Änglachatt med Anna-Lena Vikström den 23 november 2021

Här kan du läsa alla frågor och svar från änglachatten med Anna-Lena Vikström den 23 november 2021.

Anna-Lena:

Tack alla ni som varit med i denna chatt om änglarna! Jag har fått många intressanta och tankeväckande frågor och fått läsa fantastiska upplevelser som ni har varit med om.

Många av frågorna hann jag inte med men en del frågor liknade varandra, som "vilken är min skyddsängel" och hur man kan ta kontakt med sin ängel och då finns svaren här i chatten som jag gav någon annan.

Jag känner en inre glädje att vi hela tiden är omsluten av en ljusvärld av kärlek och kraft som hela tiden vill att vi ska se vår själs storhet och vilka vi egentligen är.

Anna-Lena

 

Josie:

Äntligen känns det som att livet börjar gå framåt igen. Kan du se om jag får ett jobb snart? :)

Anna-Lena:

Du kommer att få ett jobb, jag ser något med papper och text i kombination med en grupp människor.

 

Mycket ledsen mormor:

Snälla hör Änglarna oss jag ber varje dag men känner inte deras närvsro

Anna-Lena:

För att få vägledning behöver du göra något helt oväntat, då kan man sätta igång livets hjul att ge oss vägledning om man tycker att ingenting händer. Något man aldrig brukar göra annars som man inte kan planera innan.

 

Undrande:

Hej! Var vaken men blundade och såg massor med blå prickar sen stod det HELLO och sen kom en hel mängd med ord som jag inte hann läsa och allt gick i en blå ton. Har undrat om nån ville säga mig nåt och vem det var? Mvh Undrande

Anna-Lena:

Vilken rolig upplevelse! Jag tror någon försökte få kontakt och då kommer du att få det igen! Området inom medialieten där man kanaliserar genom bild och text kallas psychic art så försök att sätt dig i samma tillstånd och skriv de ord eller måla det som du får till dig.

 

Cissi:

Min bror har tagit avstånd från alla i hans släkt och min mamma mår väldigt dåligt över det. Kommer han nånsin tillbaka och hur mår han?

Anna-Lena:

Jag vet att man kan be änglar om hjälp att hela relationer och skapa så mycket harmoni och trygghet omkring er som de bara kan.

 

Sjuksköterskan:

Hej! Jag undrar över vägval. Det känns som att jag misslyckas med allt, trots goda intentioner så är känslan att det inte blir bra, att jag felbedömer situationer och gör misstag. Det får mej att tro att jag är fel ute och borde syssla med något annat! Har änglarna något svar eller kommentar?

Anna-Lena:

Du är på din rätta väg men du behöver låta din inre eld och ditt starka engagemang för det du känner är rätt komma fram.

 

Emma:

Hej! Om man inte lyssnar på sin intuition och tänker att ¨Det kommer inte att hända någonting¨ vilket jag gjorde för två veckor sen och nu är jag sjuk. Kommer saker och ting förändras då i framtiden? Att det kan skjutas fram det som ska hända som med till exempel med jobb. Kommer jag få hjälp av änglarna att hitta ett jobb?

Anna-Lena:

Jag har märkt att man kan bromsa saker från att hända, till exempel med Corona bromsades energin i hela världen. Men man har sin livsväg och det som är bestämt ändå i framtiden även om det skjuts fram och kanske händer på att annat sätt än vad det var tänkt först.

 

Uppgiven:

Ber om hjälp men inget händer? Varför får jag ingen hjälp?

Anna-Lena:

Här får jag känslan att tiden inte är rätt, du behöver vänta.

 

Dottern:

Hej! Jag bad min mor på hennes dödsbädd att visa mig tecken från andra sidan att hon finns där för mig. Har hon gjort det?

Anna-Lena:

Hon kommer att göra det så fort hon har kommit på hur man gör.

 

Stina:

Jag va inte klar på jorden sa de när ja blev påkörd så ja fick åka tillbaka. Men vad var budskapet varför, ja minns inte, skitfrustrerande att inte minnas! Det va nåt med brorsan sa de. Kan ha varit just dedär att sluta va rädd?

Anna-Lena:

Det var en stark upplevelse! Jag tror din livsuppgift har med att visa människor att det finns en andlig värld. Men jag har hört det förut att man inte ska minnas alltid vad ens uppgift är för det blir en för stark press på en i livet om man visste det.

Men du har ju varit i ljusvärlden, så du behöver väl inte vara rädd?

 

PaulineOsv.:

Vem är det där hemma som blåser ut ljusen och väsnas b.l.a? Är det någon som vill säga något gällande vad jag går igenom just nu? Ser ofta jämna siffror på telefonen. Jag har stor oro för min kropp och hälsa, försöker de säga något om det?

