Dagshoroskop

Här hittar du alltid dagens horoskop för ditt tecken.

Läs veckans horoskop här

Astrolog: Heikki Vesa

Onsdagen den 24 april

Väduren (ca 20/3 - 19/4)

Något på romantikens område - som du har hoppats på länge - kan bli verklighet denna dag. Du bör bli glad, och stjärnorna ser dig tindra av kärlekslycka. Det kan vara så att du vill investera i något till din bostad. Det blir i så fall bra och du kan även få lycka vid köp av lott så en vinst hägrar.

Oxen (ca 20/4 - 20/5)

Du bör vara försiktig med vad du säger och gör i kärleken. Du skulle hellre vara lite mer med dig själv och koppla av i egen skön hemmiljö. Pengar tycks vara på väg. Jag tror att du kan vinna pengar med ett litet system i tips. Och stjärnorna säger att du ska ha god ekonomi.

Tvillingarna (ca 21/5 - 20/6)

Du har ett härligt sätt, och andra ser dig som en tillgång på din arbetsplats. Här säger stjärnorna att du får chans till en befordran. Det är ditt humör som är största hindret för dig när det gäller kärlek. Du bör vara mer för dig själv, göra sådant som du inte hunnit med.

Kräftan (ca 21/6 - 21/7)

Romantiskt och rart ska du få det denna så ljuvliga dag. Här slösas det med vänliga och uppskattande ord. Du är en vinnare i kärlek, så njut. Du är i ett härligt tecken och du ska se att din popularitet växer i den ekonomiskt fina dag du har nu. Även i ett spel på hästar kan du få vinst att yvas över.

Lejonet (ca 22/7 - 22/8)

Sällskapskära kommer till dig och du får inte vara ifred, man vill vara hos dig. Så varför inte bjuda till fest och blir än populärare? Har du haft en idé om att ändra i hemmet så kan det vara rätt tid att göra det nu. Vinner du i spel så blir det ingen större vinst, så spela helst inte.

Jungfrun (ca 23/8 - 22/9)

Nu riktigt anstränger sig romantiken för att ge dig lyckan. Ska du resa kan du komma att knyta spännande och även romantiska kontakter. Nu bör din ekonomi vara trygg. Du kan även få pengar över när du betalat dina räkningar. Njut av dig själv, men vinst i spel får du nog inte nu.

Vågen (ca 23/9 - 22/10)

Låt dig inte lockas med om någon gnäller vad det gäller arbetet. Du får det bra och lever tryggt, och egentligen så trivs du med ditt arbete. Du kan få ett förslag som lägger grund för en fin ekonomi. Stjärnorna tror också att du kan få vinst i spel på hästar. Nu har du vinstlycka.

Skorpionen (ca 23/10 - 21/11)

Du arbetar hårt och flitens lampa lyser över dig. Det är jobbigt, men du trivs bra och man tycker om dig. Du klarar dagen i god och frisk sundhet. Nu kan du köpa en gåva, och inte behöver det vara någon dyrare sådan. Även en liten gåva är välkommen. Även köp av en lott kan ge vinst att glädjas åt.

Skytten (ca 22/11 - 21/12)

Man ändrar en del på din arbetsplats och det kan tyda på investeringar som skapar en ljus framtid. Arbetet verkar tryggt för dig, och din hälsa är bra. Nu ska de idéer du kläcker kunna vara lösningen för många. Det är även bra för dig med spel, och bästa vinstchans är spel på hästar.

Stenbocken (ca 22/12 - 20/1)

Här kan du få fina resultat i arbetet oavsett vad du gör. Det finns också god chans för dig att få en extra slant. Du verkar vara skinande glad. Det som har med utbildning att göra kan komma att kosta en del för dig, men det är nog en bra investering. Lotto kan ge dig en vinst att glädjas åt.

Vattumannen (ca 21/1 - 18/2)

Ett erbjudande om ett bra arbete kan komma nu. Du bör ha god chans att få det. Så vill du starta något nytt nu så är läget positivt. Det som rör både utbildning och romantik kommer att ge dig bra resultat. Det är din fina utstrålning som ger dig lycka, så tro på dig själv.

Fiskarna (ca 19/2 - 19/3)

Nu verkar det lite enformigt och tungrott i ditt arbete. Dock säger stjärnorna att det går bra för dig, och du bör hålla dig frisk med ett positivt sätt. Du bör vara försiktig innan du gör inköp, och bäst är att inte handla alls. I spel tror jag inte att du vinner nu. Så spar dina slantar, det är bäst så.

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.