Chatt med Benny Rosenqvist 18 oktober

 Benny

Det man tror på, kan bli verklighet. Det man önskar, blir verklighet. Jag tror på att vi kommer att få en bättre värld, och jag önskar det. Jag tror på mänskligheten, på att vi klarar hur mycket som helst, och att de flesta människorna vill det bästa för varandra. Det är väldigt få som är ondskefulla. Men kärleken kommer alltid att övervinna allt. Ljuset är alltid starkare än mörkret. Insikten är alltid starkare än okunskapen. Och den som tror, kan skapa mycket. Och jag tror på dig.

Kram Benny

 

 

Åse W Hej Benny, Som alla andra mammor så är jag orolig för mina pågar, undrar kort och gott, hur kommer det att gå för dem i framtiden?

 

Kära Åse!

Det verkar komma någonting i modersmjölken som heter oro. För alla mödrar och mammor. Jag ser bara massa barn, alltså barnbarn. Jag ser sex stycken! Jag ser att en av dina killar kommer att vara nära en skilsmässa, men får det bättre för att de löser problemet. En kommer att flytta flera gånger, köpa och sälja, och till slut kommer han köpa ett hus som någon annan kommer att bygga. Den andre kommer att jobba med något som har med teknik att göra. Lycka till!

Kram Benny

 

 

Petra Hej! Har såna besvär med mitt svalg. Kommer jag någonsin få hjälp?

 

Kära Petra!

Det är faktiskt en äldre, duktig läkare som är specialist som kommer att hjälpa dig. Han vet vad han ska göra och vilken medicin du behöver, så du kommer att bli helt återställd utan några som helst problem. Lycka till!

Kram Benny

 

Susanne Har det tufft ekonomiskt o tonåringar som kostar pengar, kommer det bli ljusare för oss...

 

Kära Susanne!

Jag ser inom 2-3 år att ni kommer att få det bättre ekonomiskt. Det ljusnar lite för varje år som går. Sedan kommer det att bli väldigt bra när ni blir gamla! Glöm inte bort att du är en fantastisk mamma. Lycka till!

Kram Benny

 

 

Tjerujanne Hej! Vi är två systrar som har ärvt en liten jordbruksfastighet som vi gärna vill sälja , gården består av bostadshus / ladugård samt ett litet hemman. Kan du se om det säljs eller vad som händer?

 

Kära Tjerujanne!

Försäljningen är redan på gång, snart. Men, det blir diskussioner om priset. Ni ska inte ge er. Ni ska få det ni har tänkt er, för det är det egentliga värdet. Lycka till!

Kram Benny

 

 

Vonne Varför dricker min sambo så mycket alkohol? Kommer min sambo sluta? Går det bra för oss/sönerna Orolig mamma och sambo

 

Kära Vonne!

Han har inte nått sin absoluta nollpunkt, men han vill. Och, jag tycker du ska söka professionell hjälp för att börja jobba med ditt medberoende, för det går fortare när du lär dig sätta gränser. Du är medsjuk med honom, kraftigt, så du har lite att förstå själv samt att jobba med, då du någonstans hela tiden sätter dina behov åt sidan och alltid har glömt bort dig själv. Dina barn klarar sig jättebra, trots att detta är en familjesjukdom. Lycka till.

Kram Benny

 

 

Karolina Hej! Vi undrar hur våra husdjur mår på andra sidan?

 

Kära Karolina!

Våra husdjur hamnar hos släktingar som är på andra sidan. Till exempel har jag haft två stycken shi-shitzuer. Ett norskt medium berättade för mig att din morfar hade tagit hand om honom, och han ritade framför mig hur de såg ut. Hon visste inte vilken ras det var men hon sa "du har två tussar till hundar" och det stämde! Så, alla era husdjur är på andra sidan, men de kommer även att hälsa på er med släktingar. Lycka till!

Kram Benny

 

 

Catarina Kommer jag att gå ner i vikt igen?

 

Kära Catarina!

Absolut kommer du att göra det, jag ser ett enormt ras. När du väl bestämmer dig så går det fort. Det kommer inte att bli kämpigt, utan du har vind i seglet, så det går som en dans. Lycka till!

Kram Benny

 

 

Pricken Älskar min man mig verkligen?

 

Kära Pricken!

Ja, det gör han, men han är usel på att visa det. Hur står du ut? Och, jag tycker ni ska söka professionell hjälp, för han behöver lära sig att kommunicera med sina innersta känslor. Ni kommer att vakna upp i er kärlek och få nytt liv i den. Lycka till!

