Annas guidning: Hur finner jag modet att säga upp mig?

Jag har varit på samma jobb i 20 år och vill så gärna säga upp mig, men hjärnan sätter stopp. Hur ska jag våga ta steget?

Text: Anna Strandlind
Foto: Getty Images

Hej Anna!

Jag skulle verkligen behöva hjälp med att "våga" säga upp mig från mitt jobb. Jag har arbetat i 20 år på samma ställe. Ena stunden tänker jag att nu gör jag det, men så säger hjärnan att det kan du ju inte. Då har du ingen inkomst bla bla bla… Jag blir tokig snart. Behöver hjälp med hur jag ska "våga". Tack snälla.

Med vänlig hälsning E

Anna Strandlind svarar: Attraktionslagen kommer att förändra ditt liv

Hej E!

Jag vill först och främst tacka dig för din fråga för jag vet att många sitter i en liknande situation, fast det kanske handlar om olika frågor i livet som kräver att vi vågar ta ett beslut. Allt i livet påverkas av våra beslut, stora som små. Därför är det är viktigt att ta beslut utifrån vad DU känner, inte vad andra förväntar sig att du ska göra. Alla som fattar beslut utan att bli någon sorts ”offer” för vad andra tycker, är alltid de som lyckas bäst. De blir framgångsrika i själ och hjärta och även i den fysiska värld vi lever i.

Detta har inget med intelligens eller utbildning att göra. Många av de mest framgångsrika människorna har knappt gått ut gymnasiet, men har haft en brinnande passion för att göra något nytt. De har varit fokuserade på vad de vill ha i sitt liv. De har kanske inte vetat hur de ska nå det de söker, utan fokuserat på vad de kan göra för att komma närmare det som de vill ha. Det är också så att de lärt sig på vägen, blivit känslomässigt involverade i saker de älskar att göra och lära sig.

Vet du, om du varje dag fattar sunda beslut som ger dig känslan av glädje och ”pirrighet”, att allt kan bli bra och vara vägen mot din dröm, så kommer du att finna rätt. Du kommer att möta rätt personer, få de resurser och idéer du behöver. Det har med vibration och attraktionslagen att göra och detta kommer att förändra hela ditt liv. Så ta ditt beslut nu!

Jag ser att du kommer hitta ett mer kreativt jobb framöver, ett arbete som du älskar därför att du här får mer inflytande och större kraft. Så vad väntar du på? Spännande, eller hur?

Varm kram från mig,

Anna

Skicka din fråga till Anna Strandlind

Nu kan du få coachning av Anna Strandlind, som också använder sig av sina mediala kunskaper när hon hjälper människor att utvecklas. I varje nummer av Nära svarar hon på en läsarfråga och ger dig råd för hur du kan växa och nå inre framgång inom olika områden i ditt liv.

Annas guidning 500.jpg

Gör så här: Skicka ditt brev till guidning@tidningennara.se

Du är helt anonym! Anna väljer ut en fråga och besvarar den tillsammans med andra kloka råd i tidningen. Svaret kan även komma att publiceras på tidningennara.se/guidning. Anna använder både sin mediala och coachande förmåga. Välkommen med din fråga!

Läs Annas senaste svar här

Prova Annas webbkurs om djurkommunikation

Läs de senaste råden från Anna:

Anmäl dig till Näras nyhetsbrev!

Få alla våra nyheter direkt i din inkorg, varje vecka:

Jag har läst och godkänner villkoren.
Publicerat

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.