Änglarna har guidat Charlotte hela livet: ”För mig är de allt”

Charlotte Svanholm har tre änglar till sin hjälp när hon ger medial vägledning och massage. Änglarna förmedlar budskap från Andra sidan. De ger livsråd som Charlotte vidarebefordrar till sina klienter, men även lyssnar till för egen del. Att ha tillit betyder allt för Charlotte. Hon vet att det mesta löser sig till det bästa när änglarna stöttar oss.

Text: Kersti Hilding Hansen
Foto: Kersti Hilding Hansen

Hemma hos Charlotte Svanholm doftar det kanel, kummin och kardemumma. På spisen står en kastrull med en spännande kryddblandning som snart ska spädas med rooibos-te och vanilj.

Redan innan jag serveras en stor kopp av den rykande och helande drycken, känns dofterna som balsam för luftrören. Hos Charlotte och änglarna är det goda energier i luften.

LÄS ÄVEN: Ärkeängel Raziel hjälper dig att finna svaren: Så kallar du på honom

– Jag får till mig vilken slags te jag ska brygga innan jag får besök, säger Charlotte. Det är trollen som visar mig vägen till den mest läkande drycken. De berättar för mig vilka örter och kryddor som just den individen jag ska möta behöver.

Spåkvinna som spådde i kaffesump

Att trollen tipsar henne om örter, det kan hon till viss del tacka sin mormors släkt för. De kommer nämligen från Peru, och var indianer som hyste stor respekt för naturen, Moder Jord och det andliga.

Charlottes farmor var en ansedd spåkvinna som gärna spådde i kaffesump. Det har hon fått veta av sin far. Hennes farmor delade tyvärr inte med sig av sina mediala kunskaper till sitt barnbarn, men Charlotte har ärvt hennes egenskaper.

LÄS ÄVEN: Så gör du en änglaceremoni - lär dig känna igen änglarnas energi

– Min farmor och jag hade telepatisk kontakt. Hon hade ingen telefon, men vi kände alltid på oss när vi skulle ses. När jag dök upp hos henne utan förvarning, visste hon redan att jag skulle komma. Och samma sak var det när hon besökte mig. Tack vare min farmor har jag alltid vetat att jag är medial.

Utbildad änglamassör

Som liten flicka blev Charlotte ofta vägledd av änglar. Hon hörde deras röster och litade alltid på dem. Fast då visste hon inte att det var änglarnas röster hon hade inom sig. Hon bara följde de snälla rösternas väg med stor tillit, och det har hon fortsatt att göra genom hela sitt liv.

År 2008 utbildade sig Charlotte till änglamassör. Sedan dess har hon utvecklat en änglamassage som är balanserande, frigörande och kombinerar healing och eteriska oljor med djup avslappning.

LÄS ÄVEN: Är siffrorna ett budskap från änglarna? Lär dig tolka änglanummer!

Behandlingen inleds med en meditation där Charlotte vägleder klienten genom att visualisera sig själv som ett vackert träd, och sedan andas hon ner trädets rötter i Moder Jord.

Via rötterna fylls kroppen med ny energi. Därefter hämtar Charlotte vit energi från himlen och solen, och den rensar rent i hela systemet. Allt sker utifrån kärlek.

Vägleds av änglarna i sitt arbete

Tre änglar finns alltid vid Charlottes sida och vägleder henne i hennes arbete som sker på tre plan; det fysiska, andliga och det emotionella.

– Energikroppen och alla chakran nås via healingen, där spelar både tidigare liv och nuvarande liv in, säger hon.

– Sinnet påverkas genom de eteriska oljorna och beröringen. Många av mina klienter kommer i kontakt med känslor som upplevs frigörande. Energier öppnas upp och man blir hel igen.

Vilka är dina tre hjälpande änglar?

– Det är två kvinnor och en man. När de kom in i mitt liv, strax efter att jag hade blivit klar änglamassör år 2010, lyste de starkt, men de ville inte säga sina namn.

Det där gjorde Charlotte nyfiken på att ta reda på varför hennes hjälpänglar var så hemliga av sig. Svaret på varför de ville vara namnlösa fick hon då hon läste boken Medial läkning av det internationellt kända medicinska mediet och medicingurun Anthony William.

LÄS ÄVEN: Ta emot ärkeängel Jeremiel – för inre frid och tillit

– Han förklarar i sin bok att det finns en särskild kategori änglar som inte har namn. Man brukar kalla dem för ”okända änglar”. Enligt honom finns det exakt 144 000 och de är de mest kraftfulla av alla, men också de minst efterfrågade. ”Om du tror på dem kan de utföra mirakel”, skriver Anthony William i slutet av sin bok Medial läkning.

Fick veta änglarnas namn

Så Charlotte har respekterat änglarnas önskemål om att vara namnlösa, men hon ser dem tydligt och vet att de alla tre har vita, långa dräkter som är guldfärgade runt nacke och hals.

– Guldmönstren berättar vilka de är och vilka egenskaper de har. Mannen har gyllenfärgat hår, medan den ena kvinnan har mörkt, långt, vågigt hår. Den andra kvinnan är ljus.