Kram Benny

 

 

Linus Snälla benny får panik!! Värk i huvud/nacke/axel i över 2 års tid. Varken läkare, sjukgymnast eller naprapat hittar något fel. Inte heller på röntgen. Kan du känna in något vart värken kommer ifrån och vad jag ska ta mig till? Snälla.

 

Kära Linus!

Den kommer egentligen längre ner ifrån, i en kota under skulderbladen. Jag ser även någonting med din ländrygg och höft. Du kommer att träffa en jätteduktig tjej som är kiropraktor. Hon kommer att hjälpa dig. Du kommer att träffa henne via en rekommendation genom din killkompis. Hon finns på din ort där du bor. Lycka till!

Kram Benny

 

 

Lovisa Hej Benny! Jag har ett barnbarn som förmodligen är autistisk. Kommer han att kunna prata. Han är 4 år men pratar inte iaf inte ordentliga ord. Kram

 

Kära Lovisa!

Han är sen, men han kommer att prata. Ni kommer att nå in till honom, så ni kommer att få en väldigt bra relation. Det här är en jättefin kille, var stolt över honom. Lycka till!

Kram Benny

 

 

Bibbi Har min andra hälft slutat att älska mig?

 

Kära Bibbi!

Nej, men han har lagt känslorna på sparlåga, på grund av att han själv inte mår bra. Det handlar inte om er. Han är inne i en livsförändring. Just nu är han inne i ett litet egoistiskt skeende, men det ändras. Så, det är värt att stå ut! Lycka till!

Kram Benny

 

 

Mimi Hej! Har jag levt ett tidigare liv?

 

Kära Mimi!

Nää... det ser tomt ut. Jag skojar! Ett?! Det är MÅNGA! Du är ju en gammal själ! Du har levt 93 liv. Du har varit här många gånger på jorden innan. Det är väldigt spännande med tidigare liv för det kan man via meditation eller hypnotisör ta sig till. Så, gör din inre resa, leta i dina tidigare liv och du kommer att växa som själ -- även i detta livet. Mycket förklaringar kommer till varför man har vissa relationer till vissa människor, eller varför man har vissa beteenden, rädslor eller fobier. Lycka till!

Kram Benny

 

 

Anne Vad vill/önskar mormor och morfar (som båda gick bort för många år sedan) att vi ska göra med deras stora, fina gård?

 

Kära Anne!

De vill hemskt gärna att den ska finnas kvar på något sätt inom familjen. De är så stolta över vad ni har gjort med gården. Jag ser en kvinna ta hand om den och hennes man. Du känner den kvinnan väldigt väl. Lycka till!

Kram Benny

 

 

Eva Hej Benny Kommer min son som har autism få ett bra liv när jag lämnar jordelivet ?

 

Kära Eva!

Vilket fantastiskt barn. Han har redan ett underbart liv, så mycket kärlek han har fått och en annan kvinna kommer att ta sig an honom och se till att han får det bra. Men du ska leva länge till, så jag förstår inte varför du oroar dig. Det är ju många år till! Jag brukar alltid säga; barn som är autistiska är också väldigt artistiska och är enormt änglalika varelser. Så mycket kärlek. Lycka till!

Kram Benny

 

 

Marie Hej Benny! Är min mamma och hälsar på mig ibland? Hon dog i cancer när jag var 18 år. Undrar så mycket. Kram

 

Kära Marie!

Hon hälsar inte på ibland, utan ofta, så mycket hon kan. Din mamma hade innan sin sjukdom även en låg energi, och det var på det psykologiska planet. Hon har haft det ganska tufft på många sätt, men har det så fantastiskt nu. Men, hon vill inte släppa taget om dig. Lycka till!

Kram Benny

 

 

Marita Mitt barnbarn som ”lever sin dröm” utomlands kommer snart hem. Kommer hon att få ett jobb här i Sverige? Något som hon kommer att älska

 

Kära Marita!

Inom några månaders tid, eller nära, som andevärlden säger, så kommer hon att hitta ett drömjobb efter en liten tids arbetslöshet när hon kommer hem. Men, det blir bra, det kommer att gå vägen. Lycka till!

Kram Benny

 

 

Helene Har jag tagit rätt beslut att lämna Johan efter 4 turbulenta år tillsammans ?

 

Kära Helene!

Absolut har du gjort det. Detta har slitit på er båda. Ni älskar varandra fortfarande, men inte tillräckligt. Och, sen är det ju en annan kärlek som väntar vid horisonten. Men andas lite, njut lite, väx lite, så blir det rätt. Lycka till!

Kram Benny

 

 

"sunshine" Två hjärtan som brinner för varandra, men vill återförenas snarast. Två olika världsdelar. Kommer hjälp på det ekonomiska planet? Vi båda har det tufft med ekonomin. Men kärleken är stark. Vill bli ett par på riktigt.

