Webbkurs: Personlig och medial utveckling med Pierre Hesselbrandt

Vill du lära dig mer om intuition och hur du kan använda den? Känner du att du vill utvecklas både på det mediala och personliga planet? Vill du veta om du har en medial gåva eller inte?

Ta då chansen att köpa denna webbkurs!

 

I Pierre Hesselbrandts webbkurs ”Personlig och medial utveckling” kommer du att få lära dig vad medialitet är och hur du bibehåller en balans i vardagen för att kunna utvecklas medialt. Pierre går även igenom chakrasystemet och hur du använder det för att öppna upp din medialitet. Du får användbara verktyg för hur du kan jobba med din personliga utveckling som går hand i hand med medialitet. Pierre lär dig allt om intuition och så får du öva praktiskt på hur du kan utveckla din egen intuition.

 

Du lär dig

  • Om medialitet och hur viktigt det är att ha balans i vardagen
  • Om etik och moral inom det mediala arbetet
  • Personlig utveckling och hur du jobbar med dig själv
  • Intuitionen och hur du använder den

Kursen vänder sig till dig som

  • Inte har några tidigare kunskaper inom det mediala men är nyfiken
  • Har kommit i kontakt med din medialitet tidigare och vill utveckla denna sida ännu mer
  • Är intresserad av att få användbara verktyg för att kunna utveckla din medialitet
  • Vill veta hur intuition fungerar och hur du öppnar upp den

 

Här kan du beställa och läsa mer om kursen!

För att se vilka avsnitt kursen innehåller - klicka på fliken “Kursinnehåll” längst upp till höger när du kommer in på sidan.

Din kursledare

Kursledare är Pierre Hesselbrandt som bland annat jobbar som medium, författare och smyckesdesigner. Utöver att han är en omtyckt andlig profil här på Nära är han även känd från TV. Pierre Hesselbrandt har en lång erfarenhet inom det mediala yrket. Han har hjälpt många människor genom att förmedla budskap från andra sidan och även rensat hus på energier.

 

Köpet

Kursen betalas med Klarna faktura eller direkt med Visa/Mastercard.

När du köpt kursen har du tillgång till den under ett år.

Köp kursen här!

 

Vad är en webbkurs?

En webbkurs är den smidigaste inlärningsformen då du kan ta del av kursen när, var och hur du vill. Det enda du behöver är internetuppkoppling samt en smartphone, läsplatta eller dator. Pierre Hesselbrandt guidar dig igenom kursens innehåll genom videos, texter, bilder, nedladdningsbara filer samt ett quiz. Genom kursens innehållsförteckning kan du lätt hoppa från avsnitt till avsnitt, föra anteckningar eller gå tillbaka och ta del av informationen igen.

 

Support

Har du problem med att genomföra ditt köp, var vänlig kontakta Coursios support på:

support@coursio.com.

 

 

Köp kursen här!

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.