Helena-Magdalenas astroguidning för vecka 48!

Den här veckan kan vi vänta oss härligt spirituella dagar då vi ser saker och ting ur ett högre perspektiv. Ta det lugnt, andas och låt beslut grunda sig, det finns alltid nya vägar att ta.

Text: Helena-Magdalena Ivekrans-Nätt
Foto: Shutterstock

Helena-Magdalenas astroguidning för veckan!

Vecka 48, 2020

Tiden 23/11 – 29/11

 

Så här påverkas vi av de olika planeterna

 

Solen fortsätter sin bana genom Skytten, vilket förhoppningsvis ger oss optimism även i dessa omständigheter som vi får leva med just nu. Merkurius och Venus befinner sig i djupa, känsliga Skorpionen så det är en underbar tid för skapande, att sätta ord och bilder på sina känslor och skapa utifrån dem. Både Merkurius och Venus bildar även fina transiter till Jupiter, Neptunus och Pluto (som alla är bröder i den Grekiska mytologin) under veckan! Så slöjorna är tunna och vår spirituella sida vaknar till liv. Likaså att vi kan se saker och ting ur ett högre perspektiv – så låt oss se allt det vackra som kommer att födas ur transformationerna av 2020.

 

Måndag 23/11

Inga transiter.

 

Tisdag 24/11

Idag möts himlens budbärare Merkurius i Skorpionen i en vacker trigon med Neptunus i Fiskarna. Det ger oss en härlig, inspirerande och spirituell dag. En perfekt dag för skrivande! Vi kan få nya fina nyheter idag! 

 

Onsdag 25/11

Inga transiter.

 

Torsdag 26/11

Idag bildar Solen i Skytten en fin trigon till Chiron i Väduren. Det är en utmärkt dag att se över sin hälsa och boka den där tiden som vi dragit på. Det är även en väldigt bra dag för healing, meditation och renlevnad. Även studier är gynnsamma nu.

 

Fredag 27/11

Idag bildar Merkurius i Skorpionen en sextil till Pluto i Stenbocken. Förhoppningsvis kan vi få positiva nyheter gällande Corona, som styrs av Pluto. Idag bildar även Venus i Skorpionen en opposition till Uranus, retrograd, i Oxen. Som alltid vid oppositionerna så kan vi behöva tänka om och med Uranus med i spelet så kan det vara hastiga förändringar som uppstår. Ta det lugnt, andas och låt beslut grunda sig, det finns alltid nya vägar att ta.


Lördag 28/11

Inga transiter.

 

Söndag 29/11

Idag vänder Neptunus direkt efter sin retrograda fas som startade den 23/6. Neptunus är visionären som också kan bidra med förvirring, så nu kan vi se klarare på saker och ting. Neptunus bidrar även med kärlek och romantik! Men som alltid när det handlar om Neptunus så får vi se upp så vi inte lurar oss själva!

Idag möts Merkurius i Skorpionen och Jupiter i Stenbocken i en härlig sextil. Det kan ge oss goda nyheter och en härlig dos av högre medvetande!

 

Du kan läsa om hur de olika planeterna påverkar just ditt tecken i horoskopet som finns i tidningen.

Om du vill lära dig mer om astrologi kan du gärna gå Tidningen Näras webbkurs om astrologi som jag har skrivit. Klicka här för att läsa mer om kursen! 

Du är också varmt välkommen att läsa min blogg eller titta in på mina hemsida.

 

Ha nu en härlig, spännande vecka!


Ljus och kärlek,

Helena-Magdalena

 

 

Anmäl dig till Näras nyhetsbrev!

Få alla våra nyheter direkt i din inkorg, varje vecka:

Jag har läst och godkänner villkoren.
Publicerat

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.