Healingupplevelser efter Bennys tidigare distanshealing

Healing är välgörande! Men det är inte alla som upplever något speciellt under healingtimmen. Det betyder inte att healingen inte når dig. Healing kan verka och kännas på olika sätt. Benny och alla guider jobbar för att healingen ska hjälpa dig. Förra gången Benny skickade distanshealing till Näras läsare bad vi er skriva till oss och berätta om ni kände något speciellt. Här presenterar vi några av alla fantastiska upplevelser:

Text: Redaktionen
Foto: Shutterstock

Underbart!
Tack för den fina gåvan, säger jag till både Benny och er på tidningen! Jag kände pirr i händer och fötter och ökade hjärtslag under en stund. Underbart att få detta, då mängder med hopp i alla former behövs när man som jag är sjuk och har mycket smärtor. Hoppas på fler gånger, tack igen!
Gabrielle

Behövde detta så väl
Jag märkte först dagen efter att jag fick massor av energi. Något som jag saknat under hela året, som började med infektion på infektion. Jag var lite nere i tisdags då jag var tvungen att avliva min 15 år gamla honkatt som fått cancer. Har haft henne sedan hon föddes. Behövde detta, tack!
Anonym

Kraftklot i händerna
Tack Benny för healingen. Trodde inte sådant fungerade på distans. Satt i soffan och slappade och började känna ilningar i hän- derna och sen kändes det som att jag hade ett ”kraftklot” i händerna. Häftig upplevelse!
Birgitta K

Förkylning gav med sig
Kändes som att det jobbade i hela krop- pen, blev så avslappnad, somnade nog till lite. Även en långdragen förkylning har gett med sig. Kände verkligen att healingen nådde fram.
Annika

Bro av ljus
Tack för en givande distanshealing. Jag såg Benny i mitt inre och fram till honom gick en bro av flödande ljus. Jag fick också kon- takt med två personer som sa att de var mina beskyddare, en man och en kvinna och båda hade ett namn på M. Hela healingen kändes som att bli masserad i bomull. Jag slumrade till en stund. I slutet var det som om någon strök en hand över mitt ansikte och det pir- rade/stack till lite. Sedan vaknade jag. Jag sov gott på natten och vaknade tidigt och var jättepigg.
Anna

Sov bättre än på länge
Jag kände att det kröp i armarna, eller som att någon kittlade mig på armarna. Tänkte inte mer på det, men så bra som jag sovit i natt har jag nog inte gjort på länge. Tusen tack från hela mitt hjärta. Så nöjd och glad.
Eva

Pirr i händerna
På de ställen i min kropp där jag är svag och har ont var energin stark och det gjorde nästan ont. Mina handflator började pirra ett par minuter före 19.00, sedan fortsatte vibrationerna i mina fötter och ben. Detta var starkt hela tiden samtidigt som jag upplevde att någon arbetade med mina svaga punkter. Även mitt i pannan pirrade det mot slutet av healingstunden. Fantastiskt ! Så tack Benny med andehjälpare för denna fantastiska gåva jag fick ta del av.
Petra

Värme längs ryggen
Kände mig varm, först från nacken och ner till armarna. Sedan spred sig värmen ner i ryggen och benen. Kände mig avslappnad. Dagen efter var jag ovanligt glad och skrat- tade mer än vanligt. Vet inte om det beror på healingen.
Maria

En häftig upplevelse!
Tack så hjärtligt för den härliga heal- ingen. Vi hade besök och jag hade noga koll på klockan. En kvart efter att healingen börjat fick jag starka stickningar i händerna, kändes nästan som starka bistick i fingrar och framför allt i handflatorna. Satte mig en stund med fötterna mot golvet och hand- flatorna uppåt och då kände jag som vågor genom kroppen och stickningar i fötterna och fotlederna. Häftig upplevelse!
Thea

Den 31 maj sänder Benny ut distanshealing igen!

Anmäl dig här för att ta del av healingen.

Läs mer

Publicerat

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.