Astroguidning vecka 7: Nu flödar kärlekens energier

Veckan inleds med kärleksfull stämning under alla hjärtans dag och planetmötena som följer förstärker kärlekens energier ytterligare. Det är ljuvliga dagar vi har framför oss, så passa på att njuta!

Text: Helena-Magdalena Ivekrans-Nätt
Foto: Shutterstock

Helena-Magdalenas astroguidning för veckan!

Vecka 7, 2023

Tiden 13/2 – 19/2

 

Så här påverkas vi av de olika planeterna

 

En ny vecka står för dörren, med Alla hjärtans dag den 14/2. Redan då kan du börja känna in de romantiska energier som Venus och Neptunus bjuder på den 15/2, så vi kan förvänta oss romantik och drömmar i inledningen av veckan. Venus, kärlekens och konsternas planet möter både Neptunus och Pluto i transiter under veckan, så vackra kärleksmöten är att vänta.

Solen går vidare in i drömmande, inspirerande Fiskarna på lördag och lämnar Vattumannens luftiga och logiska energier bakom sig.

Under helgen bildas två härliga aspekter, en trigon mellan Merkrius och Jupiter och en gynnsam sextil mellan Venus och Pluto.

 

Måndag 13/2

Inga transiter

 

Tisdag 14/2 - Alla hjärtans dag

Inga transiter

 

Onsdag 15/2

Venus konjunktion Neptunus, 24* Fiskarna

Denna transit mellan Venus och Neptunus får kärlek, romantik och vackra drömmar att sprida sig över oss. Venus styr de sköna konsterna och Neptunus styr musiken och fantasin och påverkar dessutom vår intuition som är extra stark i några dagar.

Det är en perfekt dag att gå på dejt och om dejten var i går så var energierna med oss redan då.

 

Torsdag 16/2

Solen konjunktion Saturnus, 28* Vattumannen

Solen, vår livskraft möter i dag Saturnus som symboliserar livsläxor och bidrar med struktur, tydlighet och uthållighet. Passa på att sätta långsiktiga mål i dag för Saturnus kommer hjälpa dig på vägen och se till att få saker och ting gjorda nu.

 

Fredag 17/2

Inga transiter

 

Lördag 18/2

Solen går in i Fiskarna

I dag går Solen in i det flexibla vattentecknet Fiskarnas, drömmarnas tecken. Så under kommande veckor kan du känna dig mer inspirerad och att du drömmer dig bort och lyssnar mer på din inre röst. Meditation passar väldigt bra nu då ditt själsliga jag är lättare att komma i kontakt med.

Merkurius, Vattumannen trigon Jupiter, Väduren 9* 

Denna underbara transit mellan Merkurius, himlens budbärare och Jupiter, himlens Guru står för god tur, flow, spännande nyheter och briljanta idéer. Så fånga dagens insikter som kommer till dig.

 

Söndag 19/2

Venus, Fiskarna sextil Pluto, Stenbocken 29*

I dag möter Venus, kärlekens planet, den djupa, intuitiva och passionerade kraften från Pluto. Så i dag är det spännande kärleksenergier omkring oss. Kärleken kan slå till när du minst anar det, det kan vara någon som du mött i tidigare liv som gör entré i ditt liv. Njut av kärleken i dag!

 

 

Du kan läsa om hur de olika planeterna påverkar just ditt tecken i horoskopet som finns i tidningen eller i Näras dagshoroskop och veckohoroskop.

Om du vill lära dig mer om astrologi kan du gärna gå Tidningen Näras webbkurs om astrologi som jag har skrivit.

Är du intresserad av att leva mer magiskt, stärka din intuiton och skapa spännande ritualer? Här kan du läsa om min webbkurs "Skapa mer magi i ditt liv".

Missa inte heller min senaste webbkurs "Kristallernas magiska kraft"

Du är också varmt välkommen att läsa min blogg och titta in på min hemsida.

Näras shop kan du köpa min bok "Lev din kraft"

 


Jag önskar dig en spännande vecka!

 

Ljus och kärlek,

Helena-Magdalena

 

 

Anmäl dig till Näras nyhetsbrev!

Få alla våra nyheter direkt i din inkorg, varje vecka:

Jag har läst och godkänner villkoren.
Publicerat

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.