Helena-Magdalenas astroguidning för vecka 39!

Den här veckan är det höstdagjämning. Det blir en bra tid för att fokusera på balans i livet, att sikta sikta högt och att satsa på att integrera våra drömmar och visioner i våra liv.

Text: Helena-Magdalena Ivekrans-Nätt
Foto: Shutterstock

Helena-Magdalenas astro-guidning för veckan!

Vecka 39, 2020

Tiden 21 september – 27 september

 

Så här påverkas vi av de olika planeterna

 

Höstsolen lyser klart över oss och luften är krispig och lite kallare. Solen går på tisdag in i lufttecknet Vågen där även himlens budbärare Merkurius befinner sig i några dagar till. Solen i Vågen innebär att vi längtar efter harmoni, balans och rättvisa. Det är en bra tid att använda sina konstnärliga och intellektuella förmågor. Det är även en bra tid att lyfta blicken och se saker och ting ur ett större perspektiv då Jungfruns energi har hjälpt oss att få ordning på detaljerna. Så vidga dina vyer och se ditt liv och dina planer ur ett större perspektiv.

 

Måndag 21 september

Merkurius i Vågen möter Pluto, som är retrograd i Stenbocken vilket kan driva upp intensiteten i det vi företar oss. Vad det gäller diskussioner så kan dessa intensifieras så kom ihåg att andas och att du inte låter känslorna dra i väg med dig. Undvik att argumentera och låt känslorna lugna ner sig.

 

Tisdag 22 september

Det är höstdagjämning och Solen går in i Vågens tecken samtidigt som Venus i Lejonet bildar aspekt med Jupiter i Stennbocken. Det ger oss en bra tid för att fokusera på balans i livet, att sikta sikta högt och att satsa på att integrera våra drömmar och visioner i våra liv. Ägna dig under kommande veckor att hitta balans i livet!

 

Onsdag 23 september 

Merkurius i Vågen utmanar Saturnus, retrograd, i Stenbocken och det kan göra att du får utökat ansvar och det är bara att kavla upp armarna och ta tag i det som behöver göras. Du klarar det bra då du tänker smarta tankar och får nya idéer. Venus i Lejonet bildar aspekt till Neptunus i Fiskarna, det är gynnsamt med romantik och dagdrömmar. Ni vet, den där känslan av att se världen genom rosa glasögon. Så dras med i drömmarna men blunda inte för verkligheten så blir det bra!

 

Torsdag 24 september

I dag möts Merkurius i Vågen och Mars, retrograd, i Väduren i opposition vilket ger en härlig drivkraft och energi. Kommunikation är i centrum och du kan plötsligt få en känsla av att tänka om och ändra dina planer.

 

Lördag 26 september 

Venus i Lejonet bildar aspekt till Pluto, retrograd, i Stenbocken. Det kan innebära att du behöver fundera på dina värderingar och att du, när du utmanas även fattar bra beslut. Din flit och ihärdighet hjälper dig att lyckas.

 

Söndag 27 september 

Idag går Merkurius vidare in i Skorpionen. Merkurius som är himlens budbärare och styr över vår kommunikation kommer till sin rätt på ett djupare, mer känslomässigt plan i Skorpionen. Det är väldigt gynnsamt att ”skriva av sig och skriva ner sina känslor”, det bidrar till helande och läkande på ett djupare plan. Så passa på de kommande veckorna!

 

Du kan läsa om hur de olika planeterna påverkar just ditt tecken i horoskopet som finns i tidningen.

 

Om du vill lära dig mer om astrologi kan du gärna gå Tidningen Näras webbkurs om astrologi som jag har skrivit. Klicka här för att läsa mer om kursen! 

Du är också varmt välkommen att läsa min blogg eller titta in på mina hemsidor:

helena-magdalena.se

thelighthouseonsala.com

 

Jag önskar dig en spännande vecka!

 

Ljus och kärlek,

Helena-Magdalena

 

 

Anmäl dig till Näras nyhetsbrev!

Få alla våra nyheter direkt i din inkorg, varje vecka:

Jag har läst och godkänner villkoren.
Publicerat

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.