Anna Strandlind: Låt ängel Mikael rena dig!

Visst känner vi alla någon gång att oro och rädsla dränerar oss på energi. Även platser och energitjuvar kan ta vår kraft. Då kan ärkeängel Mikael hjälpa oss.

Text: Anna Strandlind
Foto: Shutterstock

Ibland är vi oroliga eller rädda för något. Kanske vi klandrar oss själva, eller känner oro för andra runt omkring oss. Vi kan ta på oss andra människors negativa energier, fast vi inte är medvetna om det.

LÄS ÄVEN: Få kontakt med Ärkeänglarna: 8 affirmationer att ta hjälp av

Emotionellt dränerad

Har du upplevt att du känt dig dränerad och väldigt trött av vissa miljöer eller människor du umgås med eller träffar på? Detta är fullt normalt, för i vår mediala gåva har vi medfött att kunna ”känna av” andra. Det är en fin gåva, men om det tar för mycket energi från dig så är det viktigt att göra något åt det.

LÄS ÄVEN: Änglameditation i fem steg: För mindre stress i vardagen

Ta först och främst reda på hur du mår själv och varför du känner dig dränerad. Uteslut aldrig de grundläggande behoven sömn, mat och motion som gör att vi kan hantera jobbiga saker mycket bättre i livet.

Be ärkeängel Mikael om hjälp

Människor som är väldigt vårdande i sin yrkesroll, eller som ofta ställer upp för andra, kan bli dränerade av energi just på grund av sin hjälpsamhet. Vi kan då med hjälp av änglarna ”dammsuga” oss och bli av med jobbig energi. Du kan be ärkeängel Mikael om hjälp. Säg då förslagsvis så här:

”Ärkeängel Mikael, jag ber dig om hjälp att rensa och dammsuga bort all rädsla och jobbig energi som jag upplever. Jag ber dig att ta fram din dammsugarslang och ihop med änglarna hjälpa till att rena hela mig. Denna slang kommer uppifrån och ner i mitt kronchakra och suger ut all rädsla och oro från mig. Jag dammsuger varje del i min kropp, jag tar den tiden jag behöver. Jag tackar för reningen och ber dig Mikael att sedan byta riktning i slangen och fylla hela slangen med vitt härligt, renande ljus som fyller hela min kropp med kärlek. Jag tar emot denna välsignelse och tackar dig ärkeängel Mikael och änglarna för er rening.”

LÄS ÄVEN: Ta emot ärkeängel Jeremiel – för inre frid och tillit

Ha tillit

Denna dammsugning är kraftfull och helande. Du kan också bestämma om du vill att den ska vara stark, mitt emellan eller låg. Även om du inte upplever något, eller inte riktigt tror på det här, så hjälper det dig. Jag och många med mig upplever denna dammsugning som väldigt renande och positivt. Så ha tillit, för du får hjälp. Du kan göra det när och var som helst.

 

All lycka och varm kram!

Anna

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.