Anna Strandlind: Skratta och släpp alla spänningar!

Visst mår vi gott av att skratta, dessutom smittar det av sig. Så öva – kör en vecka i glädjens och skrattets tecken. Le mot dem du möter så får du garanterat leenden i retur!

Text: Anna Strandlind
Foto: Shutterstock

Jag älskar verkligen att höra människor skratta. Framför allt barn. Det är en känsla av befrielse i skratt. Spänningar släpper och vi ger oss hän. Det är lycka som sprids och det är så levande!

 

Skratt är verkligen energihöjande, oavsett om det är lite fniss eller ett gapskratt. Allt ger energi. Att ha självdistans och humor är också en frihetskänsla. Skrattet från hjärtat är rena rama glädjen och ger större kraft än man tror. 

 

Att skratta är helande. Det höjer energin i ett rum och ditt skratt smittar av sig. Jag skrattar ofta, för jag har ju mycket roligare då! Så enkelt är det. Även när jag har gått igenom väldigt tuffa situationer, så låter jag aldrig skrattet ta slut helt. Jag försöker alltid hitta något att vara glad för. Skratt och tacksamhet hör ihop anser jag. När vi är glada så ”ler” änglarna. 

 

Änglarna vill att vi ska ha roligt här på jorden och jag vet att änglar har humor. Jag har upplevt det själv flera gånger. Jag har varit med om att de har skickat tecken till mig som är glada och energifyllda vägledningar. De har också gett mig roliga svar när jag som medium har sittningar. Svar som jag själv inte förstår alls, men som kunden fattar direkt. När det händer skrattar jag högt för det upplever jag som lite ”bus” från änglarna.

När vi tar livet för på stort allvar så kan änglarna hjälpa till, få oss att slappna av genom att se till att det händer något roligt.

 

Vi kan faktiskt öva på att vara glada och skratta. Det får effekt och ger mycket glädje i livet. Du kan själv bestämma dig för att öva på detta! Välj en vecka då du försöker se det mesta i ditt liv med ”roliga” ögon. Ta inte dig själv på så stort allvar. Då kommer din kropp att slappna av och du släpper kontrollen som annars kan skapa onödig stress.

Tänk efter - vad kan du skratta åt idag? Bemöt din värld med ett leende, så får du garanterat många härliga skratt under en dag.

 

Och vad gör det om vi gör bort oss lite ibland? Det kan vi bjuda på, eller hur! Jag väljer glädje och skratt i mitt liv, för då möter jag också livets utmaningar med större tacksamhet.

Så ta emot skrattet idag och sök dig till glädjen! Det är ren healing.

 

Varm kram och ett stort leende från mig!

 

Anna

 

 

Anmäl dig till Näras nyhetsbrev!

Få alla våra nyheter direkt i din inkorg, varje vecka:

Jag har läst och godkänner villkoren.
Publicerat

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.