Anna Strandlind: Förändringar får oss att växa

Anna och hennes man Fredrik är inne i stor förändringsfas. Ibland måste vi våga släppa taget om det vi älskar, för att ta in något nytt. I utveckling och växande.

Text: Anna Strandlind
Foto: Shutterstock

Jag och min man har bestämt oss att sälja vår lilla gård. Livet förändras och det kommer snart bara vara ett barn kvar hemma i stället för fem. När vi flyttade hit byggde vi två stugor till de äldsta barnen och de andra tre bodde här inne i huset med oss. Fredrik och jag hade ett pyttelitet sovrum där endast sängen fick plats, men det var ett mysigt, ljust och fint litet rum. Blir lite full av skratt nu när jag tänker på det. Vi har ju också min lokal, stallet, mark och jättestor tomt. Det kommer att kännas tomt när det inom snar framtid bara är jag och min man kvar här.

Jag jobbar mycket och har hand om gården plus allt annat när min man är i Norge och arbetar, så vi har alltid fullt upp. Men det är också roligt så klart, det är något vi valt. Fredrik är dock trött på att bygga och fixa mycket på sin lediga tid. Han har byggt och grejat enormt mycket med vårt förra hus och ännu mer på denna gård.

Jag kommer att hyra stallplats till Duggan, och åt Chadida får jag en fodervärd som hjälper mig. Jag ser fram emot vår förändring, för jag kommer att kunna jobba och tjäna andra mer via mina arbeten. Få mer tid för det jag älskar.

Vi kommer att flytta till en lägenhet på 143 kvm i stan. Det är nära skog och med vackra stigar för hundpromenader runt husknuten. Kanalen ligger så fint mitt i stan.

Vi slipper greja med allt och få tid för annat. Jag kan åka och mysa med hästarna och göra det som jag älskar, men slipper mycket annat. Det är en prioritering såklart. Jag älskar att jobba och ha mina företag, min bok kommer att bli färdig och jag kommer ha fler andliga, mediala kurser då många frågar efter det.

Jag studerar också en andlig och personlig kurs på engelska som är så bra, den pågår i ett halvår.

Läs gärna om Bob Proctor, eller titta på honom på Youtube. Hans program är så utvecklande. Du kommer förstå vad jag menar. Lyssna på hans avsnitt Paradigm. Detta är för alla. Varje morgon, måndag - fredag är det studier kl 05.30 via Zoom, jag älskar det! Den är så utvecklande och jag känner att detta är så rätt. Jag studerar bland annat universums lagar och hur du kan få det du önskar genom kärlek till dig själv.

Jag älskar att utvecklas och växa. Det är själva växandet som är den största vinsten i livet. Jag vill alltid växa, men för att kunna göra det är det enormt viktigt att känna tacksamhet. Det är vinsten i allt! Glöm inte det. Våga förändra om du känner att du vill det. Ditt liv är viktigt.

 

Varma kramar från mig,

AnnaSignatur.jpg

Anmäl dig till Näras nyhetsbrev!

Få alla våra nyheter direkt i din inkorg, varje vecka:

Jag har läst och godkänner villkoren.

Fler krönikor

Publicerat

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.