 

Kära Sunshine!

Det är kärleken som leder till målet. När den är så stark så övervinner den allt. Pengar kommer, och ekonomin kommer att öppna sig, strax vid årsskiftet. Ni kommer att leva tillsammans inom en rimlig tid. Var rädd om er vackra kärlek, jag tror på er! Lycka till!

Kram Benny

 

 

AnnaLena Min vän har ett barn som försvann i Sudan i söndags. Kommer han att hitta barnet i liv? Har även ett barn som vart kidnappat för 3 år sen. Lever hon?

 

Kära AnnaLena!

Ughh vad jag fick ont i mitt hjärta. Absolut kommer han att hitta sitt barn i livet, och flickan lever också. Han får inte ge upp med att leta efter henne. Det är komplicerat, men han kommer att finna henne. Lycka till.

Kram Benny

 

 

Tess Är min make min tvillingsjäl, dvs min andra halva. Jag är säker på att vi tillhör samma själsfamilj men är han DEN

 

Kära Tess!

Han är inte bara din tvillingsjäl, han är din själsfrände, dvs "top up"! Han tillhör givetvis din själsfamilj då också. Det är en självklarhet! Lita på dina känslor, du har ju fått till dig detta.

Kram Benny

 

 

Hedda Hej, när får jag fast anställning?

 

Kära Hedda!

Absolut! Du kommer att inom de närmaste månaderna ha en trygg anställning, det vill säga en tillsvidareanställning. Lycka till med det nya jobbet!

Kram Benny

 

 

Dan-Fredrik Hej. Jag har vid ett flertal tillfällen fått budskap om att jag skulle vara, ha varit eller ska bli shaman. Detta båda från drömmar, feberyra men oxå från mediala personer som uppfattat mig som en sådan. Har nu börjat en andlig resa åt det hållet. Först lite att rensa upp och bli medveten om i min personlighet. Läka gamla sår som spökar. Detta känns bra. Nu till frågan: Är det den resan jag bör ta? Kommer detta att leda till att jag kan verka som shaman, lokalt, hela världen? Vi vill flytta från bruset i storstan, hela familjen. Vars bär det av? :-) Tack, Benny!

 

Kära Dan-Fredrik!

Du har lite karmiska rester från tidigare liv, och lite osäkerhetskänslor på din kunskap. Du har redan mycket vägledning i din själ, så jag föreslår att du ska öppna upp mer och möta det inre, för andevärlden vill utbilda dig till shaman. Du kommer att verka på flera ställen i Skandinavien, men mest i Sverige. Du kommer att byta ort, och bo i ett mindre samhälle, strax utanför dig. Jag ser ett större hus med dragiga fönster!

Kram Benny

 

 

Sara Hej Vem stör min dotters nattsömn? Kramiz

 

Kära Sara!

Där finns faktiskt en energi, en ande, i hennes rum som stör henne och gör henne orolig. Jag tror att du ska göra en rening i hennes rum med hjälp av salvia och att klappa in kärlek och be att den anden går till andra sidan, när din dotter inte är hemma. Sen ska du också säga till henne att det är på hennes villkor, så att hon bara kan säga: "Gå härifrån". Det hjälper. De lyssnar på henne. Din dotter är medial.

Kram Benny

 

 

Stockholmsbo Hej under en sittning med dig pratade du om min nästa man! Jag är ju så nyfiken. Finns han redan i min närhet?

 

Kära Stockholmsbo!

Det gör han, och nära dig! Nu är det bara hjärtat, och VÅGA! För även tjejer kan ta initiativ till relationer. Vi är ju moderna nu för tiden, eller hur?

Kram Benny

 

 

Nilam Hej. Kommer jag få leva med min värk i kroppen resten av livet?

 

Kära Nilam!

Absolut inte! Du kommer att träffa en alternativ terapeut som hjälper dig balansera energier i kroppen och ger dig örtmedicin som, på din kropp, fungerar jättebra, så att du får lindrig. Dock kommer det aldrig bli helt bra, men SÅ mycket bättre!

Kram Benny

 

 

Ella Hej! Jag undrar hur jag ska göra i framtiden med min skolgång?

 

Kära Ella!

Du ska tro mer på dig själv, för jag känner att du är duktig och har enormt höga krav på dig själv. Där har du egentligen svaret: att det kommer gå bra. Du kommer dessutom läsa mer och du är inte färdigutbildad efter den här utbildningen.

