Helena-Magdalenas astroguidning för vecka 37!

Vi har en lugn vecka framför oss sett till planethimlen. De aspekter som bildas är gynsamma och bjuder på härliga energier. Passa på att sätta mål inför framtiden.

Text: Helena-Magdalena Ivekrans-Nätt
Foto: Shutterstock

Helena-Magdalenas astro-guidning för veckan!

Vecka 37, 2020

Tiden 7 september – 13 september

 

Så här påverkas vi av de olika planeterna

 

Denna vecka är lite lugnare på planethimlen och de aspekter som bildas är gynnsamma och fina. Mars kommer gå retrograd och Jupiter går återigen direkt efter sin retrograda period som började i maj. Vi får se vad det innebär i den världssituation vi befinner oss i. Det är möjligt att världen öppnar upp sin än mer.

 

Onsdag 9 september

Solen möter Jupiter i en härlig aspekt, vilket ger oss en härlig dag med flow! Lycka och tur är i luften och möjligheter och positiva nyheter kan nå oss idag.

 

Torsdag 10 september

I dag vänder Mars retrograd och han kommer vara retrograd till 14 november. När planeterna går retrograd så blir energin som planeten bidrar med mer introvert. Mars ger oss motivation och drivkraft, så nu kan just dessa energier bli lite svagare och mer inom oss själva under denna period. Merkurius bildar en opposition med Chiron så att boka tid för läkande och helande är gynnsamt. Passa på nu att boka den där tiden du dragit på.

 

Fredag 11 september

Solen bildar aspekt med Neptunus vilket bidrar med en härlig romantisk, spirituell och själsfull energi. Lyssna extra till din inre röst i dag, du kan få fina insikter.

 

Lördag 12 september

Merkurius och Uranus bildar aspekt och det är en härlig dag för spännande nya tankar, spännande nyheter och att tänka utanför boxen!

 

Söndag 13 september

Jupiter går åter direkt efter sin retrograda period som startade den 14 maj. Jupiter står för expansion, flow och högre medvetande så här kan vi förvänta oss förnyad energi och vi kan lättare sätta mål för framtiden igen.

 

Du kan läsa om hur de olika planeterna påverkar just ditt tecken i horoskopet som finns i tidningen.


Jag önskar dig en spännande vecka!

 

Ljus och kärlek,

Helena-Magdalena

 

 

Anmäl dig till Näras nyhetsbrev!

Få alla våra nyheter direkt i din inkorg, varje vecka:

Jag har läst och godkänner villkoren.
Publicerat

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.