Här finns kärlek, ljus och kunskap!

När du dör och kommer till Andra sidan finns det alltid någon som möter dig och går med dig över till ljuset. Där får du se en helhet av ditt gångna och ditt kommande liv. Du får känslan, förståelsen och insikten. Det är en plats där du vill vara. Benny Rosenqvist vet, för han har varit där!

Text: Benny Rosenqvist
Foto: Shutterstock

Det är fantastiskt vackert på Andra sidan, det är som ett paradis. Det är därför jag älskar Bali. Miljön på Andra sidan liknar Bali. Där finns ingen oro för någonting. Du är i en harmoni som du aldrig har varit i förut. Gräset är grönare, vattnet klarare och himlen blåare. Och så finns det ett ljus. Det är ljusare än ljusast. När du väl är på Andra sidan vill du inte tillbaka.

Du känner dig omhändertagen av energi som bara är kärlek. På Andra sidan kan du också fånga kunskap. Om du sänder ut en tanke så får du svar, för universums totala kunskap finns där. Svaren är enkla och okomplicerade. Där finns inga problem, bara möjligheter. 

Benny Rosenqvist om sitt besök på Andra sidan

Jag har själv gjort ett återbesök på Andra sidan, när jag som liten var med om en bilolycka. Då reste jag genom ljustunneln och möttes av kärleken. Jag drogs dit av en lugn, klingande musik. Det var en kittlande känsla, som en centrifug, en dragningskraft. Jag fördes dit och det kändes som att jag inte hade något val. Där, i ljusdimman, möttes jag av ett par ljusblå ögon. Det var min morfars ögon. Och så kände jag en hand. Det var fyra år sedan jag känt den handen senast. Morfar dog när jag var tre år gammal. 

Och så möttes jag av min guide, han som har varit både min far och storebror i tidigare liv. 

Min guide berättade för mig att jag var på Andra sidan för att jag skulle lära mig om mina gåvor, hur jag skulle hantera dem när jag kom tillbaka till jordelivet och att jag skulle hjälpa människor. Han förklarade att jag skulle bära själar i mitt hjärta. Att jag, i min uppgift, har tystnadsplikt och att jag måste ha respekt för andra människors liv. Men också hur vår relation skulle fungera, energimässigt och hur jag skulle göra när jag vill stänga av. 

På Andra sidan finns inga kroppar

På Andra sidan finns olika dimensioner där du hamnar beroende på var, själsligt, du befinner dig kunskapsmässigt. Du blir stationerad där du befinner dig i medvetenheten. 

På Andra sidan finns inga kroppar, där lyser bara aurafärgen. Via själsbollen ser du färgen och kan på så sätt läsa av sinnestillstånd på ett helt annat plan än vad vi kan här på jorden. Ljusgestalterna på Andra sidan är energi och alla färger tillsammans blir vitt, därför lyser ljusgestalterna i ett vitt sken.

När du är på Andra sidan jobbar du på ett annat sätt än i detta liv, du vilar och fyller på energimässigt. På Andra sidan får du svar på saker och ting. Du får känslan, förståelsen och insikten varför du gick igenom saker i ditt liv. 

Nu när du gått över till Andra sidan får du se din livsfilm, en total överblick av ditt liv. Du får en helhet som blir specifik och du går igenom hela ditt liv, vad du gjort bra och vad du har missat. Under livet så kan man säga att det skyltas med val vi hade kunnat göra. Du får se om du kanske har missat en kärlek eller inte tagit ett jobb som du skulle ha tackat ja till. Du får också en struktur på hur du kommer att leva kommande liv och hur du levt detta liv. 

Insikterna följer med oss till nya liv

Men du får inte semester för att du kommer till Andra sidan. Du får en paus, du får insikter och du är i ett flöde. 

När jag var på Andra sidan tappade jag tidsuppfattningen, jag var verkligen i nuet. Jag hade kontakt med både dåtiden, nutiden och framtiden på samma gång. Allt var så närvarande, som kunskap i ett högre vetande. 

Det är olika hur länge vi behöver vara på Andra sidan efter vår död. Det beror på om du ska vara guide eller om du ska jobba på något speciellt. Det är en högre insikt som vet när det är dags att gå ner igen och det ska stämma överrens med de personer som du ska träffa i ditt kommande liv. För att kunna börja livsspelet måste alla vara där. 

När vi kommer ner i ett nytt liv, har vi känslan, som en inre röst. Vi har vår intuition och en kunskap. Och ibland väljer vi en svårare väg för att växa mer. 

Men det handlar om att vi vill återförenas med våra släktingar, vi vill resa i flock och vi vill återföddas på nytt.

Fler artiklar

Anmäl dig till Näras nyhetsbrev!

Få alla våra nyheter direkt i din inkorg, varje vecka:

Jag har läst och godkänner villkoren.
Publicerat

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.