Helena-Magdalenas astroguidning för vecka 38!

Den här veckan ger oss fin energi för att få saker och ting gjorda, men se till att ta en sak i taget och prioritera det viktigaste först. Var även beredd på oväntade förändringar.

Text: Helena-Magdalena Ivekrans-Nätt
Foto: Shutterstock

Helena-Magdalenas astro-guidning för veckan!

Vecka 38, 2020

Tiden 14 september – 20 september

 

Så här påverkas vi av de olika planeterna

 

Hösten är här och Solen vandrar sin bana i Jungfruns tecken där den bildar fina aspekter till Uranus i Oxen och Jupiter, Saturnus och Pluto i Stenbocken. Vi har också en fin supernymåne i Jungfrun på torsdag. Elementet jord ger oss en fin energi då vi kan få saker och ting gjorda, en sak i taget och det viktigaste först. Som att bygga en gedigen stengrund att stå på. Så vi har gott tålamod nu och får saker och ting gjorda. Jordens element är också förknippat med naturen och vi kan nu njuta av att se alla vackra färger skapas i naturen när löven på träden skiftar färg.

 

Måndag 14 september

Venus i Lejonet och Chiron i Väduren möts i en gynnsam aspekt och det är en fin tid för läkande och helande. Det är bra att ta tag i sin hälsa och låta den feminina energin komma till utlopp. Dansa, yoga och meditera för att slappna av.

 

Tisdag 15 september

Solen i Jungfrun och Pluto i Stenbocken möts i en gynnsam trigon, det ger oss fina möjligheter att skapa förändringar och att göra långsiktiga planer. Venus i Lejonet möter Uranus i Oxen i en utmanande aspekt vilket kan innebära oväntade förändringar.

 

Torsdag 17 september 

I dag har vi supernymåne i Jungfrun. Vid nymåne är det alltid gynnsamt med nystarter och att sätta upp nya mål, att så frön som bär frukt på olika plan. Merkurius i Vågen och Jupiter i Stenbocken möts i en lite tuffare aspekt, samtidigt möter Solen i Jungfrun Saturnus i Stenbocken. Det är en bra tid för dig att föra fram idéer som har med din karriär att göra, men se till så du är ordentligt påläst och har koll på alla detaljer.

 

Fredag 18 september 

Merkurius i Vågen möter Neptunus i Fiskarna så i dag är det viktigt att skilja mellan dröm och verklighet och att vara klar över vad som är vad. Det är lätt att svepas med i rosa drömmar och bygga luftslott. Så, ha koll på detaljer och var klar och tydlig i din kommunikation.

 

Lördag 19 september 

I dag möter Solen i Jungfrun Mars som går retrograd i Väduren, så undvik att agera impulsivt som alltid gäller när Mars är med på ett hörn. Det är en bra dag att få saker och ting gjorda!

 

Du kan läsa om hur de olika planeterna påverkar just ditt tecken i horoskopet som finns i tidningen.

 

Om du vill lära dig mer om astrologi kan du gärna gå Tidningen Näras webbkurs om astrologi som jag har skrivit. Klicka här för att läsa mer om kursen! 

Du är också varmt välkommen att läsa min blogg eller titta in på min hemsida!


Jag önskar dig en spännande vecka!

 

Ljus och kärlek,

Helena-Magdalena

 

 

Anmäl dig till Näras nyhetsbrev!

Få alla våra nyheter direkt i din inkorg, varje vecka:

Jag har läst och godkänner villkoren.
Publicerat

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.