Näras medium ger svar: Är du aldrig rädd för andevärlden?

I varje nummer av tidningen Nära svarar Näras medium på flera läsarfrågor. Denna fråga har kommit in till Pierre Hesselbrandt som ger ett klokt svar!

Text: Pierre Hesselbrandt
Foto: Shutterstock

Hej Pierre. Vi är tre tjejer som undrar om du inte blir rädd när det spökar eller när du möter spöken i till exempel en källare eller så? Tack för en bra frågesida. 
Kram Marie, Elsa och Tove

Pierre svarar:
Hej tjejer. Jo, vissa enstaka gånger kan ju även jag bli lite rädd, särskilt när det sker hastigt eller när jag känner in andarnas oro eller hur de dog. Till exempel en smärtsam död. Men oftast är det mycket befriande när de går mot ljuset, det blir lugnt på alla sätt. 
Bästa hälsningar Pierre

Ställ en fråga till Pierre Hesselbrandt du också!

Mejla: pierre@tidningennara.se. Döp mejlet till "Fråga till Pierre".
Observera: Till denna e-postadress kan du endast skicka frågor till den andlige profilen som vi får lov att publicera i tidningen Nära. Frågan kan även komma att publiceras på hemsidan. Vi kan inte garantera att alla som skriver frågor kommer med. Det kan också dröja innan din fråga publiceras. Nära-redaktionen hantererar inkorgen, inte den andlige personen. 

På hemsidan visas endast ett fåtal frågor och svar. Alla frågor som besvaras publiceras i tidningen Nära. 

Fler artiklar

Publicerat

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.