Dagshoroskop

Här hittar du alltid dagens horoskop för ditt tecken.

Astrolog: Heikki Vesa

Söndagen den 25 september

Väduren (ca 20/3 - 19/4)

Är det inredningen som byts ut på ditt arbete? Här verkar du få det fint. Du kommer att vara frisk, du är som en skinande sol och ger inspiration till andra. Det finns chans för dig att få uppleva ny och rar kärlek. Det är det unga och nya som ger dig lycka. Stjärnorna tror på att du är vinnare i kärlek.

Oxen (ca 20/4 - 20/5)

Man borde nog lyssna mer på vad du har att säga, för det kan vara så att du har fina idéer. Du är verkligen en uppslagsrik och sund vän. Sparsamhet är dagens recept. Måste du bjuda på fest så var ekonomiskt försiktig. I spel verkar du inte vinna, så var försiktig om du måste spela.

Tvillingarna (ca 21/5 - 20/6)

Din diplomati ska du använda dig av i ditt arbete, där får du nytta av den. Bäst är att nu lyssna på vad dina kolleger tycker. Frisk tycks du vara. Rutinmässig kärlek, är det någonting för dig tro? Bästa kärleken får du genom att ägna mesta tiden åt dig själv. Det är inte bästa tiden för en romans nu.

Kräftan (ca 21/6 - 21/7)

Dig tycker man om, men man har svårt för att visa dig den uppskattning som man känner. Känn dig ändå uppskattad och njut av din sunda livsstil. Nu kan du få tur med pengar. Bättre inkomst kan det bli tal om, men inte genom spel. Stjärnorna talar om en stabil dag för dig och förbättrad ekonomi.

Lejonet (ca 22/7 - 22/8)

Dagen kan bli arbetsam för dig och du bör vara uppmärksam. Inspirationen för arbetet tycks du sakna nu. Du bör vara mer vaken, men frisk är du. Nu tycks allting kosta mycket mer än vad du ifrån början trott. Det är klokt att vara sparsam. I spel bör du vara riktigt snål och helst spara.

Jungfrun (ca 23/8 - 22/9)

Romantiken ska komma att träffa dig nu under dagen och det på ett rart sätt. Det verkar som om lycka är på väg till dig. Dagen visar en topp i kärlek. Nu kan du få pengar och det kan vara så att du även får en högre löneutdelning än vad du trott. Men i spel tror jag inte på vinst av något slag.

Vågen (ca 23/9 - 22/10)

Här kan du få besked om att det är dig som man vill ha till en kvalificerad tjänst. Det tycks bli en tid med smickrande erbjudande, för din del! Var försiktig med de pengar som du har, och investera inte i onödan. Jag tror inte att du har turen på din sida i spel. Här gäller det att vara försiktig.

Skorpionen (ca 23/10 - 21/11)

Har du ett arbete som gör att du reser mycket så kan det under dagen betyda att du får det än bättre. Framgångar blir som bäst just genom resor. Nu kan du få lycka med kärleken. Det verkar även bli positivt och trivsamt för dig med vänner, och din popularitet bara växer. Kärlekslyckan blir din.

Skytten (ca 22/11 - 21/12)

Du kan komma att få det som allra bäst i bostaden nu när det gäller kärleken. Någon vill pyssla om dig. Du är en älskad vän och kärleken tycker om dig. Det kan vara ett bra tillfälle att investera i en ny bostad. När det gäller spel så säger stjärnorna att du ska låta bli att spela, och spara i stället.

Stenbocken (ca 22/12 - 20/1)

Den som nu börjar en utbildning kan komma att få det riktigt bra. Du verkar trygg i dig själv, och det på ett positivt sätt. Hälsan klarar du bra. Chans till att få ännu mer pengar tycks det bli möjligt för dig nu. Någon vill investera i dig, så du måste vara duktig. I spel kan du få vinst.

Vattumannen (ca 21/1 - 18/2)

Barn och djur kan ge dig framgång. Du kan också komma att få utmärkelser genom dem, och du blir helt naturligt mycket glad. Kärleken verkar vara trygg. Se upp med det som gäller egna idéer nu, så att ingen annan tar äran åt sig av dina insatser. Spel verkar kunna ge dig vinst och en lott verkar bäst.

Fiskarna (ca 19/2 - 19/3)

Det kan vara datorer som gör att du kan komma att erbjudas något nytt i arbetet. Du är så idérik och löser lätt problem åt andra. Sund är du dessutom. Nu önskar man dig kärleksfullt lycka till. Inte för att du ska resa bort, utan snarare för att du ska börja något nytt. Kärleken är trygg.

Vilket stjärntecken är du?

Månadens fråga

Brukar du rena dig själv och/eller ditt hem?

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.