Dagshoroskop

Här hittar du alltid dagens horoskop för ditt tecken.

Astrolog: Heikki Vesa

Fredagen den 01 juli

Väduren (ca 20/3 - 19/4)

Det mesta verkar gå på rutin i ditt arbete. Just rutiner är nu det bästa. Var avvaktande om någon försöker smickra dig på jobbet och bestäm själv. Film gör dig på ett romantiskt humör. Du har fin mottaglighet för romantik, och du njuter även av att lyssna och se andra få kärlekslycka.

Oxen (ca 20/4 - 20/5)

Nu får du medla i en väns förhållande, det kan vara svårt och kräver tålamod. Men du kan göra det bra. Du argumenterar skickligt i kärleksfrågor. Det talas om att du ska få bättre ekonomi, men det dröjer ytterligare. Chansen till vinst i spel är nu liten. Här gäller för dig att spara.

Tvillingarna (ca 21/5 - 20/6)

Vilken spännande dag! Här kan du få ny uppvaktning, och det tycks vara med ärliga avsikter som detta så härligt romantiska smeker ditt hjärta så rart. Du kan nå framgång, men jag tror inte att det ändrar så mycket i din ekonomi, som dock ska vara bra. En lott kan ge dig vinst att glädjas åt.

Kräftan (ca 21/6 - 21/7)

Nu ska du nog försöka att inte jäkta på jobbet. Samtidigt har du nu chans till en utbildning som gör dig mer kompetent. Hälsan ska vara god. Du ska nu kunna uppleva harmoni och känna dig omtyckt. Bjuds här till bröllop så gå, och gläds till vänners lycka. Stjärnorna talar om möjligt svärmeri.

Lejonet (ca 22/7 - 22/8)

Du får så mycket gjort och det sprudlar av vänlig iver runt om dig. Du bör vara framgångsrik nu. Dagen kan ge dig nya vinklingar om arbetet. Visst är du en kär vän att lita till. Men du kan få höra kritik om dig själv. Strid inte, utan gå vidare. Kärleken är rar, men var även här diskret.

Jungfrun (ca 23/8 - 22/9)

Du blir lyckligast när kärleken vill bo hos dig. Det finns bara trivsamma inslag här. Du vinner framgång i kärlekens lotteri och ditt hjärta jublar. Någon kommer med en överraskande och fin gåva till dig. Du är värd den, och bästa gåvan är en lottsedel. Lyckan är din vän, men inte i spel.

Vågen (ca 23/9 - 22/10)

Du strävar framåt och utbildning kan vara en sporre för dig. Du har ett inre behov av att lära dig allt nytt. Du kan känna dig trött, men är frisk. Du får något nytt till ditt hem och det verkar vara mycket värdefullt. Antikt eller inte, men fint är det. Spel på lotto kan ge chans till vinst.

Skorpionen (ca 23/10 - 21/11)

Ett nytt lönesystem eller också ett nytt avtal, något kan bli aktuellt för dig. Det ska klart vara till din fördel, så du hör till de framgångsrika. Känn dig inte sviken i kärlek även om dagen sägs vara tråkigt romantisk för dig, du är den du är. Unna dig en gåva, den ger dig självförtroende.

Skytten (ca 22/11 - 21/12)

Det verkar inte så inspirerande i arbetet just nu. Ta det bara lugnt så blir det bra igen. Att söka en ny tjänst nu ger inte mycket framgång. Var försiktig med alla dina inköp nu. Kan du avstå från att handla så är det bäst för dig. Var mycket sparsam i spel. Måste du spela så var snål.

Stenbocken (ca 22/12 - 20/1)

Ditt positiva sätt kan smitta andra på arbetet, och nu kan du få höra att du är en snäll vän. Det du känner för i arbetet sprider du kunskap om. Nu ska du se upp med vad du gör i kärlek. Din vän bör behandlas ömsint, om du vill ha kvar ert fina förhållande så le, och var diskret och omtänksam.

Vattumannen (ca 21/1 - 18/2)

Något byggs om eller ändras i ditt arbete och det blir verkligt bra. Glädjen ska följa dig i arbetet och du ses skina som en sol av lycka och sundhet. Pengar verkar komma till dig, och det kan vara genom vänners försorg som du får dem. Vinner du i spel så är det smått, spela bara med en liten insats.

Fiskarna (ca 19/2 - 19/3)

Det är inte så vanligt att man får beröm, men du bör få höra det nu. Du är en tillgång i arbetet och kan få en framgångsrik och frisk glädjens dag. Något som har med din skoltid att göra kommer att bringa dig överraskande besked. Det rent romantiska tycks positivt, så här finns chans till kärlek.

Vilket stjärntecken är du?

Månadens fråga

Tror du att alla kan ge healing?

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.