Pierre Hesselbrandt: Unna dig något inspirerande

Sabina är, som de flesta av oss, rejält trött på pandemin och känner sig fast. Hon ber Pierre Hesselbrandt om råd för att ta sig framåt.

Text: Pierre Hesselbrandt

Hej Pierre!

Tack för fin frågesida som ofta inspirerar mig och gör mig gladare då jag har en förmåga att glädjas med andra. Så nu tänkte jag att det var min tur att mejla dig. Det känns som min medialitet ökar men samtidigt är jag så megaless på denna corona. Jag komme inte framåt, utan känner mig fast liksom. Vad har du för tips?

Varm kram Sabina

Pierre svarar:

Hej Sabina.

Tack så mycket. Ja du, denna coronapandemi är ett gissel och många av oss drabbas av den direkt eller indirekt. Men det gäller att inte ge upp, utan se positiva saker och minnas en massa roligt, som sen kan manifesteras igen. För pandemin kommer gå över, även om det kan bli segdraget något år till eller så. Men unna dig någon inspirerande webbkurs eller bok samt motionera tre gånger i veckan och glöm inte att meditera lite grann också. Jag får in lite stagnationer i dina ben, så ut och sväng dina ”lurviga” lite.

Omtankekram, Pierre

 

Vill du också ställa en fråga till Pierre?

Du kan fråga om relationer, eller om något känns tungt och du behöver lite vägledning. De frågor som besvaras publiceras i tidningen.

Adressen är Tidningen Nära, ”Pierre”, Story House Egmont, 205 07 Malmö. Du kan också mejla till pierre@tidningennara.se Försök hålla din fråga kort. 


Testa någon av Pierres webbkurser:

Pierre Hesselbrandt: Olika sätt att spå

Pierre Hesselbrandt: Personlig och medial utveckling

Pierre Hesselbrandt om hemsökta hus

Anmäl dig till Näras nyhetsbrev!

Få alla våra nyheter direkt i din inkorg, varje vecka:

Jag har läst och godkänner villkoren.

Fler artiklar

Publicerat

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.