Näras medium ger svar: "Har min dotter återfötts?"

Benny Rosenqvist svarar på en fråga från Kerstin som frågar om hennes dotter. Läs Bennys svar här!

Text: Benny Rosenqvist
Foto: Shutterstock

Hej! Förlorade vår lilla dotter i cancer för 18 år sedan. Har haft kontakt med henne under många år. Men nu kan jag inte få kontakt längre. Är hon återfödd? Kan du se om hon i så fall är nära oss? 
Hälsningar Kerstin

Benny svarar:
Vilken vacker tid ni haft! En så god kontakt ni haft under så många år. Din dotter har mycket riktigt återfötts nära dig i en flicka som är ett par år gammal. Du älskar flickan. Jag får för mig att det är ett barnbarn. En ängel gick, log, men återvände med ett ännu större leende.
Kram Benny

Ställ en fråga till Benny Rosenqvist du också!

Mejla: benny@tidningennara.se. Döp mejlet till "Fråga om andlighet".
Observera: Till denna e-postadress kan du endast skicka frågor till den andlige profilen som vi får lov att publicera i tidningen Nära. Frågan kan även komma att publiceras på hemsidan. Vi kan inte garantera att alla som skriver frågor kommer med. Det kan också dröja innan din fråga publiceras. Nära-redaktionen hantererar inkorgen, inte den andlige personen. 

På hemsidan visas endast ett fåtal frågor och svar. Alla frågor som besvaras publiceras i tidningen Nära. 

Läs mer

Anmäl dig till Näras nyhetsbrev!

Få alla våra nyheter direkt i din inkorg, varje vecka:

Jag har läst och godkänner villkoren.
Publicerat

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.