Lekte anden i glaset – nu spökar det i huset

Läsaren Emmi och hennes vänner upplever att det spökar sedan de lekte anden i glaset. Mediet Pierre Hesselbrandt talar om vad han tycker om saken.

Text: Pierre Hesselbrandt
Foto: Getty Images

Hej Pierre!

Vi är fyra tjejer som sett olika paranormala tv-program där de leker anden i glaset. Så vi provade detta en sen kväll hos vår kompis då hennes föräldrar var bortresta.

Först trodde vi att det inte blev någon kontakt, så vi la ner det efter en timme. Men sen in på natten spökade det rejält och vi mådde alla jättedåligt.

Nu så här en vecka senare klagar även hennes föräldrar över att det känns konstigt i huset och att de ej kan sova.

Vi har inte vågat erkänna för dem att vi körde anden i glaset. Vad ska vi göra? Hoppas du kan svara.

Kram

Emmis med vänner

LÄS ÄVEN: Anden i glaset – Är det lek eller allvar?

Pierre svarar: Man måste ha respekt

Hej Emmis och tjejer!

Detta är tyvärr ganska vanligt bland dem som leker anden i glaset. Man måste verkligen ha respekt och be om beskydd. Är man för öppen och ostabil kan det sluta illa.

Flera ungdomar som mejlat mig om samma sak. En var självmordsbenägen på grund av att han tog in de energier som kommit då de öppnat upp i anden i glaset. Den ena energin var mycket stark och mörk, tyvärr.

Det blev akut, så jag åkte i väg dit och tog bort energierna hos honom och hans familj och han var mycket tacksam att jag hjälpt dem. Men arbetet tog sex timmar och jag var helt slut i två dagar efter. Så detta är ingen lek!

Jag tror att ni ska ta dit ett bra medium. Ni möter flera i tidningen Nära. Var rädda om er och sök inte kickar på detta sätt.

Kram Pierre

Lär dig om olika sätt att spå i Pierre Hesselbrandts webbkurs

Vill du också ställa en fråga till Pierre?

Pierre 540.jpg

Du kan fråga om relationer, eller om något känns tungt och du behöver lite vägledning. De frågor som besvaras publiceras i tidningen.

Adressen är Tidningen Nära, ”Pierre”, Story House Egmont, 205 07 Malmö. Du kan också mejla till pierre@tidningennara.se Försök hålla din fråga kort. 

Mer information om Pierre finns på: allroundspirit.com

Anmäl dig till Näras nyhetsbrev!

Få alla våra nyheter direkt i din inkorg, varje vecka:

Jag har läst och godkänner villkoren.
Publicerat

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.