i sin bubbla.
  •  Läs upp följande fras för förlåtelse och karmabefrielse vid fullmåne:

”Under den strålande fullmånen förlåter jag allting, alla, allt som hänt och alla minnen från det förflutna eller från nuet som behöver förlåtas. Jag förlåter precis alla. Jag förlåter också mig själv för de misstag jag har begått. Universum är kärlek och jag är förlåten och styrd av enbart kärlek. Kärleken korrigerar just nu mitt liv. Med vetskap om detta kan jag känna frid.”


Du kanske vill lägga till:
”Jag bär fram kärlek och healing till alla mina tankar, övertygelser och relationer. Jag tar till mig lärdomarna och går vidare. Jag låter mina själsfragment renas av fullmånen och manar dem att förena sig med mig. Jag sänder kärlek till mig själv och till alla jag känner och till alla som känner mig, i alla tidens riktningar. Under den strålande fullmånen blir jag hel. Och så är det. Må det bli så.”

  •  Ställ dig vid till exempel en vedeldad kamin eller en diskho, någonstans där du inte kan sätta eld på huset, och bränn upp din förlåtelselista. Den här ritualen släpper ut energierna i etern för att omvandlas till kärlek.

När du utför ceremonin ovan frigör du känslor av bitterhet som du behöver ersätta med något – tacksamhet! Tacksamheten höjer din vibration så du blir gladare. Ju högre och klarare vibration du sänder ut, desto bättre kommer du att kunna skapa om två veckor när nymånen dyker upp igen.


Tacksamhetsceremoni

  •  Tänk på minst tre personer, platser, situationer eller saker du är verkligt tacksam för. Känn tacksamheten i hela kroppen! Skriv en lista över dem/det du är tacksam för.
  •  Bränn tacksamhetslistan, för vid den här tiden på månaden vill vi bara släppa taget om allting.
  •  Om det känns rätt för dig, säg besvärjelsen: ”Jag vet att jag är välsignad och lever mitt liv i den vissheten.”

Arbetet du gör med dig själv vid fullmåne försätter dig i en gynnsam position för att få drömmarna att slå in vid nästa nymåne, två veckor senare.

Anmäl dig till Näras nyhetsbrev!

Få alla våra nyheter direkt i din inkorg, varje vecka:

Jag har läst och godkänner villkoren.

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.