Astroguidning vecka 9: Lycka och harmoni kommer till dig

Mars inleds med en lugn vecka och enstaka transiter, men trots att de planetmöten vi har framför oss är få bidrar de till en spännande vecka.

Text: Helena-Magdalena Ivekrans-Nätt
Foto: Shutterstock

Helena-Magdalenas astroguidning för veckan

Vecka 9, 2023

Tiden 27/2 – 5/3

 

Så här påverkas vi av de olika planeterna

 

Nu välkomnar vi månaden Mars och ser fram emot att vårsolen ska lysa över vårt vackra land. Under denna vecka är det lugnt på planethimlen, det är enbart tre transiter som sker och de sker alla tre på torsdagen och inleder månaden mars.

Kvicka Merkurius går in i Fiskarna för att stanna där i några veckor. Venus och Jupiter bildar konjunktion i Väduren och samma dag bildar Merkurius och Saturnus konjunktion i Vattumannen.

 

Måndag 27/2

Inga transiter

 

Tisdag 28/2

Inga transiter

 

Onsdag 1/3 

Inga transiter

 

Torsdag 2/3

Merkurius in i Fiskarna

Merkurius, himlens budbärare som står för intellekt och nyfikenhet går nu vidare in i intuitiva vattentecknet Fiskarna. Denna placering bidrar till att din intuition förstärks och att dina tankar och ord får ett större djup. Du kan snarare känna än tänka dig fram till saker och ting nu. Fiskarna bidrar med fantasi så om du tycker om att skapa, skriva och sjunga så använd dessa veckor väl.

 

Venus konjunktion Jupiter, 12* Väduren

Denna underbara transit är väldigt gynnsam och bidrar med kärlek, pengar, lycka och harmoni och allt kommer till dig utan större ansträngning nu. Använd denna dag till att göra det allra bästa av den och njut av livet!

 

Merkurius konjunktion Saturnus, 29* Vattumannen

Som alla transiter med Saturnus så kan du känna en större tyngd och ett större ansvar och bli mer seriös. I dag har du ett mer kritiskt tänkande och det är bra på ett sätt, men om du känner att du tvivlar på dig själv så använd dig gärna av mental träning och positiva affirmationer. Använd Saturnus energier på bästa sätt, att skapa bra rutiner, strukturer och att få saker och ting gjorda.

 

Fredag 3/3

Inga transiter

 

Lördag 4/3

Inga transiter

 

Söndag 5/3

Inga transiter

 

 

 

Du kan läsa om hur de olika planeterna påverkar just ditt tecken i horoskopet som finns i tidningen eller i Näras dagshoroskop och veckohoroskop.

Om du vill lära dig mer om astrologi kan du gärna gå Tidningen Näras webbkurs om astrologi som jag har skrivit.

Är du intresserad av att leva mer magiskt, stärka din intuiton och skapa spännande ritualer? Här kan du läsa om min webbkurs "Skapa mer magi i ditt liv".

Missa inte heller min senaste webbkurs "Kristallernas magiska kraft"

Du är också varmt välkommen att läsa min blogg och titta in på min hemsida.

Näras shop kan du köpa min bok "Lev din kraft"

 

 

Jag önskar dig en spännande vecka!

 

Ljus och kärlek,

Helena-Magdalena

 

 

Anmäl dig till Näras nyhetsbrev!

Få alla våra nyheter direkt i din inkorg, varje vecka:

Jag har läst och godkänner villkoren.
Publicerat

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.