Kram Benny

 

 

Mikael Hej Benny ! Skrivet många gånger till dig nu men utan framgång :-) Undrar om min sambo har eller haft nån ”affär” ? Vi är på väg att separera just nu. Ser du om det händer nåt på jobbfronten? Mvh Kram Mikael

 

Kära Mikael!

Nej, så är det inte. Flört har förekommit, men inte affärer. Arbetsförändring kommer nästa år, mot vårkanten. Försommaren. Det blir ett lyckat byte, då du någonstans känner dig mer tillfreds med dina arbetskamrater och kommer få kommunicera mer med människor.

Kram Benny

 

 

Cilla Kommer vår planerade utbyggnad av huset att bli av?

 

Kära Cilla!

Det kommer att bli av, ganska snart också. Det blir större än planerat, tillbyggnaden. Lycka till!

Kram Benny

 

 

knasen Kommer jag ha någonsin bra relation med min far? Kommer jag bli ihop med Camilla?

 

Kära Knasen!

Bra är ett stort ord, för att du ska kunna ha en bra relation med din pappa. Men bättre. Ni är båda principfasta, framför allt din pappa. Han har en svår personlighet att möta. Camilla kommer du att ha en relation med, och det kommer att kännas fantastiskt.

Kram Benny

 

 

Josefine Varför drömmer jag ibland om min tonårskärlek?

 

Kära Josefine!

Det är inte konstigt, för du har levt många liv med honom. Plus att du har karma med honom, positiv sådan, så ni är länkade från tidigare liv. Ni kommer att mötas för att reda upp de känslor ni har för varandra, för på något plan så är det ömsesidigt.

Kram Benny

 

 

Victoria Verk Benny. Vill veta om mitt hjärta om det blir en operation? Mvh Victoria

 

Kära Victoria!

Ja, men inte nu, utan det blir senare. Och den kommer att gå jättebra, så du behöver inte vara orolig för att det inte ska gå vägen. Ditt hjärta behöver mer kärlek också, glöm inte bort det. Lycka till!

Kram Benny

 

 

Flower girl Hej! Jag undrar om jag kommer bli gravid i år?

 

Kära flower girl!

Gravid? JA! Det kommer du att bli! Tid kan jag inte säga mer än att det ligger nära. Tyvärr är gänget jag jobbar med på andra sidan dåliga på tid, de har ingen tidsuppfattning. Jag har klagat på dem.

Lycka till!

Kram Benny

 

 

Karin Varför är jag så rädd för båtar,? Jag menar större båtar som färjor.

 

Kära Karin!

Det här har med tidigare liv att göra. Du har varit med på ett sådant här fartyg som har sjunkit, i Karibien. Nu pratar vi 1800-tal. Så, jag förstår att du har respekt för den här typen av fartyg. Ett tips för dig är att du går på hypnos hos en klinisk hypnotisör och leta dig till detta livet med hjälp av hypnotisören, som kan frigöra dig från den här fobin. Lycka till!

Kram Benny

 

 

Carola Hej Benny, kommer jag träffa någon ny kärlek eller ska jag förbli singel? Kram carola

 

Kära Carola!

Nä, det ser inte ut så. Jag bara skojar! Ditt hjärta är öppet för kärlek nu, så nu är det bara nyfikenheten och modet som krävs för att du ska få träffa den här mannen med mellanblont hår. Hårstråna är kraftiga, något självfall, kraftfulla ögonbryn, kraftfull kropp. Ni kommer att ha en stark attraktion till varandra, och en varaktig sådan. Lycka till!

Kram Benny

 

Frida Hej Benny. Vårt år har varit kaotiskt på det ekonomiska planet. Ser du någon ljusning där för oss?

 

Kära Frida!

Vissa år är ekonomiskt jobbigare än andra, så du får säga "puh”,  för nästa år -- mot våren -- så kommer det att bättra sig. Året efter är ännu bättre. Ekonomi är också kunskap, och det gäller någonstans att våga vara i tanken att jag är i flödet, och inte se problemen som problem. Lycka till!

Kram Benny

 

 

Peter Hej Benny! Jag har precis träffat en underbar kvinna och jag undrar om det blir vi två i framtiden? Min tidigare relation spökar lite fortfarande och det var pga hennes pappa som vi bröt.... vad är mina chanser till ett förhållande?

 

Kära Peter!

Grattis till din nya kärlek, för det är det ju! Ibland har vi svårt för att släppa taget om det gamla, och vissa saker hänger kvar ett tag, även om det inte är det vi ska leva i eftersom det nya är större. Det har du mött nu. Lycka till med din kärlek!

Kram Benny

Anmäl dig till Näras nyhetsbrev!

Få alla våra nyheter direkt i din inkorg, varje vecka:

Jag har läst och godkänner villkoren.

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.