Astroguidning vecka 42: Överflöd och god tur

I slutet av veckan går Merkurius in i Skorpionens tecken för att stanna där i några veckor. Detta gör att din intuition förstärks och dina känslor blir djupare. Lyssna inåt och gör planer för framtiden.

Text: Helena-Magdalena Ivekrans-Nätt
Foto: Getty Images

Helena-Magdalenas astroguidning för veckan

Vecka 42, 2023

Tiden 16/10 – 22/10

 

Så här påverkas vi av de olika planeterna

 

Veckan som kommer börjar med en lugn planethimmel. Det är först fram till helgen som planeternas transiter blir exakta. Då möts Solen och Merkurius i Vågen och de båda bildar en spänd kvadratur till mäktiga Pluto. På söndagen går Merkurius vidare in i Skorpionen och bildar en härlig trigon till Saturnus. Samtidigt bildar lilla lyckoplaneten Venus och stora lyckoplaneten Jupiter en härliga trigon som bidrar med ett härligt flöde av kärlek, lycka, tur och överflöd. Så helgen bli härlig!

 

Måndag 16/10

Inga transiter

 

Tisdag 17/10

Inga transiter

 

Onsdag 18/10

Inga transiter

 

Torsdag 19/10

Inga transiter

 

Fredag 20/10

Solen konjunktion Merkurius 27* Vågen

I dag möts Solen och Merkurius i Vågen vilket ger en fantastisk kommunikation och tankeförmågan är på topp! Passa på att få saker och ting gjorda i dag. Det är en underbar dag för samtal, så passa på med en fikastund med kollegor och vänner. Nya idéer kan födas i dag.

 

Lördag 21/10

Solen Vågen kvadratur Pluto Stenbocken 28* 

Merkurius, Vågen kvadratur Pluto, Stenbocken 28*

Solen och Merkurius som är i konjunktion i Vågen bildar i dag en spänd kvadratur till Pluto i Stenbocken. Du kan uppleva att du inte kommer till din rätt, att du inte blir lyssnad på och att någon kan försöka ta kontroll över dig. Se upp för manipulation. Det är bättre att du avvaktar lite.

 

Söndag 22/10

Merkurius går in i Skorpionen

I dag går himlens budbärare, kvicka Merkurius vidare in i djupa Skorpionen där han kommer stanna i några veckor. Under denna tid blir din intuition starkare och dina känslor djupare och det är en bra tid för att sätta ord på dina känslor och de förändringar du vill göra. Skriv, skapa och sjung ut dina känslor.

Merkurius, Skorpionen trigon Saturnus, Fiskarna 1*

Merkurius hinner bara ta ett första steg in i Skorpionen så bildas en underbar trigon till Saturnus. Det skapar fantastiska möjligheter för dig att samla ihop dina tankar, lyssna till din intuition och gör långsiktiga planer.

Venus, Jungfrun trigon Jupiter, Oxen 12* 

I dag strålar lyckoplaneterna i en vacker trigon i jordens element. Det är en fantastisk kärlekstransit och också en transit för överflöd, flöde och god tur! Så njut av denna härliga dag då flera planeter strålar med positiv energi över oss.

 

 

Du kan läsa om hur de olika planeterna påverkar just ditt tecken i horoskopet som finns i tidningen.

Om du vill lära dig mer om astrologi kan du gärna gå Tidningen Näras webbkurs om astrologi som jag har skrivit.

Du är också varmt välkommen att läsa min blogg och titta in på min hemsida: helena-magdalena.se

 


Jag önskar dig en spännande vecka!

 

Ljus och kärlek,

Helena-Magdalena

Anmäl dig till Näras nyhetsbrev!

Få alla våra nyheter direkt i din inkorg, varje vecka:

Jag har läst och godkänner villkoren.
Publicerat

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.