Clyde skyddar sin familj från mörka energier

Djurkommunikatören Mia Mattsson-Mercer tar hand om många övergivna djur. Hunden Clyde är en av hundarna som fått hjälp av henne.

Text: Mia Mattsson-Mercer
Foto: Shutterstock
Varje dag finner jag nya övergivna hundar ute på gatorna. Alla hundar har sin egen historia att berätta. Jag är så tacksam att få använda min djurkommunikation till att rädda och lyssna men också att få lära mig något nytt av dem.

Clyde, en svart och vit English Setter, hittades övergiven på en av gatorna nere i södra Italien. Han var mager och genomfrusen.

English Setters är en oerhört populär ras och har tyvärr ingen stor status bland jägare. När deras favorithund inte länge är meningsfull, slängs hunden antingen ut på motorvägen eller skjuts i skogen. En del jägare vill inte ödsla en kula utan lämnar hunden kvar i skogen efter jakten.  

Clyde blev skjuten i båda bakbenen och låg länge ute med svår smärta medan såren fick självläka. Hans bilder från röntgen visar att kulorna finns kvar. Clyde fick vård hos vår veterinär. Han led av svår bronkit och var undernärd.

Trots all smärta är Clyde en gentleman full av kärlek. Han fick träffa mina 11 hundar och allting gick fantastiskt bra. Han blev snabbt en i gänget. 

Dagen kom då hans nya familj kom och hämtade honom. Med sig hade de deras tik, men ingen behövde oroa sig, de accepterade varandra.

Vänner kom och på besök hos dem och tog även de med sig sin egen hund, en stor fluffig hane. Clyde förvandlades till ett monster! Familjen ringde mig och var förtvivlade!

Jag begav mig till deras hem och tog med mig min hanhund. Clyde hälsade på mig med pussar och svansviftningar. Han trivdes jättebra, lät han mig veta. Jag frågade Clyde vad som hade hänt med den fluffiga hunden. 

Clyde indikerade att den fluffiga hunden bar på väldigt mörka energier. Hunden försökte hela sin familj som bråkade, drack och slogs. Det hade varit mycket mörker där under en längre tid och att hunden nu bar på förgiftade känslor. 

En sådan hund förstör en hel flock och jag var tvungen att få bort honom. För att skydda min familj, min flock. Ni människor blir rädda att förskjuta en trasig familjemedlem. Ni får skuldkänslor. Ni kan ofta förgöra en hel familj på grund av en persons mörker. Vi kan inte överleva om vi tillåter en hund att förgöra en flock.

En hel familj kan splittras när vi människor inte vågar ställa ultimatum till en trasig själ.

That’s Amore!
Mia Mattsson-Mercer

Fler krönikor

Publicerat

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.