Jag får ingen bekräftelse från andevärlden – hur vet jag om någon är med mig?

Har du försökt få kontakt med en anhörig som befinner sig på Andra sidan, utan att få tydlig bekräftelse på att de är med dig? Anna Strandlind delar med sig av sina tankar om möjliga orsaker till detta och ger samtidigt värdefulla råd om hur du kan söka kontakt med andevärlden.

Text: Anna Strandlind
Foto: Getty Images

Hej!

Kommer jag att få kontakt med andra sidan? Försöker, men har inte lyckats än. Vill gärna ha kontakt med min dotter, kommer jag att lyckas med det? Hur ser min framtid ut? Många frågor jag gärna vill ha svar på.

Med vänlig hälsning,

K

 

Anna Strandlind svarar: Du har dina anhöriga och änglarna med dig – lita på det!

Hej K!

Jag vet inte om du menar allmänt att få kontakt med andevärlden eller om det är din dotter från andra sidan du vill nå. Men jag vill dela med mig hur jag ser på det som medium.

Vi alla har våra nära och kära med oss från andra sidan. Oftast vill vi så starkt ha kontakt, att vi forcerar oss själva.

Tecken från Andra sidan

Ett sätt att få bekräftelse är via våra sinnen – syn, hörsel, lukt, smak och känsel. Fysiska tecken du då kan få är till exempel att du känner en doft som återkommer och påminner dig om en speciell person när den levde därför att doften är starkt förknippad med just den personen. Det kan också vara så att du ser en fågel som pockar på uppmärksamhet på ett ovanligt och kanske närgånget sätt. Eller så hör du på radion en speciell melodi eller en typ av meddelande som fångar din uppmärksamhet och knyter dig till den du vill ha kontakt med. Det kan också vara så att du får du en känsla av att någon rör vid ditt hår, din kind – du förnimmer att någon finns nära dig.

Om personen inte har varit över på andra sidan så länge, till exempel inte mer än någon månad, brukar vi medier säga att man där går igenom en ”skola” för att ser över vad som ska ske där, finna sina uppgifter och lärdomar. Då kan det vara en ”frånvaro” från den anhörige, som just då inte har tid att ta kontakt med sina nära och kära och därför inte märks av på samma sätt i vår fysiska värld. Men de vi saknar är ändå alltid med oss energimässigt, fast kanske inte på det sätt vi tror.

LÄS ÄVEN: 8 vanliga tecken på andlig närvaro

Det mesta utav oss människor är osynligt, ja det är faktiskt sant! Du och jag är hundra procent energi och har fått en fysisk kropp att leva i här på jorden. Men allt är energi! Dina tankar är energi, men de är osynliga. Luften du andas kan vi inte se men du litar på att den finns. Likadant är det med de personer som gått över till andra sidan, de finns men inte i den fysiska delen. Men eftersom energi aldrig kan gå ”sönder” utan bara ändra form och vår själ är energi, så finns de i din energi och där får du kontakt fast att du inte förstår det alla gånger. De du saknar är med dig och vill inget annat än att du ska vara lycklig och göra det du älskar!

Be den anhörige att komma

Ibland när du tror att du tänker på någon anhörig så kan det vara de från andra sidan som kom till dig först och gör att du börjar se och känna minnen eller saker som de gjorde när de levde.

Du kan öva på detta genom dina inre sinnen som är klarseende, klarvetande, klarhörsel och klarkännande. Du kan få upp inre bilder när du tänker på någon anhörig, så be då den anhörige komma till dig och lita på den inre bild du får upp. Det du ser är som en ”film” inom dig. De är med dig och kommer att ge dig en känsla av kärlek, kanske en rysning, eller du kanske hör ord inom dig. Som sagt, de är med dig!

LÄS ÄVEN: Upptäck synkronicitet i vardagen – när universum pratar med dig

Börja prata med den anhörige, till exempel din dotter, och lita på att den du söker är där med dig. Var lugn, för du kommer att få tydliga tecken mer och mer. Oftast hjälper de anhöriga oss med roliga saker i vår fysiska värld, de kan föra rätt människor till oss, så var öppen nu och bygg upp tilliten till att den anhörige är med.

När det gäller din framtid så ser jag att det blir bra. Du ska mer och mer gå mot det du vill ha i ditt liv och tillåta dig att ”leva ut”, för dina anhöriga vill inget annat. Detta får jag alltid till mig från anhöriga från andra sidan. De vill ge oss råd och stöd att leva så som vi själva vill, i frihet och glädje.

En sorg får ta den tiden det tar, så ta steg som passar dig i lugn och ro. Du är älskad och värd ett fint liv här på jorden och du har dina anhöriga och änglar med dig. Lita på det!

Varmaste kramen från mig,

Anna

 

 

 

Skicka din fråga till Anna Strandlind

Nu kan du få coachning av Anna Strandlind, som också använder sig av sina mediala kunskaper när hon hjälper människor att utvecklas. I varje nummer av Nära svarar hon på en läsarfråga och ger dig råd för hur du kan växa och nå inre framgång inom olika områden i ditt liv.

Annas guidning 500.jpg

Gör så här: Skicka ditt brev till guidning@tidningennara.se

Du är helt anonym! Anna väljer ut en fråga och besvarar den tillsammans med andra kloka råd i tidningen. Svaret kan även komma att publiceras på tidningennara.se/guidning. Anna använder både sin mediala och coachande förmåga. Välkommen med din fråga!

Läs Annas senaste svar här

Prova Annas webbkurs om djurkommunikation

Läs de senaste råden från Anna:

Anmäl dig till Näras nyhetsbrev!

Få alla våra nyheter direkt i din inkorg, varje vecka:

Jag har läst och godkänner villkoren.
Publicerat

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.