Astroguidning vecka 39: Kärleksrelationer utmanas

Helgen inleds med en underbar fullmåne i Väduren på fredag. Då Venus utmanar Uranus i en kvadratur. Dagen efter möts Merkurius och Uranus i en härlig trigon som ger fina energier under veckoslutet.

Text: Helena-Magdalena Ivekrans-Nätt
Foto: Getty Images

Helena-Magdalenas astroguidning för veckan!

Vecka 39, 2023

Tiden 25/9 – 1/10

 

Så här påverkas vi av de olika planeterna

 

Solen vandrar vidare i Vågens tecken och mellan 24 – 29/9 möts Venus och Mars i en sextil, som dock inte blir exakt men som sprider vackert kärleksskimmer över oss. Merkurius och Jupiter möts ännu en gång i trigon, på samma sätt som den 4/9, då Jupiter nu rör sig retrograd. Likaså möts Merkurius och Uranus i en härlig trigon i veckan. Så det är en vecka med underbara energier och spännande nyheter.

 

Måndag 25/9

Merkurius, Jungfrun trigon Jupiter (R), Oxen (samma som 4/9)

Merkurius och Jupiters energier strålar gynnsamt i jordtecknen Jungfrun och Oxen i dag. Det bidrar till härliga nyheter och ett härligt flöde i livet. Klara tankar och härliga visioner kommer ur detta möte. Skriv gärna ner de insikter som kommer till dig nu.

 

Tisdag 26/9

Inga transiter

 

Onsdag 27/9

Inga transiter

 

LÄS ÄVEN:Dagens horoskop

 

Torsdag 28/9

Inga transiter

 

Fredag 29/9

Fullmåne i Väduren på 6*

Denna fullmåne präglas av eldens element med entusiasm, handlingskraft och härlig energi. Månen bildar fina aspekter till Jupiter, Uranus och Pluto och det är en perfekt tid för att fullborda de mål du har eftersträvat som rör din personliga utveckling. Vid fullmåne är det dags att släppa taget om det som inte längre gynnar dig.

Venus, Lejonet kvadratur Uranus (R), Oxen 23*

Denna transit kan utmana kärleksrelationer genom att skapa en större osäkerhet. Om du känner av denna energi så undvik att provocera fram reaktioner, då Uranus är den inre rebellen så är det lätt att dra saker och ting till sin spets. Låt saker och ting bero ett par dagar, så kommer det kännas bättre.

 

Lördag 30/9

Merkurius, Jungfrun trigon Uranus (R), Oxen 24*

Återigen möts Merkurius och Uranus i en härlig trigon. Det är ditt lägre och högre medvetande som möts i en härlig energi som bidrar till att du tänker större tankar och har lättare att se saker och ting ur ett större perspektiv nu. Du kan förvänta dig spännande nyheter och härliga samtal med dina nära och kära.

 

Söndag 1/10

Inga transiter

 

 

LÄS ÄVEN: Veckans horoskop

 

 

Du kan läsa om hur de olika planeterna påverkar just ditt tecken i horoskopet som finns i tidningen.

Om du vill lära dig mer om astrologi kan du gärna gå Tidningen Näras webbkurs om astrologi som jag har skrivit.

Du är också varmt välkommen att läsa min blogg och titta in på min hemsida: helena-magdalena.se

 


Jag önskar dig en spännande vecka!

 

Ljus och kärlek,

Helena-Magdalena

 

 

Anmäl dig till Näras nyhetsbrev!

Få alla våra nyheter direkt i din inkorg, varje vecka:

Jag har läst och godkänner villkoren.
Publicerat

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.