Helena-Magdalenas astroguidning för vecka 43!

Den här veckan kan djupa känslor inom oss aktiveras. Var uppmärksam på allt som har med kommunikation att göra och få utlopp för det du känner genom kreativt skapande.

Text: Helena-Magdalena Ivekrans-Nätt
Foto: Shutterstock

Helena-Magdalenas astro-guidning för veckan!

Vecka 43, 2020

Tiden 19 – 25 oktober 2020

 

Så här påverkas vi av de olika planeterna

 

Luften har blivit lite kallare de senaste dagarna, men här har i alla fall solen strålat vackra strålar i Vågens tecken. Vi har, som jag skrev om i förra veckan, Merkurius retrograd så ha koll på allt som har med kommunikation att göra, på alla plan. Det kan vara resor som ändras (om det finns några kvar som inte är ändrade redan), möten som bokas om och det kan också vara mail som kommer fel eller teknik som strular. Så var extra uppmärksam! Under Merkurius retrograd så är det väldigt bra att samla ihop alla lösa trådar och skapa strukturer och få ordning på sina rutiner. Så visst kan Merkurius retrograder också bidra med mycket bra! Under veckan så har vi en hel del härliga planeter på stjärnhimlen. Så njut av veckan som kommer och förhoppningsvis ännu mer sol!

 

Måndag 19/10

Underbara kärleksplaneten Venus i Jungfrun möter expansiva, lyckoplaneten, gurun Jupiter i Stenbocken. Det är en härlig dag fylld av flow! Venus styr över kärlek men också över de sköna konsterna, så använd dessa kärleksfulla energier till att skapa.

Idag bildar även Mars i Väduren en spänd aspekt till Jupiter i Stenbocken så något kan utmana dina planer och som alltid när det gäller Mars så ta initiativet och se till att dina planer är bra och långsiktiga så blir det bra. Undvik impulsivitet och hett temperament.

 

Tisdag 20/10

Merkurius, retrograd i Skorpionen bildar idag opposition med Uranus. Det är som att trixtern (Merkurius) utmanar rebellen (Uranus) så planer kan plötsligt förändras, samtidigt kan det vara bra nyheter på väg. Vid oppositionerna kan vi plötsligt ändra oss och tänka om, så var uppmärksam idag om det är något som du ändrar uppfattning om.

 

Onsdag 21/10

Idag är kärleksplaneten Venus i Jungfrun i en positiv aspekt till Pluto i Stenbocken. Idag kan heta, passionerade känslor uppstå eller förstärkas! Djupa känslor kan aktiveras så använd gärna dessa starka känslor genom att vara kreativ på olika plan; skriv, måla, sätt ord på dina känslor och känn passionen inom dig! Gör gärna långsiktiga planer.

 

Torsdag 22/10

Idag går Solen in i Skorpionen, så grattis alla Skorpioner som kommer fylla år de kommande veckorna! Solen i Skorpionen aktiverar våra djupa känslor, vi blir mer introverta och vi kan vilja fördjupa oss i spännande ämnen som astrologi, psykologi och esoteriska ämnen. Det är även en bra tid för att se över allt som har med gemensamma finanser att göra under denna tid. Det kan också komma möjligheter om investeringar och ekonomiska samarbeten de kommande veckorna.

 

Lördag 24/10

Idag är kärleksplaneten Venus (i Jungfrun) aktiv igen! Idag skickar hon ut sina härliga energier mot Saturnus i Stenbocken. Det är en fin aspekt som kan ge fina möjligheter att fördjupa din kärlek och ta den till nästa nivå. Det är också en fin aspekt gällande din karriär och olika projekt, det är en härlig energi av flöde!

 

Söndag 25/10

Idag möts Solen och Merkurius (retrograd) i Skorpionen. Djupa samtal om livet blir fantastiska. Likaså kan nyheter komma i din väg. Som alltid när Merkurius är med så kan det handla om resor, kanske en liten roadtrip över dagen eller att planera en resa längre fram. Det kommer visa sig.  

 

Du kan läsa om hur de olika planeterna påverkar just ditt tecken i horoskopet som finns i tidningen.

 

Om du vill lära dig mer om astrologi kan du gärna gå Tidningen Näras webbkurs om astrologi som jag har skrivit. Klicka här för att läsa mer om kursen! 

Du är också varmt välkommen att läsa min blogg eller titta in på mina hemsida.


Jag önskar dig en spännande vecka!

 

Ljus och kärlek,

Helena-Magdalena

 

 

Anmäl dig till Näras nyhetsbrev!

Få alla våra nyheter direkt i din inkorg, varje vecka:

Jag har läst och godkänner villkoren.
Publicerat

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.