Astroguidning vecka 49: Goda nyheter och spännande samtal

Veckan är fylld av spännande transiter. Venus går in i djupa passionerade Skorpionen och fördjupar våra känslor. Det är romantik i luften och passionen kan slå till.

Text: Helena-Magdalena Ivekrans-Nätt
Foto: Getty Images

Helena-Magdalenas astroguidning för veckan!

Vecka 49, 2023

Tiden 4/12 – 10/12

 

Så här påverkas vi av de olika planeterna

 

I veckan bildar Venus även trigon till Saturnus och opposition till Jupiter och ger fina vibbar av kärlek och en längtan att vilja njuta av livet. Merkurius bildar en härlig trigon till Jupiter.

Neptunus, som har varit retrograd sen juni vänder nu direkt igen i Fiskarna efter att ha skapat ett massivt andligt uppvaknande i flera månader.

 

Måndag 4/12

Venus går in i Skorpionen

Venus, kärlekens, konstens och harmonins planet lämnar nu Vågen och går vidare in i djupa, känsliga och passionerade Skorpionen. Det innebär att känslorna blir djupare och vi vill ha mer intima, nära relationer. Kärleken blir mer djup och passionerad. Venus styr även över de sköna konsterna och nu kan du skapa ur djupet av din själ.

 

Tisdag 5/12

Venus, Skorpionen trigon Saturnus, Fiskarna 1*

Venus har precis kommit in i Skorpionen och möter Saturnus i Fiskarna. Denna transit är gynnsam för relationer och stärker relationer och ger kraft för framtiden.

 

Onsdag 6/12

Neptunus går direkt 25* Fiskarna

Neptunus, som kallas The Lord of the invisible kingdom, den mest drömska, intuitiva och andliga planeter vänder nu framåt i sitt eget tecken Fiskarna där han gått retrograd sen 30/6. Under Neptunus retrograd har vi alla haft möjligheten att komma närmare vårt själsliga, intuitiva jag. Det är som att andligheten har bidragit till ett massivt uppvaknande och gått många av oss att se igenom illusionernas slöjor. Nu när Neptunus börjar röra sig framåt igen så ser du dig själv, människorna omkring dig och världen i ett tydligare ljus. 

 

Torsdag 7/12

Inga transiter

 

Fredag 8/12

Merkurius, Stenbocken trigon Jupiter, Oxen 6* 

Tjoho, i dag är det en superhärlig energi när Merkurius, himlens budbärare möter himlens Guru Jupiter. Denna transit bjuder på en upplyftande optimism och goda nyheter. Det är en perfekt dag för umgänge med andra. Det blir många spännande samtal. Karriär och arbete gynnas också av denna härliga och positiva transit.

 

Lördag 9/12

Inga transiter

 

Söndag 10/12

Venus, Skorpionen opposition Jupiter, Oxen 6* 

Det är tur att denna transit infaller på en söndag då de flesta är lediga. För denna transit skapar en längtan efter att njuta av livet och ha kul. Det är ett skimmer av romantik i luften i dag. Denna transit kan också kicka i gång din shoppinglust, se till att du håller dig till budget då det är lätt att ta ut svängarna för mycket i dag. Njut av en fantastisk söndag!

 

Du kan läsa om hur de olika planeterna påverkar just ditt tecken i horoskopet som finns i tidningen.

Om du vill lära dig mer om astrologi kan du gärna gå Tidningen Näras webbkurs om astrologi som jag har skrivit.

Du är också varmt välkommen att läsa min blogg och titta in på min hemsida: helena-magdalena.se

 


Jag önskar dig en spännande vecka!

 

Ljus och kärlek,

Helena-Magdalena

Anmäl dig till Näras nyhetsbrev!

Få alla våra nyheter direkt i din inkorg, varje vecka:

Jag har läst och godkänner villkoren.
Publicerat

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.