Dagshoroskop

Här hittar du alltid dagens horoskop för ditt tecken.

Läs veckans horoskop här

Astrolog: Heikki Vesa

Lördagen den 04 februari

Väduren (ca 20/3 - 19/4)

Inget tycks få dig på dåligt humör och du finner lätt lösningar till det mesta inom arbetet. Du verkar vara framgångsrik, så lita på dig själv. Nu ska du vara vänligt rar mot dig själv. Njut av ditt hem, och vill du ändra om där så är dagen bra för det. Kärleken finns på en rar nivå.

Oxen (ca 20/4 - 20/5)

Rutiner tycks ta den mesta tiden i ditt arbete, men du får i alla fall ditt arbete gjort. Det redan invanda är bäst och ger dig framgång. Tänker du investera i ditt boende så var försiktig, det är bättre att sälja än att köpa. Vinstmöjligheten i spel är nästan obefintlig, så var sparsam.

Tvillingarna (ca 21/5 - 20/6)

Nu bör du ha en härligt romantisk dag, och allt tycks bli rart och fint för dig. Hos dig bor lyckan och glädjen, så kärleken lär blomstra. Något som du skrivit kan nu komma att ge dig pengar. Vad det är vet bara du själv. En mindre spelvinst kan vara möjlig, så kanske är lyckan på väg.

Kräftan (ca 21/6 - 21/7)

Nu är det en fin tid för omläggningar på ditt arbete och det blir nya arbetsrutiner. Man tycker väl om dig. Hälsan blomstrar i sundhet. En inbjudan till fest ska du med glädje tacka ja till, för du verkar vara önskad som gäst. Du kan få tur i lotto, så här tycks lyckan vara din vän.

Lejonet (ca 22/7 - 22/8)

Det som rör hälsokost och sund mat tycks nu ge dig lycka. I arbetet kan idéer som du har ge uppmärksammad framgång. Du har ett positivt sätt. Du klarar din ekonomi bra, men några större utsvävningar har du inte råd med. Men en spelvinst kan du få om du prövar ett spel på hästar.

Jungfrun (ca 23/8 - 22/9)

En alldeles ny kärlek kan komma till dig. Om du vill ha den eller inte bestämmer du själv, men det ser rart ut för dig. Du har chansen om du vill. Här kan du få det lyckosamt, nästan allting tycks handla om positiva besked för dig. Men prövar du spel så får du ingen vinst, säger stjärnorna.

Vågen (ca 23/9 - 22/10)

En ren ideell handling kan det talas om på ditt arbete, det gäller nog en insamling och kan vara bra. Du verkar vara stark och frisk. Nu kan det bli jobbigt i allt vad kärlek heter, så var mer med dig själv och ägna din tid åt dig. Att förändra i kärlek nu är inte bra.

Skorpionen (ca 23/10 - 21/11)

Här kan du få fina resultat i arbetet oavsett vad du gör. Det finns också god chans för dig att få en extra slant. Du verkar vara skinande glad. Mysigt och trivsamt med rar romantik, så kan du få det nu i denna så skönt romantiska dag. Du är värd den framgången och lyckan är din finaste vän.

Skytten (ca 22/11 - 21/12)

Du är en härlig tillgång i arbetet och kan lösa problem som andra går bet på. Du är något av en tusenkonstnär och den goda hälsan är din vän. Sköna kvällar med en god bok och din familj ger dig bästa avkopplingen. Du har bara vänliga ord att vänta. Det verkar vara kärleksfullt omkring dig.

Stenbocken (ca 22/12 - 20/1)

Du är i fin form för att planera nya, fina framgångar i arbetet. De idéer du föder inom arbetet är de rätta. Du orkar med allt och är frisk. Om du ägnar dig åt något som har med hälsa att göra så är det nog det som blir kostsammast för dig. Var snål med spel, där förlorar du bara pengar.

Vattumannen (ca 21/1 - 18/2)

Se upp med vad du gör på ditt arbete så att du slipper få helt onödig kritik. Var försiktig med din hälsa och övermotionera inte, utan unna dig vila. Visst har du en fin dag med din kärlek och med vänner, men var i alla fall försiktig med vad du gör. Här bör du låta rutiner råda.

Fiskarna (ca 19/2 - 19/3)

Här kan allt gå dig väl och du verkar vara en tillgång för dina kolleger, då du löser problem lätt. Du är nummer ett under dagen på din arbetsplats. Har du chans till en resa så får du fin avkoppling, och jag tror att den ekonomiskt är till din fördel. Snåla i spel, då stjärnorna inte tror på vinst.

Vilket stjärntecken är du?

Månadens fråga

Har du gått någon andlig eller medial utbildning?

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.