Anna Strandlind: Allt finns i överflöd

Det finns inga begränsningar för vad du kan klara. Ditt största hinder är ofta du själv. Men att tänka på rätt sätt, går att lära sig menar Anna. Och hon hjälper dig gärna!

Text: Anna Strandlind
Foto: Shutterstock

Vet du att allt det du skapar i dina tankar, det kan du skapa i din verklighet. Vi människor befinner oss i ”tre plan” för vi har en själ, vårt intellekt och en kropp. När dessa är i harmoni, mår vi bra. Vad menar jag med det? Jo, vi har fått en fantastisk hjärna, vi har en själ som är en del av Guds ljus eller kalla det vad du vill beroende vad du tror på, och vi har en kropp som är magisk om vi tänker på hur allt funkar. Till exempel vårt hjärta som pumpar livet i oss varje sekund.

Det finns tolv universella lagar som är väldigt tydliga, precis som våra lagar här på jorden. Jag själv tillämpar ofta vibrationslagen, attraktionslagen och är väl medveten om motsatslagen. Universum dömer inte, utan allting bara ”är”. Det är vad vi människor lägger för värderingar i saker och ting som kan skapa hinder för oss när vi vill ha något eller önskar förbättra våra liv inom något område.

Universum värderar inte något till 100 kr eller 100 000 kr, det är du och jag som gör det. Vissa tycker det är mycket och andra tycker det är lite, beroende på vad du har för inställning, vanor och logik i saker och ting. Det handlar om den inprogrammering du blivit matad med när du växte upp.

Din och min själ är perfekt, vi är födda i ljuset. Vårt DNA är också perfekt, men ibland kan vår programmering ställa till det för oss.  Alltså vad vi fått för idéer genom andra som formar vår sanning och våra vanor. Eller rättare sagt vad vi tror är vår sanning. Hur vet du vad som är rätt eller fel? Jo, se på dina resultat! Vi kan alltid skapa nya resultat, men då måste vi vilja växa.

Våra föräldrar har gjort så gott de kunnat utifrån sina erfarenheter. Detsamma gäller oss själva. Vi kan alltid skapa nya vanor och värdera oss på ett bättre sätt om vi vill växa och utvecklas. Vi skapar saker två gånger, en gång i sinnet genom inre bilder och sedan en gång i verkligen. Alla tänker i bilder. Ditt medvetna och undermedvetna håller inte isär vad som är fantasi eller verklighet, det är vad du skapar för tankar som formar din verklighet.

Allt finns i överflöd. Det finns ingen begränsning för vad du kan göra! Du begränsar själv. Allt bara ”är”. Det är ditt undermedvetna som är kopplat till universum, det du känner. Jag kommer att ha en kurs på 3 månader om detta, en utbildning via zoom samt möjlighet till studiegrupp varje dag måndag-fredag ihop med mig. Den startar 2 augusti och du får gärna mejla mig på Info@believeanna.se om du vill ha ett infomöte via zoom. 

Kanske kan det nya sättet att tänka och agera förändra ditt liv. Så var det för mig och jag vill gärna hjälpa andra att få uppleva samma sak.

 

Varma kramar från mig,

AnnaSignatur.jpg

Anmäl dig till Näras nyhetsbrev!

Få alla våra nyheter direkt i din inkorg, varje vecka:

Jag har läst och godkänner villkoren.

Fler krönikor

Publicerat

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.