Anna Strandlind: Lär dig umgås med dina änglar!

Tvivla inte på att du har ett beskydd i form av änglavakt. Änglarna finns alltid nära för att ge kärlek och vägledning i livet. Så släpp in dem i din vardag och be om hjälp!

Text: Anna Strandlind
Foto: Shutterstock

Det var någon som uttryckte sig så här: ”Om bön är att tala så är meditation att lyssna”. Visst är det ett fint! När vi tar oss tid att stilla våra tankar, öppnar vi oss för änglarna. De är ren, villkorslös kärlek och när vi är i harmoni får vi kontakt med denna kärlek. Änglarna höjer vår energi och vibration, kärlekens stora kraft. Allt du behöver göra är att sluta dina ögon, slappna av och andas. Njuta av din stund.

Om du har varit orolig för något eller känner att du inte är bekväm i en situation eller med en person, kan du tänka tankar som inte är bra för dig. Fråga dig då vad du älskar. Om du hör dig själv döma eller hata, ska du blunda, slappna av och släppa taget en stund. Sedan meditera över något du älskar. Se det som är ljust i livet, det du vill ha eller känna inom dig. Vad älskar du?

Meditera över saker som gör dig glad och tacksam, det kommer förändra dig och dina tankar. Du kan inte fokusera på negativa och positiva tankar samtidigt, så välj kärlek. För änglarna är kärlek! Hela universum är energi, och för att kommunicera och förstå änglarna bättre ska vi höja vår frekvens genom kärlekens vibration.

Utveckla din meditation och lyssna mer, var i nuet och bestäm dig för att ”umgås” med dina änglar. De vill inget annat än att ge dig vägledning i livet.

Du kan också få änglarna att skydda din energi genom att be dem vara extra nära då du behöver deras hjälp. Du kan visualisera ett ljusskydd runt omkring dig, ett helande ljus som inte låter någon annan person tömma dig på energi. Du har ett starkt skydd. Om du känner dig dränerad på energi, be ärkeängel Mikael om hjälp: ”Tack ärkeängel Mikael för att du är så skyddande och ger mig ditt ljus och kraft. Jag är så trygg och stark. Jag upplever det underbart att du finns här hos mig med din kärlek.”

”Om du ber så ska du få”, är ett uttryck jag tycker stämmer.  Jag upplever själv att ju mer jag tackar och ber, samt mediterar, desto mer kärlek skapas inom mig och runt omkring mig. Det du känner i kärlek ger du tillbaka i kärlek, så var i ditt ljus.

Varma kramar från mig,

AnnaSignatur.jpg

Anmäl dig till Näras nyhetsbrev!

Få alla våra nyheter direkt i din inkorg, varje vecka:

Jag har läst och godkänner villkoren.
Publicerat

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.