Helena-Magdalenas astroguidning för vecka 44!

Den här veckan bjuder på fullmåne i Oxens tecken och det är dags att fullborda det som startades vid nymånen i Oxen tidigare i år. Fråga dig själv vad du är färdig med.

Text: Helena-Magdalena Ivekrans-Nätt
Foto: Shutterstock

Helena-Magdalenas astro-guidning för veckan!

Vecka 44, 2020

Tiden 26 oktober – 1 november

 

Så här påverkas vi av de olika planeterna

 

Onsdag 28 oktober

Merkurius som är retrograd backar nu åter in i Vågens tecken. När Merkurius är retrograd så är det bra att samla ihop alla lösa trådar och skapa struktur, ordning och reda. I Vågen kan det handla om det som har med kommunikation och lärande att göra. Kanske är det en kurs som du ska passa på att slutföra nu till exempel? Det kan även vara en del strul med teknik och resor så håll ett extra öga här! Idag går underbara kärleksplaneten in i Vågen. Venus styr både Oxen och Vågen och trivs bra hemmaplan. Nu eftersträvar vi harmoni och balans och även rättvisa! Venus i Vågen skänker oss gåvan att vara charmiga och lyckas bra med ett fint och lugnt sätt.

 

Lördag 31 oktober 

Idag möts Solen i Skorpionen med en opposition till Uranus, retrograd, i Oxen. Som alltid med Uranus med på ett hörn så ska vi vara beredda på det oväntade. Uranus skakar om och får oss att vakna upp och med en opposition så kan det även handla om att vi tänker om och ändrar våra beslut.

Denna sista dag i oktober bjuder även på en härlig fullmåne i Oxen! Så detta är en spännande dag med flertalet planeter inblandade i fullmånens energi. Solen i Skorpionen bjuder till transformation och förändring med Månen i Oxen som står för våra värderingar. Som alltid vid fullmåne så fullbordas det som startades vid nymånen i Oxen den 23 april. Så ställ dig själv frågan vad du är klar med nu, vad du har fullbordat och kan transformera och släppa taget om. Vad har du lärt dig de senaste sex månaderna? Vilka värderingar har förändrats för dig?

 

Söndag 1 november

Merkurius, retrograd i Vågen utmanar Saturnus i Stenbocken vilket gör det till en bra dag att vara praktisk och realistisk. Undvik envishet, om det inte blir som du vill så släpp det för tillfället för att undvika missförstånd och argument. Venus i Vågen bildar opposition till Chiron, retrograd i Väduren. Det är bra för dig att se över din hälsa, fundera på vad du behöver göra för att må bättre.

 

Du kan läsa om hur de olika planeterna påverkar just ditt tecken i horoskopet som finns i tidningen.

Om du vill lära dig mer om astrologi kan du gärna gå Tidningen Näras webbkurs om astrologi som jag har skrivit. Klicka här för att läsa mer om kursen! 

Du är också varmt välkommen att läsa min blogg eller titta in på mina hemsida.

Jag önskar dig en spännande vecka!

 

Ljus och kärlek,

Helena-Magdalena

 

Anmäl dig till Näras nyhetsbrev!

Få alla våra nyheter direkt i din inkorg, varje vecka:

Jag har läst och godkänner villkoren.
Publicerat

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.