Så här påverkas vi av de olika planeterna

Inför varje vecka beskriver Helena-Magdalena Ivekrans-Nätt vad vi kan förvänta oss om kommande vecka beroende på hur planeterna står, så att vi alla kan använda oss av det flöde, den kraft som skapas. Astro-guidningen skrivs för oss alla, oavsett vilket stjärntecken som du är född i. Här förklarar Helena-Magdalena hur vi kan få en bättre förståelse för hur vi påverkas av planeternas placering!

Text: Helena-Magdalena Ivekrans-Nätt

Planeterna på himlen är i ständig rörelse, precis som Solen, och de aktiverar olika stjärntecken på sin väg. När planeternas energier möts på olika sätt, olika vinklar (aspekter) så gynnar eller hindrar de varandra på olika sätt. När vi följer transiterna på himlen så kan vi se vilka möjligheter eller utmaningar som ges för oss alla.

Planeterna kan indelas i personliga planeter; Solen, Månen, Merkurius, Venus och Mars. Dessa rör sig ganska snabbt genom zodiaken (de olika tecknen). De påverkar våra dagliga liv framförallt.

Sen har vi de sociala planeterna Jupiter och Saturnus, de rör sig något långsammare genom zodiaken. Sen kommer de kollektiva planeterna; Uranus, Neptunus och Pluto som har en väldigt långsam bana genom zodiaken. Då de sociala och kollektiva planeterna möts så påverkar det oss under lång tid.

När jag skriver om det i min astroguidning så kommer det se ut som att det bara gäller en dag, men det gäller över längre tid. Medan Månen till exempel byter tecken var 3:e dygn ungefär så byter Neptunus tecken ca var 14 år. Så det är stor inbördes skillnad.

I horoskopet i tidningen kan du inför varje period läsa om hur just ditt stjärntecken påverkas av planeternas rörelser.


Till astroguidningen

Om du vill lära dig mer om astrologi kan du gärna gå Tidningen Näras webbkurs om astrologi som jag har skrivit.

Är du intresserad av att leva mer magiskt, stärka din intuiton och skapa spännande ritualer? Här kan du läsa om min webbkurs "Skapa mer magi i ditt liv".

Missa inte heller min senaste webbkurs "Kristallernas magiska kraft"

Du är också varmt välkommen att läsa min blogg och titta in på min hemsida.

Näras shop kan du köpa min bok "Lev din kraft"

 

Senaste astroguidningen:

Anmäl dig till Näras nyhetsbrev!

Få alla våra nyheter direkt i din inkorg, varje vecka:

Jag har läst och godkänner villkoren.

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.