Kärlek, värme och starka känslor!

Så har Näras andliga kryssning firat femårsjubileum! Fem år med mycket kärlek, fantastiska möten, föreläsningar och storseanser som verkligen gett avtryck. Årets kryssning blev ett fantastiskt dygn i andlighetens och kärlekens tecken. Ja, en resa för själen!

Text: Paulina Holkenberg
Foto: Cege Lillieroth och Paulina Holkenberg

Tack alla ni som var med och gjorde Näras andliga kryssning till en succé! För femte året i rad fyllde vi hela Viking Lines båt Cinderella med Näras underbara läsare, föreläsare och mässutställare. Och vilket dygn det blev! Så mycket kärlek, värme och känslor!

Skratt avlöste tårar under de känslosamma storseanserna. Medierna Ewa Olsson, Benny Rosenqvist, Andreas Österlund och Pamela Gunnarsson leverarede klockrena, detaljerade, budskap från andevärlden. Det märks att Näras läsare tycker om storseanser, för dessa programpunkter fyllde alltid lokalerna.

Benny Rosenqvist förmedlade fina budskap från andevärlden.Starka, vibrerande energier

En annan publikdragare var Malin Berghagen som pratade om yogans ursprung och hur vi med hjälp av yoga kan läka oss själva och få kontakt med vårt inre.

Fredrik Swahn bjöd på en workshop som verkligen fick oss att komma ut ur den trygga komfortzonen. En övning som handlade om tillit gick ut på att Fredrik kom med ett påstående och alla som kände igen sig skulle ställa sig upp. Till exempel ”Jag har varit mobbad”. Flera modiga Nära-läsare ställde sig upp och tillsammans tog alla i publiken ett djupt andetag och uppmanades att känna in att vi alla duger, att vi är samma.

Det vibrerade av starka energier i rummet och kärleken mellan deltagarna var påtaglig. Fredriks varma workshop varvades med skön sång, bland annat ”Come closer”, en låt som berörde lite extra en sådan här kväll när våra anhöriga på Andra sidan var just nära. 

Eva Olsson menar att andevärlden har mycket humor!

Att få kontakt med andevärlden är det många som önskar. På Ehva Löpps workshop fick publiken lära sig just detta med hjälp av automatskrift. Pennorna gick varma i föreläsningssalen och flera Nära-läsare fick fram ord och budskap!

Helena Magdalena Ivekrans signerade sina böcker i Näras monter.


Sång som gick rakt in i hjärtat

Anna-Lena Vikströms änglameditationer drar alltid mycket folk, vem vill inte lära sig att få änglakontakt! Det gjorde också Helena-Magdalena Ivekrans astrologiföreläsning om planeterna och stjärnornas spännande påverkan på våra liv.

Även färgstarka Monica Åberg drog fulla lokaler när hon pratade om hur vi med hjälp av ayurveda-filosofin kan läka vår kropp och själ.

Jan Johansen bjöd på skön sång! 

Malin Berghagen pratade om yogans ursprung.

Jai och Samya Thornell höll en fredsworkshop mellan sina privata sittningar, om hur vi skapar balans i våra liv. Och varma Leah Allén bjöd på kraftfulla hjärtchakrameditationer.

De spännande programpunkterna pågick parallellt ombord på båten och mellan föreläsningarna och storseanserna kunde man strosa runt i mässområdet, äta god mat eller njuta av den vackra skärgårdsmiljön. Som en klockren final, både dag ett och två, bjöd Jan Johansen på skön sång som gick rakt in i hjärtat!

På Monica Åbergs föredrag fick vi lära oss hur vi lever ett friskt liv med ayurveda.

Det gjorde också alla fina möten som vi som jobbade ombord på båten fick ta del av! Glada skratt, varma kramar och mycket omtanke – det är Näras läsare, det!

Vi längtar redan till nästa år!

Näras kryssning 2018

Här hittar du programmet för 2018 års kryssning och all information om hur du bokar din biljett.

Fler artiklar

Publicerat

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.