Anna Strandlind: Tro på dig själv!

Har du funderat över vad du vill med ditt liv, de unika dagar som är just ditt liv? Vem vill du vara? Din själ vill att du ska få det allra bästa och det är ditt ansvar att nå dit.

Text: Anna Strandlind
Foto: Shutterstock

Vad tänker du på om dagarna? Vad har du för ”tänkande” vanor? Vad gör du av din tid under en dag? Se om dina vanor så får du nya resultat!

Att bli medvetna om vad vi tänker och hur vi tänker, kan hjälpa oss att få ett mycket mer innehållsrikt liv. Frågorna du kan ställa till dig själv är: Vad vill jag i mitt unika liv? Vem vill jag vara? Vad kan jag göra för att komma närmare det jag vill ha i mitt liv varje dag?

Det är så enormt viktigt att vi lägger vår kraft på det vi vill ha och inte tvärtom. Jag kan inte nog repetera detta för mycket till mig själv. Eller för dig. Vi människor är från början negativt inprogrammerade, vi ser mer faror än möjligheter. Det finns med oss sedan generationer tillbaka, men du och jag kan ändra på det. Skapa nya goda tankar som gynnar oss. Affirmera det vi vill ha! Så följ din magkänsla om kärlek.

Vet du att tankar är energi och blir till fysiska saker i ditt liv? Du blir vad du tänker. Du skapar det du tänker på. Men vad tänker du på? Vibrerar du negativt eller positivt?

Din själ längtar efter att du ska få det bästa. Det är din rättighet! Och det är ditt ansvar att förändra, skapa nytt! Du kan bli ”The Master In Your Life” om du vill.

Lycka, pengar och hälsa finns på en hög frekvens. Det är där du ska vara! Känner du ditt värde? Alla är lika mycket värda och ju mer du uppskattar dig själv och ser ditt värde desto lättare blir det att manifestera det du vill ha i ditt liv. Det enda som skiljer oss åt är vår inprogrammering, våra vanor, vår uppväxt. Se alla i ljuset, för vi är ett!

Din dröm är din sanning! Springer du ifrån din dröm eller springer du till den? Var i din dröm nu, ta beslut nu! Tänk på att det är du som gör bedömningen om vad som är mycket och lite. Allting finns redan i överflöd i universum, du är en del av detta. Så ta rätt beslut.

Allt vibrerar och är energi, du måste fråga dig: ”Tror jag på ett djupt plan att jag kan göra detta?”. Om inte så måste du ändra din tro, din inprogrammering, för du är kapabel till allt! Du är en ren energibomb som vibrerar hela tiden och som attraherar det du tror på!

Vad tror du på? Tro på dig själv!

Varma kramar från mig,

AnnaSignatur.jpg

 

Anmäl dig till Näras nyhetsbrev!

Få alla våra nyheter direkt i din inkorg, varje vecka:

Jag har läst och godkänner villkoren.
Publicerat

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.