Varför ser jag 2222 och hjärtan överallt? Benny Rosenqvist svarar

Att ofta se samma siffror i följd, ett visst tal, hjärtan eller fjädrar är olika sätt för änglarna och de på Andra sidan att kommunicera med oss. Mediet Benny Rosenqvist förklarar vad det betyder.

Text: Benny Rosenqvist
Foto: Getty Images

Vad betyder 2222?

Hej Benny.

Har funderingar över ett klockslag, 22.22, på min digitala väckarklocka. Har under några år lagt märke just till siffrorna 22.22. Vet inte om jag själv har lagt in en mening av något gott, ett slags ”tecken” från andevärlden.

Häromkvällen låg jag och oroade mig för om jag kunde ha blivit smittad av covid. Tittade upp vid ett enda tillfälle i mörkret för att se vad klockan var, då visade den 22.22. Bara ett exempel.

Vänligen Elisabeth

Benny svarar: 2222 är ett änglatal

Det du ser är ett änglatal, och ofta när vi ser ett återkommande tal så är det klockslaget då vi dog i förra livet. Detta är ett starkt klockslag för din själ och du bär svaret inom dig vad siffrorna betyder för dig, vad andevärlden vill informera dig om.

Du vet innerst inne vem som kommunicerar med dig. Änglarna ger dig tecken för att visa att de är med dig. Inte konstigt att du får detta tecken när du är ängslig för att du drabbats av covid, för då säger änglarna: ”Du behöver inte vara orolig.”

Kram Benny

Jag ser hjärtan överallt

Hej! Jag ser hjärtan flera gånger i veckan, i allt ifrån mossa på en sten till en kaffefläck på diskbänken. Blir väldigt glad varje gång jag ser ett hjärta, men undrar vad det betyder och om det är någon som skickar dem till mig?

Mvh Patricia

Benny svarar: Änglarna kommunicerar med oss

Tecken från andevärlden är ofta vackra, som fjädrar eller hjärtan. Vi får olika tecken av änglarna och andevärlden som visar att de är nära oss och älskar oss.

Kram Benny

Få svar från Benny Rosenqvist

Fråga Benny om andlighet, eller om något känns tungt och du behöver lite vägledning. De frågor som besvaras publiceras i tidningen.

Skicka din fråga till:

Tidningen Nära, ”Fråga Benny”, Story House Egmont, 205 07 Malmö.

Du kan också mejla till benny@tidningennara.se

Mer information om Benny finns på: www.bennyrosenqvist.se

Anmäl dig till Näras nyhetsbrev!

Få alla våra nyheter direkt i din inkorg, varje vecka:

Jag har läst och godkänner villkoren.
Publicerat

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.