Hundarna rensar sina energifält flera gånger om dagen!

Hundägare brukar kontakta Mia och fråga hur hundarna kan vakna varje morgon och vara i det perfekta nuet och alltid vifta glatt på svansen.

Text: Mia Mattsson-Mercer
Foto: Shutterstock
Jag tittade lite extra på fotografiet som jag höll i min hand. Det var en vacker, gul labrador sittandes i dörröppningen till ett hus. Runt omkring honom fanns ett ljust sken som var starkare precis runt hans huvud.

Många av oss människor kan se djurens aura. Deras energifält är flera gånger starkare än hos oss människor. Djuren skiftar inte sina energifält ideligen utan ser till att hålla dem klara hela dagen. De rensar energierna flera gånger, det är ett sätt för dem att överleva. 

Hur vi människor känner oss under dagen och reagerar på olika möten, ändrar våra energier. Hundarna är fyllda av kärlek till sig själva och det strålar om dem för att de lever i nuet. 

Flera kärleksfulla människor skriver ofta till mig och undrar hur hundarna kan vakna varje morgon och vara i det perfekta nuet, en slags harmoni att alltid vifta glatt på svansen. Ägarna önskar de kunde göra likadant. Att slippa vakna ledsna eller oroliga och istället kunna vakna och känna sig utvilade i frid med sig själv.

En av gatuhundarna var klar med sitt budskap till mig:

Vi hundar mediterar flera gånger om dagen och vi ”rensar” våra energifält till ett stadigt vibrerande sken, vår aura. 

Ni människor går ofta till sängs med dagens alla händelser – era egna, familjens och andra som ni mött under dagen. Något ledsamt ni läst eller sett på nyheterna påverkar ert energifält. 

Tillsammans med alla upplevelser, som ett trassligt garnnystan, vaknar ni upp ledsna eller oroliga nästa dag. Försök att göra små power-meditationer flera gånger under dagen. Bli medvetna om vad ni bär omkring på och speciellt vad ni tar med er till sängs.

That’s Amore!

Fler krönikor

Publicerat

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.