Anna-Lena:

Jag känner att det är två av dina döda anhöriga, en man och en kvinna. De har ansträngt sig för att att du ska märka att de är där och att de vet vad du går igenom. De försöker få dig att ta en sak i taget. Att man ser jämna siffror betyder att du är öppen för tecken och vägledning och då får man ofta mer tecken med tiden.

 

Ledsen:

Hej! Hur märker jag att änglarna finns för mig? Jag ber om hjälp men inget händer.

Anna-Lena:

Ja så är det ofta, vi får inte hjälp förrän vi står i ett val. Om inget händer betyder det nästan alltid vänta. Eller att man måste förändra något i livet.

 

Anna:

Hej! Frågar mina änglar om råd om mannen jag träffar,om jag ska fortsätta träffa honom. Då ser jag vita fjädrar men vet inte vad det betyder!

Anna-Lena:

Vita fjädrar är inte alltid ett tecken, utan det du ska gå efter är känslan av lätthet eller tyngd när du ber om råd. Änglarna förmedlar till dig att stå i din kraft och säga vad du tycker när du behöver det.

 

Jessica P:

Hej Anna-Lena, jag söker kontakt med min avlidne mamma och har testat att gå på gruppseans. Jag fick ingen kontakt med henne då men är övertygad om att hon var närvarande i mitt hem samma kväll. Hon har varit så mycket i mina tankar de senaste månaderna så jag tror hon vill förmedla något. Men vad, hjälp!?

Anna-Lena:

Hon var absolut närvarande och jag tror du hade bett henne att komma. Du kommer själv att få budskap från henne i framtiden, jag får känslan att hon förmedlar att allt gick bra i samband med att hon dog, hon hann med det hon ville.

 

Anna:

Hej! Ibland ser jag som ett blått gnistrande klot vid min högra sida,oftast i perioder när jag har det jobbigt. Det ger mig lugn,är det en ängel?

Anna-Lena:

Det är en skyddsängel. Den ger dig en känsla när du ser det blå klotet och det kan du ha som ett tecken på att din ängel är extra nära.

 

Carina:

Hej Anna-Lena För ca 5 år sen deltog jag i en Tranchealing kurs. Under en övning såg jag en stor ängel stå bredvid mig, som nybörjare litade jag inte på min syn, men nu kan jag inte släppa tanken, var det ett budskap ängeln kom med och vad ville den mig?? Tackar ödmjukast

Anna-Lena:

Det var din skyddsängel, du kom in i ett tillstånd där du kunde se den, som alltid finns bara ett andetag bort för oss människor.

 

Isabell:

Hej! Är änglar kopplade till våra förfäder? Eller är änglar något eget som finns för oss och är vårt beskydd?

Anna-Lena:

Jag tror att när vi dör kommer vi till "ljusvärlden" där vi omsluts av ett starkt medvetande, en stark kärlek. Änglarna hör hemma i ljuset och deras uppgift är att vara länken mellan kärleken i ljusvärlden och den fysiska världen och livet här. Även om inte mänskligheten hade funnits skulle det finnas änglar.

 

Ledsen:

Hej! Vem är min skyddsängel? Livet är tungt! Hur ska jag göra? Kan skyddsängeln ge någon vägledning och tips?

Anna-Lena:

Jag får en bild till mig som en flod som ibland kommer en storm och virvlar upp vattnet men inom dig har du en trygghet. Den ängel som förljer dig just nu är Gabriel som kommer med vishet och vägledning.

 

Intresserad av änglar.:

Hej Anna-Lena. Kommer jag att få kontakt med änglar. Ibland känner jag kyla brevid mig och ser glimtar som stjärnor. Kan du ge råd vad jag kan göra för att få kontakt. Tack.

Anna-Lena:

En bra sak man kan göra själv är att man ber om änglakontakt innan man somnar och att man ska få ett budskap i drömmen.

 

Maria:

Jag har alltid känt mig högkänslig, och alltid hjälpt andra och ställt upp och fixat. Har detta något med mitt syfte på jorden att göra? Vad kommer jag arbeta med framöver? Kommer jag bo eller jobba utomlands?

Anna-Lena:

Ja det har med ditt syfte på jorden att göra, det är en speciell begåvning som du behöver vårda och beskydda så du inte blir utbränd, och du kommer att kunna vägleda människor på något sätt.

 

Sara:

När jag var sjuk hade mykoplasma lunginflammation o låg i respirator, bad jag ärkeängel mikael om hjälp med mitt tifrisknande o kände en varmkänsla inombords , var de ärkeängel mikael som var hos mig?

