Fråga Pierre: Är det hunden som hälsar på?

Den som har mist ett älskat husdjur vet hur stor saknaden är. Anita miste sin hund nyligen och undrar om närvaron hon känner är sitt älskade husdjur. Hon vände sig till Pierre Hesselbrandt för att få svar.

Foto: Shutterstock

Hej Pierre! Jag miste min hund nu under pandemin. Det var fruktansvärt, för då blev jag ännu ensammare. Men det lite skumma är att det rispar ibland på vardagsrumsgolvet när jag tittar på tv. Sen känns det ibland som att det sätter sig någon på mina fötter.

Inbillar jag mig bara för att jag är ledsen och saknar min hund? Hoppas du kan ge mig något svar och tack för att tidningen Nära finns, den ger mig tröst.

Kram
Anita

 

Pierre svarar:
Hej Anita! Så tråkigt, jag känner med dig då jag själv haft flera hundar. Men som vi vet blir de oftast inte äldre än tolv år, även om det finns undantag för små hundar.

Jag tror faktiskt att det är din hund som hälsar på i andlig form ibland. Hunden var lite rädd för att klippa klorna och det är det som rispar lite i golvet. Sen har du frusit ibland samt varit så enormt ledsen på kvällarna att hunden dykt förbi. Hunden känns mellanstor och tvåfärgad.

Skickar en styrkekram till dig och tack för att du läser Nära.

Kram Pierre

 

 

Vill du också ställa en fråga till Pierre Hesselbrandt?

Du kan fråga om relationer, eller om något känns tungt och du behöver lite vägledning. De frågor som besvaras publiceras i tidningen.

Adressen är Tidningen Nära, ”Pierre”, Story House Egmont, 205 07 Malmö. Du kan också mejla till pierre@tidningennara.se Försök hålla din fråga kort. 

 

Testa någon av Pierres webbkurser:

Pierre Hesselbrandt: Olika sätt att spå

Pierre Hesselbrandt: Personlig och medial utveckling

Pierre Hesselbrandt om hemsökta hus

Anmäl dig till Näras nyhetsbrev!

Få alla våra nyheter direkt i din inkorg, varje vecka:

Jag har läst och godkänner villkoren.
Publicerat

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.