Dagshoroskop

Här hittar du alltid dagens horoskop för ditt tecken.

Läs veckans horoskop här

Astrolog: Heikki Vesa

Torsdagen den 01 juni

Väduren (ca 20/3 - 19/4)

En tjänst kan komma att dras in på ditt arbete. Troligen så gäller det inte dig, men du bör vara noggrann med arbetet. Hälsan klarar du bra. Vänliga leenden och ord som att du är positiv och rar kan komma att sägas till dig nu. Du kan få stor lycka i kärlek. En romantiskt rar dag har du nu.

Oxen (ca 20/4 - 20/5)

Du bör ha det eleganta och fina till din fördel. Här kan det vara något nytt med en dator som du får glädje av. Du är så frisk och glad. Passa på att besöka en vän, det blir rart för dig och du kan få härligt fin framgång i kärlek. Stjärnorna talar om kärleksfull lycka för dig.

Tvillingarna (ca 21/5 - 20/6)

Nu är det ommålning som kan ske på arbetet. Du får det så fint och det bör vara harmoniskt tryggt runtom dig. Får du ny miljö så blir du än sundare. Nu kan du få en utmärkelse av något slag, eller också får du en spelvinst. Lotto är din bästa chans till vinst. Stjärnorna tror att du får lycka.

Kräftan (ca 21/6 - 21/7)

Nu kan du bli firad, och har du planer på att bjuda till fest så blir det lyckat. Man vill vara hos dig och man njuter i fulla drag över din älskvärdhet. Ombyggnad eller reparation kan ta en del av din inkomst. Men du får det fint och du tjänar snart nya pengar. Spel ger däremot ingen vinst.

Lejonet (ca 22/7 - 22/8)

Du får chans till att börja med något nytt i ditt arbete. Du verkar komma att lära nya moment och det blir bra för dig. Du är sundheten själv. Sämre ekonomi kan du få, det kan bero på att du haft ledigt, eller också har du stora utgifter. Att hoppas på en vinst i spel kan vara bra, men inte nu.

Jungfrun (ca 23/8 - 22/9)

Ditt arbete flyter fint, och du kan nu få ett positivt erbjudande om samarbete just för att du är så idérik. Du är eftertraktad av en arbetsgivare. Även om du tycker att du har bra ekonomi så har du inte råd att låna ut pengar. Bästa vinsten är att behålla pengarna för dig själv och inte spela.

Vågen (ca 23/9 - 22/10)

Även om det pratas om förbättringar i ditt arbete så får du vänta innan de kommer till dig. Arbetar du i bostaden så har du det gott. Uppvaktning och gåvor kan du få uppleva nu och du strålar som en sol av lycka. Kärleken bör vara helt till din fördel, ja, till och med lyckosam.

Skorpionen (ca 23/10 - 21/11)

Du har en tid av lycklig gemenskap med nästan alla som kommer i din väg. Du sprider snälla ord och får vänlighet tillbaka. Kärleken är på topp. Vill du resa så kan det vara rätt tid att göra det nu, du bör ha råd med det. I spel har du en vinstchans, men spela bara för en liten slant.

Skytten (ca 22/11 - 21/12)

Var försiktig med det du arbetar med så att du inte irriterar dina kolleger. En förändring inom arbetet är på gång. Akta dig för tobak och halsont. Det kan vara så att du kommer att kosta på dig en resa, det är du värd. Men någon vinst i spel tror inte stjärnorna på nu, så investera i dig själv.

Stenbocken (ca 22/12 - 20/1)

Funderingar på att byta arbete har man ju ibland, och nu kan det finnas anledning till det. Det ska kännas bra, avgör själv. Hälsan är på bästa nivå. En gammal vän kan nu höra av sig till dig. Det har med din skoltid att göra, och det bör vara ett glädjande besked. Men i kärlek får du ingen lycka.

Vattumannen (ca 21/1 - 18/2)

Nu bör du få det trivsamt. Du kan bli bjuden till en glad fest, man tycker om ditt så öppenhjärtiga sätt. Du får en dag med rar kärlek. Nu ska du tro på dig själv, för här kan lyckan bli stor. Din ekonomi är stark, men för den sakens skull så tror stjärnorna inte på vinst i spel.

Fiskarna (ca 19/2 - 19/3)

Du kan ha det skönt även om du kan tycka att du ibland känner dig ensam. Du bör vara omtyckt, så var glad över dig själv, du är mångas mål framöver. Något som har med försäljning att göra kan vara verkligt bra för dig nu. Nu kan du också få lyckan med dig att vinna sköna slantar i spel på lotto.

Vilket stjärntecken är du?

Månadens fråga

Kan du spå i tarotkort?

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.