Pierre Hesselbrandt lär dig om olika sätt att spå

Är du intresserad av kiromanti eller undrar du kanske vad det är? Tycker du det låter spännande med tarotkort? Vill du lära dig mer om olika sätt att spå? Då är denna webbkurs något för dig!

I Pierre Hesselbrandts webbkurs ”Olika sätt att spå” kommer du att få insikt i precis det och mycket mer. Du får först och främst lära dig mer om några olika spåsätt, så som tasseografi – att spå i teblad eller kaffesump. Pierre berättar även om hur det går till att spå med runor och pendlar.  Efter det kommer en fördjupning i både tarotkort och kiromanti (konsten att spå i händer).

Dessa två metoder är Pierre Hesselbrandts expertområden och han kommer även att praktisera tillvägagångssätten så att du får en inblick i hur det går till rent praktiskt. Sist i kursen finns ett quiz så att du kan se vad du lärt dig.

 

Du lär dig

  • Om etik och moral inom området
  • Om olika spåsätt och deras historia
  • Djupgående kunskaper inom tarotkort
  • Djupgående kunskaper inom kiromanti

 

Kursen vänder till dig som

  • Vill veta mer om vad det finns för olika spåsätt
  • Är intresserad av att lära dig grunderna i kiromanti och tarotkort
  • Inte har några tidigare kunskaper inom dessa ämnen men är nyfiken på dem
  • Har kommit i kontakt med din medialitet tidigare och vill utveckla denna sida ännu merKlicka här för att beställa kursen eller läsa mer!

För att se vilka avsnitt kursen innehåller - klicka på fliken “Kursinnehåll” längst upp till höger när du kommer in på sidan. 

 

Din kursledare

Kursledare är Pierre Hesselbrandt som bland annat jobbar som medium, författare och smyckesdesigner. Utöver att han är en omtyckt andlig profil här på Nära är han även känd från TV. Pierre Hesselbrandt har en lång erfarenhet inom det mediala yrket. Han har hjälpt många människor genom att förmedla budskap från Andra sidan och också rensat hus på energier.

 

Köpet

Kursen betalas med Klarna faktura eller direkt med Visa/Mastercard.

När du köpt kursen har du tillgång till den under ett år.

Köp kursen här!

 

 

Vad är en webbkurs?

En webbkurs är den smidigaste inlärningsformen då du kan ta del av kursen när, var och hur du vill. Det enda du behöver är internetuppkoppling samt en smartphone, läsplatta eller dator. Pierre Hesselbrandt guidar dig igenom kursens innehåll genom videos, texter, bilder, nedladdningsbara filer samt ett quiz. Genom kursens innehållsförteckning kan du lätt hoppa från avsnitt till avsnitt, föra anteckningar eller gå tillbaka och ta del av informationen igen.

Support

Har du problem med att genomföra ditt köp, var vänlig kontakta Coursios support på:

support@coursio.com.

 

 

Köp kursen här!

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.