Helena-Magdalenas astroguidning för vecka 52!

Den här veckan möts Saturnus och Jupiter för första gången på 20 år, vilket resulterar i en kraftig energiväxling, skriver Helena-Magdalena i veckans astroguidning.

Text: Helena-Magdalena Ivekrans-Nätt
Foto: Shutterstock

Helena-Magdalenas astro-guidning för veckan!

Vecka 52, 2020

Tiden 21/12 – 27/12

 

Så här påverkas vi av de olika planeterna

 

Ännu en väldigt spännande vecka astrologiskt sett står för dörren! Detta är den mest intressanta tid jag upplevt sen jag blev astrolog i början av 90-talet! Det är stort att två stora planeter som Jupiter och Saturnus möts vilket bara sker var 20:e år! Och nu är det dags! Denna gång möts de båda kraftfulla planeterna i Lufttecknet Vattumannen. Du kan läsa mer om denna spännande tid vi befinner oss i på min blogg!

 

Måndag 21/12

I dag är det en väldigt spännande dag! Du har kanske hört talas om ”The Great conjunction” – den stora konjunktionen mellan Jupiter och Saturnus? I dag är den exakt på 29° i Vattumannen! Nu växlar energierna kraftigt och vi är många som har känt av det en tid, det är som att luften är lättare att andas!

Det som också sker är att Solen går in i Stenbocken – så grattis alla Stenbockar som kommer fylla år de närmaste veckorna! Med Solen i Stenbocken så får vi en lite mer introvert energi och det är en fin tid att få vara mer introverta och att ägna oss åt att reflektera över året som varit och för året som kommer! 

 

Tisdag 22/12

Inga transiter

 

Onsdag 23/12

I dag möts Mars, Väduren och Pluto, Stenbocken i en utmanande kvadratur! Du kan känna dig lite frustrerad och utmanad! Mars manar på och utmanar och Pluto står för transformationer på ett djupare plan. Så stanna upp i dag och känn efter var du känner frustration och se vad du kan lära dig av det. Om du bara stannar upp och inte låter frustration och temperament störa dig så kan du i dag verkligen lyckas komma framåt med det som känns viktigt för dig!

 

Torsdag 24/12

God Jul på er alla härliga! Njut av denna lugna mysiga dag!

 

Fredag 25/12

I dag möts Merkurius, Stenbocken och Uranus, retrograd i Oxen i en härlig, harmonisk trigon! Det ger dagen en touch av intressanta tankar och nyheter! Som alltid när Uranus är med på ett hörn så kan vi behöva vara beredda på att behöva ändra våra planer. Ha fokus och njut av det som fungerar bra!

 

Lördag 26/12

I dag möts Solen, Stenbocken och Chiron, Väduren i en utmanande kvadratur. Så i dag är en dag då vi kan känna oss extra sårbara så använd denna dag till att pyssla om dig själv och njut av lugn och stillhet.

 

Söndag 27/12

Inga transiter

 

Du kan läsa om hur de olika planeterna påverkar just ditt tecken i horoskopet som finns i tidningen.

Om du vill lära dig mer om astrologi kan du gärna gå Tidningen Näras webbkurs om astrologi som jag har skrivit. Klicka här för att läsa mer om kursen! 

Du är också varmt välkommen att läsa min blogg eller titta in på mina hemsida.


Jag önskar dig en spännande vecka!

 

Ljus och kärlek,

Helena-Magdalena

 

 

Anmäl dig till Näras nyhetsbrev!

Få alla våra nyheter direkt i din inkorg, varje vecka:

Jag har läst och godkänner villkoren.

Fler artiklar

Publicerat

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.