Har jag verkligen drabbats av svart magi?

Ska man tro på ett medium som påstår att man har drabbats av svart magi? Anna Strandlind ger sin syn på saken och förklarar hur ett seriöst medium arbetar.

Text: Anna Strandlind
Foto: Getty Images

Jag har haft kontakt med en del medium på nätet. De säger att jag har fått förbannelser på mig, att jag har drabbats av svart magi och blivit en voodoodocka. Vad ska jag tro om det? Hur ska jag agera? Hur vet man att det är sant? Får man skriva sånt? Det är rätt skrämmande.

Med vänlig hälsning,

A

Anna Strandlind svarar: Seriösa medier jobbar inte i mörker

Hej A!

För det första så finns det inget seriöst medium, coach eller vägledare som berättar saker och ting på det här sättet. Jag känner att jag gärna vill svara på denna fråga eftersom jag vet att många människor har liknade frågor. Så din fråga är viktig, den berör även andra.

När du tar kontakt med en vägledare så kolla gärna upp denna person innan. Du kan kanske få någon referens eller ett omdöme. En bra vägledare jobbar alltid i kärlek, ger klarhet och vägleder framåt genom att se möjligheter. Men det är alltid du som kund, som fattar dina egna beslut.

När du skriver att du får kontakt med någon på nätet så undrar jag hur det gått till? Är det någon som ”bara dyker upp” så tycker jag att du ska kolla upp innan vem det kan vara. Du ska helst prata med personen innan du skriver, om du inte vet att den är seriös och känd för att uppvisa bra resultat. Känns det rätt då kan du absolut ha en skriftlig kontakt. Lyssna inåt och lita på dig själv.

Vi seriösa medier jobbar i kärlek och inte i mörker. Så du ska släppa detta och ta kontakt med en serös ljusarbetare med bra referenser. Denna person kan hjälpa dig att tänka om, få dig att känna din styrka. Du är ljus och hundra procent kärlek, för universum ser dig alltid i ditt högsta jag. Det ska du också göra.

 

Varma kramar till dig,

Anna

Skicka din fråga till Anna Strandlind

Nu kan du få coachning av Anna Strandlind, som också använder sig av sina mediala kunskaper när hon hjälper människor att utvecklas. I varje nummer av Nära svarar hon på en läsarfråga och ger dig råd för hur du kan växa och nå inre framgång inom olika områden i ditt liv.

Annas guidning 500.jpg

Gör så här: Skicka ditt brev till guidning@tidningennara.se

Du är helt anonym! Anna väljer ut en fråga och besvarar den tillsammans med andra kloka råd i tidningen. Svaret kan även komma att publiceras på tidningennara.se/guidning. Anna använder både sin mediala och coachande förmåga. Välkommen med din fråga!

Läs Annas senaste svar här

Prova Annas webbkurs om djurkommunikation

Läs de senaste råden från Anna:

Anmäl dig till Näras nyhetsbrev!

Få alla våra nyheter direkt i din inkorg, varje vecka:

Jag har läst och godkänner villkoren.
Publicerat

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.