Helena-Magdalenas astroguidning: Vecka 14!

Det är romantik i luften när himlens kärlekspar, Venus och Mars, möts på stjärnhimlen. Passa på att ta nya initiativ och våga berätta vad du känner! På lördag blir det dessutom dubbla planetmöten vilket innebär dubbelt upp med positiva aspekter.

Text: Helena-Magdalena Ivekrans-Nätt
Foto: Shutterstock

Helena-Magdalenas astro-guidning för veckan!

Vecka 14, 2021

Tiden 5/4 – 11/4

 

Så här påverkas vi av de olika planeterna

 

Veckan bjuder på fina transiter, om inte annat så möts himlens kärlekspar så nu kan det bli väldigt passionerat! Venus möter även Jupiter i veckan så det är en vecka som bjuder på både harmoni och god tur! Så fånga vårsolens första strålar och dröm stora drömmar!

 

Måndag 5/4

Inga transiter

 

Tisdag 6/4

I dag möts de, himlens kärlekspar Venus och Mars på stjärnhimlen, i en härlig sextil! Detta sker på 19.43*, Venus i Väduren och Mars i Tvillingarna!  Så det är elementen eld och luft som dessa planeter är aktiva i. Det skapar en härlig energi för att ta nya initiativ och att säga vad du känner! Det är kärlek i luften!

 

Onsdag 7/4

Inga transiter

 

Torsdag 8/4

Inga transiter

 

Fredag 9/4

I dag möts Mars, 21.43* i Tvillingarna och Neptunus, 21.43* i Fiskarna i en lite utmanande kvadratur. Tänk så här att Mars är aktiv och framåt och Neptunus drömsk och inspirerande. I denna något utmanande aspekt så kan det vara bra att inte ha för bråttom, invänta din inspiration och fyll dig med den, därefter kan du ta härliga initiativ och nya steg! Vilket passar perfekt i morgon!

 

Lördag 10/4

I dag är det dubbla planetmöten på himlavalvet, dels är det Merkurius 12.03* i Väduren som bildar sextil med Saturnus, 12.03* i Vattumannen. Dessutom är det Venus på 25.04* i Väduren som bildar sextil med Jupiter på 25.04* också han i Vattumannen!

Det är alltså dubbelt upp med positiva aspekter! Merkurius och Saturnus bidrar med att få ordning och struktur på alla härliga idéer och stora drömmar som skapas och Venus och Jupiter bjuder på ännu större drömmar och visioner! Dessutom så sker allt i ett härligt flow och med god tur! Så dessa energier kan fylla dig med många nya drömmar, idéer och tankar! Så det är perfekt att sätta upp nya mål och gå framåt nu!

 

Söndag 11/4

Inga transiter

 

Du kan läsa om hur de olika planeterna påverkar just ditt tecken i horoskopet som finns i tidningen.

Om du vill lära dig mer om astrologi kan du gärna gå Tidningen Näras webbkurs om astrologi som jag har skrivit. Klicka här för att läsa mer om kursen! 

Du är också varmt välkommen att läsa min blogg eller titta in på mina hemsida.


Jag önskar dig en spännande vecka!

 

Ljus och kärlek,

Helena-Magdalena

 

 

Anmäl dig till Näras nyhetsbrev!

Få alla våra nyheter direkt i din inkorg, varje vecka:

Jag har läst och godkänner villkoren.

Tidigare astroguidningar

Publicerat

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.