Helena-Magdalenas astroguidning för vecka 47!

Håll i hatten, för den här veckan går Solen in i Skyttens tecken vilket väcker vår inre äventyrare och fyller oss med eldiga energier!

Text: Helena-Magdalena Ivekrans-Nätt
Foto: Shutterstock

Helena-Magdalenas astroguidning för veckan!

Vecka 47, 2020

Tiden 16 – 22 november 2020

 

Så här påverkas vi av de olika planeterna

 

Efter en intensiv vecka 46 så blickar vi nu framåt mot vecka 47. Även denna vecka har vi en hel del intressanta transiter. Solen går in i Skytten på lördag och det väcker äventyraren inom oss, och grattis på födelsedagen alla härliga, positiva Skyttar!

Jupiter, Saturnus och Pluto i transit visar fortfarande för oss att det är viktigt att vi eftersträvar hållbara strukturer, även att världen omkring oss förändras. Merkurius och Venus (som går in i Skorpionen på lördag) befinner sig i djupa, passionerade Skorpionen vilket kan ge oss en underbar möjlighet att sätta ord på våra känslor, genom skrift eller tal. Låt dessa starka känslor vara den drivkraft du behöver för att skapa de förändringar du efterlängtar. Sätt ord på hur du känner dig! När Solen går in i Skytten så fylls vi med en mer utåtriktad energi, speciellt eldtecknen Väduren, Lejonet och Skytten. 

 

Måndag 16/11

Idag utmanar Venus i Skorpionen Jupiter i Stenbocken. Det kan ge en viss tur och flow, men det kan också utmana dig till att ta ett extra krafttag och därigenom få till det flöde du söker.

 

Tisdag 17/11

Idag möts Merkurius i Skorpionen och Uranus (retrograd) i Oxen i en opposition, dvs i motsatt position i zodiaken. Det kan ge intressanta idéer och överraskande nyheter som kan få dig att ändra uppfattning och förstå saker och ting ur ett annat perspektiv.

 

Onsdag 18/11

Inga transiter.

 

Torsdag 19/11

Idag bildas en positiv transit mellan Solen i Skorpionen och Saturnus i Stenbocken och Venus i Vågen bildar en kvadratur till Saturnus. Det ger underbara möjligheter att få till bra överenskommelser och att lyckas ta oss framåt i karriären.

 

Fredag 20/11

Solen i Skorpionen bildar en något svagare aspekt till Venus i Vågen, men det kan ändå ge oss en härlig inspiration och bra avtal om vi arbetar inom skapande och andlighet. Passa på att visa fram vem du är och dina talanger!


Lördag 21/11

Idag går Solen in i Skytten! Det kan ge optimism, som ett ljus i mörkret efter den djupa, känslomässiga perioden då vi haft Solen i Skorpionen. Fokusera på möjligheter och håll uppe framtidstron, allt kommer bli bättre! Idag går Venus in i Skorpionen vilket skapar underbara, djupa och passionerade känslor under de kommande veckorna!


Söndag 22/11

Idag bildas en transit mellan Merkurius i Skorpionen och Mars i Väduren. Som alltid när Mars är med på ett hörn så ska vi inte rusa i väg och ha för bråttom och inte agera i affekt. Andas, stanna upp och låt saker och ting balanseras lite.

 

 

Du kan läsa om hur de olika planeterna påverkar just ditt tecken i horoskopet som finns i tidningen.

Om du vill lära dig mer om astrologi kan du gärna gå Tidningen Näras webbkurs om astrologi som jag har skrivit. Klicka här för att läsa mer om kursen! 

Du är också varmt välkommen att läsa min blogg eller titta in på mina hemsida.

 


Jag önskar dig en spännande vecka!

 

Ljus och kärlek,

Helena-Magdalena

 

 

Anmäl dig till Näras nyhetsbrev!

Få alla våra nyheter direkt i din inkorg, varje vecka:

Jag har läst och godkänner villkoren.
Publicerat

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.