Helena-Magdalenas astroguidning för vecka 41!

Den här veckan kan vi känna oss så självsäkra att vi klarar nästan vad som helst, men kom ihåg att vara ödmjuk också.

Text: Helena-Magdalena Ivekrans-Nätt
Foto: Shutterstock

Helena-Magdalenas astro-guidning för veckan!

Vecka 41, 2020

Tiden 5 oktober – 11 oktober

 

Så här påverkas vi av de olika planeterna

 

Hösten bjuder oss förhoppningsvis på vackert väder, positiva känslor och med en känsla av att livet är en spännande resa! Förra veckan var väldigt intensiv på stjärnhimlen och vi är kvar i en intensiv period astrologiskt. Denna vecka bjuder även den på en hel del spännande transiter.  

 

Onsdag 7 oktober

I dag möts Merkurius i Skorpionen och Uranus, retrograd, i Oxen i en opposition. Som alltid när Uranus är inblandad så får vi vara beredda på plötsliga förändringar, då vi snabbt kan behöva förändra våra planer. Merkurius handlar om kommunikation på alla plan, så var beredd på att tänka om och skapa nya lösningar.

 

Fredag 9 oktober

Mars, retrograd i Väduren bildar nu en kvadratur till Pluto i Stenbocken, vilket innebär att du kan pressa dig själv för att nå dit du vill. Du kan lyckas väldigt bra, men se upp så inte stress blockerar dig. Det kan uppstå konflikter men ha fokus på olika lösningar istället för att agera i affekt.

 

Söndag 11 oktober

Venus i Jungfrun möter Uranus, retrograd i Oxen i en härlig trigon vilket är gynnsamt för kärleken i våra liv. Denna härliga transit kan få dig att känna att du är nyfiken på att ta nya steg i livet. Samtidigt så möter Solen i Vågen Jupiter i Stenbocken i en utmanande kvadratur detta kan innebära att vi kan känna oss överdrivet självsäkra och tro att vi klarar vad som helst, det är i och för sig en underbar känsla, men koppla den gärna till ödmjukhet och visdom, så blir det perfekt!

 

Du kan läsa om hur de olika planeterna påverkar just ditt tecken i horoskopet som finns i tidningen.

 

Om du vill lära dig mer om astrologi kan du gärna gå Tidningen Näras webbkurs om astrologi som jag har skrivit. Klicka här för att läsa mer om kursen! 

Du är också varmt välkommen att läsa min blogg eller titta in på mina hemsidor:

helena-magdalena.se

thelighthouseonsala.com


Jag önskar dig en spännande vecka!

 

Ljus och kärlek,

Helena-Magdalena

Anmäl dig till Näras nyhetsbrev!

Få alla våra nyheter direkt i din inkorg, varje vecka:

Jag har läst och godkänner villkoren.
Publicerat

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.