Så funkar attraktionslagen – och därför blir din dröm aldrig verklighet

Har du en stark dröm inom dig som inte verkar vilja bli verklighet? Det kan bero på att dina känslor och ditt agerande vibrerar på en annan frekvens. Anna Strandlind lär oss mer om attraktionslagen.

Text: Anna Strandlind
Foto: Getty Images

Hej!

Jag har under flera år trott att jag ska hitta mitt drömboende, ett hus på landet med uppvuxen trädgård där bärbuskar, fruktträd och odling redan finns. Det är ett modernt hus med vedspis och ett skafferi man kan gå in i, samt jordkällare. Där finns även ett stall och plats för hönor samt utrymme för maskiner. Men detta hus dyker inte upp. Kan du se om det kommer till mig? När i tiden? Och om det är nära där jag bor idag? 1000 x tack för svar.

M

 

Anna Strandlind svarar: Känn det som att platsen du drömmer redan är en del av dig

Hej M!

Vilken underbar miljö och så vackert beskriven!

När det kommer till att attrahera in saker, reagerar alltid attraktionslagen på den vibration du sänder ut, alltså din attityd. Det är tankar, känslor och agerande/handling. Det blir den vibrationen som sedan får en verkan. Känslotillståndet du befinner dig i talar om för dig ifall du befinner dig i att skapa något du vill ha, eller något du inte vill ha. Så du ska alltid vara uppmärksam på vad du känner, för då kan du veta riktningen på vad din magnetiska vibration attraherar. Attraktionslagen arbetar ständigt, även om vi inte märker det.

LÄS ÄVEN: Jag mår dåligt – men vågar inte förändra mitt liv

Det räcker inte att tänka goda tankar och vilja ha saker. Vi får inte det vi vill ha, utan det vi är! Vi får det vi tror är sant.

Det enda som gör att vi inte ”får till det”, handlar om det känslotillstånd som vi befinner oss mest i. Så om du inte ändrar dig på insidan och verkligen tror på djupet att din dröm ska bli sann, kommer din tillvaro på utsidan att möta samma resultat som tidigare. Vibrationen som din kropp och ditt sinne befinner sig i kommer alltid att visa vad du attraherar.

LÄS ÄVEN: Veronica: Hur får jag tillbaka energin efter utmattningen?

Det du måste göra nu är att börja agera känslomässigt, som om det du vill ha redan är ditt. Mentalt har det redan gjort det eftersom du har den vackra bilden av ditt drömboende inom dig. Ditt fokus är det som styrs vad din energi går till. Om du inte har mest fokus på det du vill ha och sedan handlar efter det, går fokus automatiskt till något annat. Det räcker alltså inte att tänka på det du vill ha, utan du måste varje dag både tänka, känna och agera.

Dina svar kommer då längs vägen. Du ska aldrig veta hur det ska gå till, men du måste göra annat än du gjort tidigare för att få ett resultat. Annars ”sitter du fast” Om du bara sätter din önskan på en ”piedestal” så skjuter du ifrån dig det du vill ha. Det blir då ett ”jagande” eller en längtan. Universum svarar alltid på det vi känner på djupet.

Gör så här: Se och känn det som om den platsen du drömmer om är en del av dig och lev som att du redan har ditt drömhus. Då drar du starkare till dig det du vill ha. Allt ligger på en frekvens. Det du vill ha finns redan, annars skulle du inte kunna tänka dig det. Men det finns i den ”osynliga världen”, den spirituella delen. Men den är mer sann än den fysiska världen vi lever i! För allt börjar med en idé om något som finns i den osynliga delen. Allt skapas där först.

LÄS ÄVEN: Mina hälsoproblem hindrar mig från att leva som jag vill – hur ska jag tänka?

Hur skulle du leva idag om du hade fått ditt drömhus för en månad sedan? Vad har du då för vanor? Vad gör du på dagarna? Vad är det du har runt omkring dig?

Lev som om du bor där, på denna plats. Du ska också agera mer. Kanske ringa en mäklare, åka ut till platsen där du vill bo och prata med människor som lever där. Förhöra dig om ifall det finns något att hyra eller köpa. Varje dag ska du lägga fokus på detta, agera. Lagen om attraktion skulle lika gärna kunna heta Lagen om fokus.

För om du agerar så här och tror på att du redan har ditt drömboende, kommer denna plats att komma till dig. Jag kan tillägga att jag ser att det kanske inte är så nära som du önskar, men ungefär fem mil bort.

 

Med varma kramar

Anna

 

 

Skicka din fråga till Anna Strandlind

Nu kan du få coachning av Anna Strandlind, som också använder sig av sina mediala kunskaper när hon hjälper människor att utvecklas. I varje nummer av Nära svarar hon på en läsarfråga och ger dig råd för hur du kan växa och nå inre framgång inom olika områden i ditt liv.

Annas guidning 500.jpg

Gör så här: Skicka ditt brev till guidning@tidningennara.se

Du är helt anonym! Anna väljer ut en fråga och besvarar den tillsammans med andra kloka råd i tidningen. Svaret kan även komma att publiceras på tidningennara.se/guidning. Anna använder både sin mediala och coachande förmåga. Välkommen med din fråga!

Läs Annas senaste svar här

Prova Annas webbkurs om djurkommunikation

Läs de senaste råden från Anna:

Anmäl dig till Näras nyhetsbrev!

Få alla våra nyheter direkt i din inkorg, varje vecka:

Jag har läst och godkänner villkoren.
Publicerat

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.