Men så avslöjar Charlotte att trots att de från början inte ville berätta sina namn, så har de båda kvinnorna ändå gjort det till sist.

LÄS ÄVEN: Öva på att prata med änglarna – lär dig tolka deras signaler

– Änglarna gav mig sina namn för att de tyckte synd om mig. I mitt mänskliga jag fick jag för mig att alla måste ha ett namn, och det där var innan jag kände till alla de okända änglarna. Idag vet jag att den ljusa ängeln heter Soolniwa och den mörka Tamtiara, säger Charlotte.

– Den manliga ängeln jobbar med det fysiska i våra celler. Han är bra på att städa och att återställa. Han hjälper mig när jag känner smärta.

Vägleddes av ängelns röst

– Ja, alla tre hjälper mig och kommer till mig automatiskt när jag behöver dem. Soolniwa och Tamtiara öppnar upp blockeringar och blåser med sina andedräkter så att flödet i kroppen kommer igång. Det är lyxigt att få hjälp av tre underbara änglar.

Under samtalets gång blir Charlotte rörd när hon berättar om hur mycket hjälp hon faktiskt har fått av sina älskade änglar. De har betytt allt för henne under hela hennes liv.

– Änglarna fanns där för mig redan när jag var ett litet barn. Jag hade ofta änglavakt, som den gången när jag var två och ett halvt år gammal och fick följa med min pappa till en gård långt bort. När pappa dröjde kvar inne i huset, bestämde jag mig för att gå hem.

LÄS ÄVEN: Skyddsängeln räddade Gunillas liv – vid tre olika tillfällen

Det var en lång väg, men tack vare att jag hörde en ängels röst fick jag vägledning.

Båda hennes föräldrar var utom sig av oro och trodde att deras lilla dotter var försvunnen, men Charlotte lyssnade till ängelns röst och lät sig vägledas rätt. Snart var hon hemma igen och ingen kunde riktigt begripa hur det hade gått till.

Besitter flera mediala förmågor

Som det medium Charlotte är kan hon beskriva hus och människor hon aldrig har sett tidigare. Hon förklarar att det ibland känns som att hon har ett foto framför sig och så berättar hon bara vad hon ser. Svårare än så är det inte.

Men när hennes sambo har varit med i rummet då hon väglett medialt, brukar han bli häpen över hennes pricksäkerhet. Trots att han själv är skeptiker blir han imponerad och han tvekar inte att bekräfta hennes kunskaper med orden: ”Något är det hon ser och vet, som jag inte förstår.”

Öppa upp för budskapen

Fast för Charlottes del är det väldigt naturligt att vara änglarnas kanal.

– I slutet av en sittning får klienten ställa frågor direkt till änglarna, då vidarebefordrar jag bara frågorna till mina tre änglar och sedan återberättar jag deras svar.

– Mitt arbete består i att hjälpa andra att hitta sin livsväg och den sanna livsuppgiften. När änglarna är närvarande upplever mina kunder ofta en känsla av helhet och många klienter uppfattar också en specifik färg.

LÄS ÄVEN: Agneta överlevde fallet från vinden: ”Ett helt team av änglar hjälpte till”

Innan vi skiljs åt plockar Charlotte fram Katrine Skoglunds kortlek Allt du önskar kan du få. Hon ber mig ställa en fråga tyst inom mig, sedan får jag dra två kort ur leken. Jag funderar en stund och gör sedan som hon ber mig.

Hennes svar är klockrena. Utan att hon har hört min fråga svarar hon på det jag undrade. Och de två korten – de blir som en förlängning av hennes ord. Det känns som magi.

– Kom ihåg att öppna upp inför änglarnas budskap, säger Charlotte. För mig är änglarna allt!

WEBBKURS: Anna-Lena Vikström lär dig kommunicera med änglar

Charlotte Svanholm om änglanummer

  • Ibland skickar änglar meddelanden till oss i form av siffror. Fyra speciella nummer är änglanumren: 22:22 och 14:14. Samt 77:77 och 777.
  • Alla dubbelnummer är änglanummer.
  • Googla och ta reda på vad de betyder, eller känn efter inåt vad de betyder för just dig.
  • Fundera på vad du pratade om, tänkte på eller kände just i ögonblicket då du såg numret som änglarna sände dig. Det hänger ihop.
  • Änglanummer är ibland lätta att tyda, men kan också vara svårare att förstå.
    Låt det ta lite tid och fundera över vad budskapen handlar om.
  • När ett budskap är svårt att tyda: Meditera, sitt alldeles stilla. Använd inget mantra, håll i stället din fråga lite lätt i bakhuvudet och se vad som dyker upp inom dig.
  • När man mediterar är det lätt att somna, sitt därför längst ute på stolkanten och lägg en filt omkring dig. När man färdas till andra mentala platser är det vanligt att man kan börja frysa.

Anmäl dig till Näras nyhetsbrev!

Få alla våra nyheter direkt i din inkorg, varje vecka:

Jag har läst och godkänner villkoren.
Publicerat

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.