Anna-Lena:

Det var flera änglar omkring dig och gav dig det lugn och trygghet du behövde.

 

Rosmari:

Hej Anna-Lena. Jag har känt nån herrparfym ,2 ggr känt doften starkt.. Ser du nån som finns med mig ? Kram

Anna-Lena:

Jag tror att det är en död anhörig, jag får känslan av din morfar eller farfar.

 

Lena:

Hej Anna-Lena ♡ Jag skulle så gärna vilja veta om jag har någon skyddsängel och vem det är. Hur gör man för att få reda på det, vet kanske du? Ha en fortsatt fin dag!♡

Anna-Lena:

Skyddsänglarna vill vara anonyma, de vill ge oss kärlek till livet, ljus och lätthet. Dina änglar skickar dig grönt ljus och jag tror att du blir glad av att ha människor omkring dig som du tycker om och har mycket helande energi omkring dig.

 

Therese ❤:

Hej Anna-Lena Vad är det för fel på oss? Har bara varit tillsammans 1,5år med min karl, få saker stämmer. Oengagerad, vill bara ha det roliga, tål inte att vi tycker olika, tycker jag är både för mycket/ för lite... Ska vi ens fortsätta? / Kram Therese ❤

Anna-Lena:

För att få svar på detta kan du prova att visualisera honom när ni inte är närvarande och känna efter om du får en ökad energi i kroppen eller en tung känsla, som att du inte känner dig som dig själv. Om han får dig att känna att du kan vara dig själv och känner en ökad energi när du tänker på honom är det värt att fortsätta. Intuitionen sitter i kroppen och du kan lita på den mer än dina tankar.

 

Lillemor:

I går natt hände nåt otäckt, någon försökte lyfta upp mig ur sängen, jag blev rädd o frågade om det var min man. Nej svarade han då bad jag att få känna på hans händer. Jag blev rädd o ropade. Vad var det som hände?

Anna-Lena:

Jag tror att du var nära att få en ut ur kroppen upplevelse, jag har känt samma sak, händer försöker att dra själen ut ur kroppen. Tillståndet kallas sömnparalys och om du inte blir rädd eller försöker vakna kommer du att få en fantastisk upplevelse, du kan flytta dig vart du vill i din andekropp. Det finns inget att vara rädd för i den andliga världen.

 

Kajsa:

Hej Anna-Lena! Jag upplever ofta änglars närvaro, jag undrar om de på något sätt kan hjälpa mej och vägleda mej i min jobbsituation som jag behöver förändra? Hälsningar Kajsa

Anna-Lena:

Jag får känslan av att det gör de redan. Det är en process som tar tid men det är på gång.

 

Christina E.:

Hej Hur mycket information om min framtid kan man få av ett änglamedium?

Anna-Lena:

Änglar ger vägledning i sådant som stärker vår självkänsla genom att påminna oss om vår potential, men de ger aldrig svar i sådant som när något ska hända i framtiden. Då ska man gå till en sierska som kan fånga in glimtar från framtiden och möjliga livsval. Ett änglamedium försöker att påminna oss om vår livsuppgift och ett annat sätt att leva.

 

Marita:

Hej! Jag körde en gång och kom till en kurva där det fanns en bro,hade solen i ögonen,då kommer en lastbil jag blev rädd började bromsa med hörde tydligen en röst som sa släpp gasen och det räddade mitt liv!Var det en ängel?

Anna-Lena:

Det var din skyddsängel! Vi har en bestämd livsplan och jag tror också att vi har saker att göra innan vår tid är inne och änglarna skyddar oss i det som försöker förstöra vår livsplan.

 

Wolf:

Kan det vara så att man kommer "fel" i tid och plats och därför inte har någon Skyddsängel / Guide eller livsplan. Frågan känns i mitt fall viktig eftersom allt i mitt liv verkar fel . det finns ingen plan eller inget har lett till någonting utan en ständig återvändsgränd...

Anna-Lena:

Så bra att du frågar, det är aldrig så att vi kommer fel. Men vissa gamla själar tar på sig mer utmaningar i livet av någon orsak. Jag har själv tänkt på att många verkar kämpa att komma ovanför vattenytan medan andra tar det som självklart. Men det är i denna situation som änglarna är de bästa att hjälpa oss, och öppna dig för ljusvärlden som är omkring oss och visualisera att du överlämnar dig den frekvensen i livet som gör livet så lätt som möjligt och lägg märke till om livet svarar på något sätt.

