Ärkeängel Raziel hjälper dig att finna svaren: Så kallar du på honom

Du kan alltid lita på att änglarna hör din bön. Ärkeängel Raziel kan hjälpa dig att förstå karma och attraktionslagen och allt det som innebär andlig förståelse och kunskap.

Text: Anna Strandlind
Foto: Shutterstock

Ärkeängel Raziel upplever jag som en gammal, klok man. När jag åkallar honom så tänker jag honom som en trollkarl med stor visdom och med en säker, lugn känsla. Hans namn betyder ”Guds hemligheter”. Han vet hur universums energier fungerar.

När vi tillkallar våra änglar och ärkeänglarna så upplever vi dem på olika sätt. Lita på det som du får till dig. Det räcker att stilla sig, andas och vara närvarande och sedan be till exempel ärkeängel Raziel komma till dig.

Om du vill att änglarna ska visa sig mer tydligt för dig kan du exempelvis säga:

”Tack ärkeängel Raziel för att du är med mig, jag önskar att jag kan få uppleva dig lite tydligare. Tack för det.”

Det viktigaste är att du har tillit till att dina änglar är med dig, oavsett vad du känner. För de är alltid hos dig om du ber dem. De är dina vänner.

Raziel vill hjälpa oss med vår andliga utveckling och lära oss att få kontakt med vår inre visdom, den vi redan har. Han vill också hjälpa oss att finna de svar vi söker i livet. Vi blir mer klarsynta om vi öppnar våra ögon ”inåt” och ser det ljusa och gudomliga inom oss.

Raziel vill berätta att vår gudomlighet finns i våra hjärtan. Vårt högsta jag är vårt stöd och villkorslösa kärlek, där finns änglarnas röst och Raziel kan hjälpa oss att väcka den rösten.

Han vill att vi ska förstå de andliga lagarna som attraktionslagen, karma och manifestation. Framför allt så hjälper han oss med allt det som innebär andlig förståelse och kunskap.

Jag brukar tillbe honom och det hjälper mig att få ökad förståelse, men också att utvecklas inom de mediala och andliga områdena. Vi blir aldrig fullärda och våra älskade änglar vill så gärna hjälpa oss.

 

Varma kramar från mig,

Anna

Anmäl dig till Näras nyhetsbrev!

Få alla våra nyheter direkt i din inkorg, varje vecka:

Jag har läst och godkänner villkoren.
Publicerat

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.