Dagshoroskop

Här hittar du alltid dagens horoskop för ditt tecken.

Läs veckans horoskop här

Astrolog: Heikki Vesa

Onsdagen den 04 oktober

Väduren (ca 20/3 - 19/4)

Vill du ändra på din arbetsrutin är det en bra tid för det, då någon tycks intresserad av ditt arbete. Du ska ha lycka inom arbetet. Hälsan verkar bra. Du får det rart nu. Här får du en ny invit till romans som även har med en resa att göra. Du njuter riktigt över att vara någons mål och ler så rart.

Oxen (ca 20/4 - 20/5)

Låt rutinerna råda i ditt arbete, det verkar vara trygga sådana och du får allt att flyta bra nu. Du kan konsten att organisera på ett bra sätt. Din ekonomi är behagligt trygg och någon brist på pengar tror inte stjärnorna att du får. Spel på hästar kan vara ett lyckosamt val till mer pengar.

Tvillingarna (ca 21/5 - 20/6)

Nu får du tid över att ägna dig åt ditt hem. Din kärlek är trygg och du kan få en gåva innehållande konst. Får du det så är du älskad. Nu kan du duka upp till fest, och du firar tydligen en framgång. Spel kommer att göra dig lycklig, så du kan få en vinst - men även avundsjuka från andra.

Kräftan (ca 21/6 - 21/7)

Motigheter kan vänta dig i ditt arbete. Nu är inte rätt tid att göra ändringar. Var försiktig, måste du ändra så tänk dig för. Var rädd om hälsan. Ett meddelande från en myndighet kommer att göra dig glad, eftersom det gäller pengar. En lottsedel kan ge dig vinst. Nu är det mesta bra för dig.

Lejonet (ca 22/7 - 22/8)

Verkar det rutinmässigt i arbetet så är det bra, för just rutiner är bäst för dig. Njut av dig själv, för du uträttar arbetet till belåtenhet. Tycker du att dagen verkar jobbig och lite enformig? Då ska du veta att du bör ha fin och rar kärlekslycka på väg, för i kärlek får du en rar dag.

Jungfrun (ca 23/8 - 22/9)

Du är i fin form för att planera nya, fina framgångar i arbetet. De idéer du föder inom arbetet är de rätta. Du orkar med allt och är frisk. Var försiktig med nästan allt av vad du gör i kärlek. Bäst är att du helt ägnar dig åt dig själv. Så bästa kärleken kan vara tillsammans med en bok.

Vågen (ca 23/9 - 22/10)

Även om du tycker att det mesta verkar jobbigt så bör du inte byta arbete. Unna dig en present! Det piggar upp dig och ger dig annat att tänka på. Nu tycks det som att dina vänner har bestämt sig för att vara med just dig. Det talas om att du kommer att få en fin present. Du måste vara omtyckt.

Skorpionen (ca 23/10 - 21/11)

Du har goda idéer om det mesta och ditt sätt är positivt, du gör andra glada med ditt vänliga sätt. Du uppskattar kolleger och får glädje i retur. Ekonomin är bra för dig och jag tror att du nu kan få ett extra tillskott till din börs. Men när det gäller spel tror inte stjärnorna på vinst.

Skytten (ca 22/11 - 21/12)

Nu verkar du ha tur i affärer, och det kan betyda avancemang för dig. Även ett avtal kan ge dig framgång. Du ska vara sund och i bästa hälsa. Något nytt är det som kommer som en överraskning för dig i din kärlek. Barn kan ge dig chans till ett kärt möte inom ett affärscentrum.

Stenbocken (ca 22/12 - 20/1)

Det verkar lite tråkigt på ditt arbete, men trots allt så bör du vara omtyckt. Din hälsa är i behov av vila så nu kan det vara rätt att ta ledigt. Många intressanta ögonkast växlas runt om dig, men det verkar inte ge dig mycket. Ensamhet eller det redan invanda är bäst. Allra bäst är det hemma.

Vattumannen (ca 21/1 - 18/2)

Här verkar du få en helt vanlig arbetsdag och du får det bra på din arbetsplats oavsett om det är hemma eller borta. Du bör trivas fint. Här tycks det handla om att kärlekens strålar kommer att träffa dig! Att det gäller kärlek kan man inte ta miste på. Du tycks få äkta lycka.

Fiskarna (ca 19/2 - 19/3)

Arbetar du med sjuka människor så kan det ge dig lyckat resultat. Du är en duktig vän som utstrålar vänlig sundhet. Din hälsa är sund och frisk. Det är nog bäst att du inte anstränger din ekonomi för mycket. Dagen verkar inte ge dig någon spelvinst. Att spara dina pengar är bästa receptet.

Vilket stjärntecken är du?

Månadens fråga

Har du varit hos ett medium?

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.