 

Jungfru:

Hej Anna-Lena. För ca 10 år sedan såg jag en stor ängel, jag satt i en stol och hade ögonen fast när jag öppnade ögonen var ängeln rakt framför mig. Den lyfte upp vingarna och darrade och hela stolen och jag darrade.Den var helt vit med kristaller som glimma. Kan du hjälpa och berätta vad ville ängeln mig och var det min guide som visade sig som en ängel eller var det min skyddsängel ? Och kommer jag att se den igen ? Tack.

Anna-Lena:

Det var en stark upplevelse du hade, och jag tror det var din skyddsängel du såg, som ville påminna dig om din livsuppgift och livsväg framåt.

 

Sökaren:

Hejsan, jag undrar när förändring till glädje och framåtgående kommer in i mitt liv. Får siffror och fjädrar dagligen som tecken, men misströstar snart resultat

Anna-Lena:

Jag tror mycket på ceremonier som ett avstamp till det nya, gå en promenad i skogen och be att få bli vägledd av livet själv, alltså inte siffror eller fjädrar utan något som händer som upprepar sig.

 

Nina:

Kan du berätta vem/vilka mina skyddsänglar är

Anna-Lena:

Du har två skyddsänglar, en förmedlar ljusblått ljus och ger visdom och den andre rosa ljus som har med att du ska lita till att människor vill dig väl.

 

Tessan:

Kan en ängel hjälpa en att hitta kärleken. Vilken ängen kan man be om hjälp för att hitta den som är bäst för mig?

Anna-Lena:

Du kan göra en ceremoni till ängeln Amor, eller guden Cupido i den romerska mytologin, och öppna dig för kärleken som kommer i ditt liv. Tänd ljus och skriv en lapp med din önskan och följ känslan hur du ska göra ceremonin, det har fungerat för mig.

 

Lotte:

Hej Anna Lena, Har jag någon ängel i min närhet? Jag är väldigt stresskänslig, har problem med att varva ner, har änglarna något råd att ge mig i min livssituation, gör jag rätt eller fel? Tack på förhand snälla Anna Lena

Anna-Lena:

Du har änglar omkring dig som försöker påminna dig att du har tid på dig, ta fram din kreativa och skapande förmåga. Du är på rätt väg men ge dig tid.

 

Beatrice:

Snälla Anna-Lena kan du hjälpa mig? Är så ledsen i hjärtat. Har förlorat den finaste människa jag någonsin känt. Jag trodde verkligen vi hade något speciellt. Trodde han kände något för mig. Jag skrev och berättade för honom vad jag känner och fick ett fint svar tillbaka men känslorna var inte besvarade. Hur kunde jag ha så fel? Jag saknar honom så mycket.

Anna-Lena:

Det ni hade var speciellt. Änglarna förmedlar att det väckte upp ditt minne av din livsuppgift, att hela och vägleda människor genom din omtanke och dina ord. Han fick kontakt med sin egen själ och sin livsväg genom dig. Jag vet att änglar och andevärlden inte kan styra eller påverka människors känslor för varandra även om de försöker att ordna tillfällen då vi möts.

 

Susanne:

Hände för några år sen,jag vaknade av att jag kände någon såg på mej.Såg en liten ängel flicka vi tittade på varandra hon skrattade och vinkade åt mej sen flög hon bort.Tänker på henne ofta,hade hon något budskap till mej?

Anna-Lena:

Jag känner en samhörighet mellan er, och jag tror att ni kände varandra från tidigare liv och jag tror också att hon har varit med dig i ljusvärlden som en beskyddande och vägledande guide till detta liv.

 

Sandra:

Hej! Min dotter fick ett epileptiskt anfall i trappen och föll huvudstupa nedför. Samverkade våra skyddsänglar så att maken hann fånga henne?

Anna-Lena:

Det var hennes skyddsängel som hjälpte henne, och jag känner att jag ryser när jag skriver. Hon har en viktig livsuppgift och hennes änglar finns runt henne för att beskydda henne varje dag.

 

Jonna:

Är änglarnas uppgift mera att beskydda oss eller kan man begära dem med hjälp om lite vad som helst? Är våra personliga skyddsänglar "riktiga" änglar, eller är de andra andar/själar som bara finns på andra sidan?

Anna-Lena:

En så viktig fråga! Jag tror att änglar i första hand hjälper oss att gå en ljus och lätt väg i livet. Vi kan be dem om vad som helst som hjälper oss att få ett lättare liv och få mer ljus från änglavärlden in i våra liv. Sedan har vi utöver det människor på andra sidan som också beskyddar oss, som ser till att vi inte halkar och sådant.

Anmäl dig till Näras nyhetsbrev!

Få alla våra nyheter direkt i din inkorg, varje vecka:

Jag har läst och godkänner villkoren.
Publicerat

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.