Förverkliga dina drömmar: Bästa datumen för manifestationsritualer

Nu är det dags att inse din egen storhet och att du kan få allt du drömmer om! Genom ritualer om manifestation kan du skapa ditt drömliv.

Text: Tanja Dyredand
Foto: Olivia Egge

Nu är det magiska året 2023 är här! Personligen, som modern shaman, upplever jag ofta nyåret och januari, som en perfekt månad för alla typer av magiska ritualer så att du kan manifestera dina drömmar.

Ofta väljer jag ett tema utifrån vad året betyder utifrån numerologi och änglatalen. Och sen tar jag även in runor och tarot i mina intuitiva stunder.

Bästa datumen att manifestera 2023

Året 2023, återfinns under olika magiska datum, som i manifesteringsportaler öppnar upp sig hela kommande år. Detta år har vi bland annat perfekta numerologiska manifesteringsdatum 2/2, 23/2, 3/3, 23/3, 30/3 samt 23/10 och 23/12.

Oavsett vad du vill uppnå, kom ihåg att ingen dröm är oviktig eller för liten, alla dina drömmar är lika värdiga och relevanta – det är ju dina drömmar det handlar om! Drömmar ger glöd åt dig och är ditt driv framåt i livet: Kom ihåg att du är värd det absolut bästa, du är fantastisk och du är kreatören!

Numerologi och änglanummer

Enligt numerologin står nummer två för samarbete, harmoni, balans och relationer. Två är den omtänksamma hjälparens tal. Två är osjälvisk, känslosam och omhändertagande, samt visar styrkan i att tillsammans skapa något mer än om man bara är en. Änglanummer två betyder i spirituell mening att hitta mer stabilitet i livet, skapa inre frid samt att se positiva lösningar på utmaningar i livet. Men även att skapa mer egentid och unna dig andlig utveckling.

LÄS ÄVEN: Varför ser jag 2222 överallt? Benny Rosenqvist svarar

Nummer tre enligt numerologin är en helig och mycket stark magisk symbol. Det är ett lyckonummer och står för treenighet. Nummer tre står för kommunikation, kreativitet, optimism, strävan och nyfikenhet. Men även för livets väg framåt samt för det som varit, det som är och framtiden. Som person är tre en självsäker och charmig individ som gärna vill synas. Änglanummer tre, står för att hitta livets väg framåt, vara tydlig i sin kommunikation och sann mot sig själv, samt för att ta sig an utmaningar och förändringar med mod, beslutsamhet och tillit.

Inför 2023 kan du därför själv fråga hur du förhåller dig till dessa tal och egenskaper? Vad betyder de för dig? Hur kan du leva mer i din egen sanning inför 2023? Vad har du för drömmar? Om du redan hade/ägde/var allt du drömmer om, hur skulle ditt liv se ut då?

Skriv gärna ned dina drömmar som om de redan är dina. Med tankens hjälp (attraktionslagen) är du som en magnet för dröm-manifestation!

LÄS ÄVEN: Frigörande kristallmeditation i 4 enkla steg – släpp taget om sådant du är färdig med

Inspirerande manifestationsritualer

  • Skapa ritualer för att manifestera drömmar och drömkollage!
  • Gör en magisk årsgång; då vi lägger bort det som varit och bjuder in överflöd för kommande året! Årsgång är en urgammal sed då man gör nattliga vandringar, som går att modernisera så att den passar dig idag! (Se nedan)
  • Spå och sia om det kommande året.
  • Skapa healingritualer för välgång och överflöd!
  • Gör vibrationshöjande meditationer.
  • Gör helande tvagningsritualer och bad! Exempelvis fotbad där du sätter en intention!
  • Alla typer av ljusmagi och eldritualer.
  • Skriv ”årsdröms-brev” till dig själv om dina drömmar inför kommande året eller framtiden. Skriv som om du redan har/äger/är allt du önskar! Förslut. Öppna och läs på nyårsafton 2023! Tacka för allt som införlivats! 

Årsgång för överflöd

Ritualen är min absoluta favorit att göra vid nyår eller början på året. Du kan göra den själv eller med andra.

1. Ta fram penna och papper och skriv ned tolv drömmar inför 2023. Skriv ned drömmarna enligt attraktionslagen, som om de redan hänt och är en del av ditt liv. Skapa medvetet och kärleksfullt samt utan negationer, dvs skriv inte ”jag vill inte bli sjuk” utan ”jag är från och med idag frisk”. Starta din dröm med meningen: ”tack att jag från och med idag …”

2. Hitta en plats för din årsgång. Du kan gå utomhus, inomhus eller i stillhet, det vill säga sitta eller ligga ned, och då utföra årsgången i ditt sinne. Välj vad som passar dig bäst för tillfället.

3. Öppna din stund. Tacka för våra fyra väderstreck: söder, väster, norr och öster, och be om att vara beskyddad.

4. Börja med året som gått, 2022. Du tar ett steg för varje månad med start i januari. Tänk då på hur din januari var, vad du gjorde och tacka för de visdomar du fick då, och förlåt det du vill förlåta. Släpp sedan taget och gå till nästa månad. Så här går du igenom årets tolv månader, med tolv steg!

5. Stanna sedan upp. Krama om dig själv och säg: ”Året som varit har stärkt min själ och förgyllt min väg. Jag tackar för detta solår, jag tackar mig och välkomnar nu ett nytt!”

6. Välkomna årsgången inför 2023. Ta fram ditt papper med dina tolv drömmar. Säg dem högt eller tyst i ditt sinne och välj en punkt per steg.

7. När du gått ditt 2023, tackar du för att alla drömmar redan slagit in! Tacka även dig själv.

8. Om du vill kan du även lägga tarot/orakelkort/slå i runor eller liknande och få extra guidning inför ditt kommande år.

9. Skriv gärna ned reflektioner och tacka när något av det du önskat slår in under året!

LÄS ÄVEN: Be universum om svar: 5 verktyg för att kontakta andevärlden

Manifestera drömmar med magiskt altare

Bygg upp ditt altare med hjälp av nedan punkter.

Färger: vit, guld, rosa och lila!

Symboler: tända ljus, änglar, fjädrar, vintergrönt, kottar, kvistar, mossa, korpen och vargen!

Örter & eteriska oljor: eukalyptus, lavendel, gråbo, nejlika, jasmin, angelikarot, ringblomma.

Kristaller: selenit, angelit, ametist, rosenkvarts, bergkristall, citrin, amazonit, lapis lazuli.

Chakra: tredje ögat, kronchakrat.

LÄS ÄVEN: Gör ett eget altare: 8 tips för att skapa en magisk plats

Anmäl dig till Näras nyhetsbrev!

Få alla våra nyheter direkt i din inkorg, varje vecka:

Jag har läst och godkänner villkoren.
Publicerat

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.