Ewa Olsson: ”Lär dig ge healing – med villkorslös kärlek”

Det finns en helande kraft som vi kan använda för att må bättre – den kallas healing! Och den finns överallt, mer än i en healingutövares händer. Med kramar och medmänsklighet kan man också ge healing! Här lär mediet Ewa Olsson dig om denna kärleksfulla energi!

Text: Ewa Olsson
Foto: Getty Images

Vad är healing?

Healing för mig är kraftfull och villkorslös kärlek. Det är det vi får av våra barn, deras kärlek och värme. Och även djur ger oss healing, genom att bara finnas. En varm kram, en hjälpande hand och att agera som medmänniska – det är också healing.

LÄS ÄVEN: Är siffrorna ett budskap från änglarna? Lär dig tolka änglanummer!

Hur fungerar healing?

Healing läker oss i själen och i hjärtat. Med healing jobbar kroppens naturliga läkningsprocesser. Din kropp fylls med energi och många upplever ökad livskvalité. Med healing kan man dock aldrig lämna några garantier. En del upplever massor, andra ingenting, men oavsett om man känner något eller inte så verkar healingen på själsnivå.

LÄS ÄVEN: Få kontakt med Ärkeänglarna: 8 affirmationer att ta hjälp av

Vett och etikett inom healing

Trots att healing bara gör gott så behöver du fråga om lov innan du ger healing. Du bör också fråga om personen vill ha fysisk beröring eller om personen tycker det känns bättre att du håller händerna ovanför kroppen. Båda funkar lika bra! Beröring utsöndrar må bra-hormonet oxytocin som ju kan tillföra extra mycket välmående, men då gäller det förstås att personen är bekväm med beröring, annars blir det inte bra. Och när vi ändå är inne på detta, håll aldrig händerna på intima kroppsdelar. Healing ska kännas tryggt!

Om personen säger att den inte vill ha beröring så håller du händerna några centimeter från kroppen.

LÄS ÄVEN: Heala dig själv genom meditation – 4 enkla steg

Så ger du healing

Prova på en kompis eller familjemedlem!

Personen som du ska ge healing till kan sitta upp eller ligga ner. Du kan ha avslappnande musik i bakgrunden om ni tycker det känns bra.

Jag brukar börja med att ställa mig vid huvudet. Jag blundar och ber om hjälp uppifrån. Jag ber om kraftfull healing och föreställer mig en himmel med en öppning där det strömmar gult eller vitt, stark ljus. Så är det för mig, men andra kan uppleva healing på något annat sätt. Intuitionen brukar tala om hur länge du ska hålla kvar händerna, innan du går vidare till nästa kroppsdel.

LÄS ÄVEN: Utveckla din intuition – med hjälp av vatten

Kanske upplever du att det sticker i dina fingrar, att det känns kallt eller varmt. Du kan också känna om någon har eller haft problem eller ont i någon kroppsdel. Oftast sticker det i händerna och du kan intuitivt känna att du ska hålla kvar där lite längre.

När jag är färdig brukar jag be personen ligga kvar lite, fortsätta slappna av och blunda en stund innan personen reser sig upp eller öppnar ögonen. Fråga om personen mår bra och om det känns okej.

Tacka sedan uppifrån, för hjälpen du fick med healingen.

LÄS ÄVEN: Klardröm: Lär dig konsten att styra över dina drömmar

Healing sker villkorslöst därför behöver du inte kommentera om du upplevde eller kände något speciellt på vissa ställen, då är det ditt ego som söker bekräftelse. Om personen själv berättar att det kändes på något speciellt sätt kan du berätta vad du upplevde.

Kom ihåg att healing är villkorslöst och kärleksfullt! Det ska bara kännas positivt för den som får healing.

Lycka till!

Anmäl dig till Näras nyhetsbrev!

Få alla våra nyheter direkt i din inkorg, varje vecka:

Jag har läst och godkänner villkoren.
Publicerat

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.