Helena-Magdalenas astroguidning för vecka 36!

Det här är en bra tid att sätta ord på dina känslor. När Merkurius passerar genom Vågen genomsyras våra tankar av tydliga klarheter. Använd dig av tankens kraft för att uppnå det du drömmer om!

Text: Helena-Magdalena Ivekrans-Nätt
Foto: Shutterstock

Helena-Magdalenas astro-guidning för veckan!

Vecka 36, 2020

Tiden 31 augusti – 6 september

 

Så här påverkas vi av de olika planeterna

 

Solen vandrar vidare i Jungfrun, tillsammans med Merkurius (Jungfruns härskare) och många av oss är tillbaks i arbetslivet och skola. Att få igång alla rutiner efter sommarens ledigheter går lekande lätt med Jungfruns energier. Denna vecka är en harmonisk astrologivecka, med många fina möten mellan planeterna och dessutom med en underbar, drömsk, romanistisk och spirituell fullmåne på tisdagmorgon i Fiskarna.

 

Måndag 31 augusti

Solen bildar aspekt till Chiron (the wounded healer) vilket kan innebära att vi känner oss lite mer sårbara. Det är en bra dag att ägna dig åt självkärlek och din självkänsla.

 

Tisdag 1 september

Merkurius skapar aspekt med Pluto så sätt ord på dina känslor; genom att tala eller skriva. Pluto står för transformation och förändring och att använda sig av tankens kraft för att tydliggöra det som sker djupt inom dig är gynnsamt.

 

Onsdag 2 september

Dagen börjar med en underbar fullmåne i Fiskarnas tecken! Vid fullmåne är det alltid fint att fokusera på vad som har blivit fullbordat och vad du vill släppa taget om. Det kan vara något som startades vid nymånen i Fiskarna för ca 6 månader sen. Det bildas även en opposition mellan Venus och Saturnus och det kan få dig att tänka om i något avseende, stanna upp och lyssna till din inre röst för klarhet. Dessutom bildar Solen en härlig transit till Uranus, så i dag kan du få härliga idéer och nya klarheter!

 

Torsdag 3 september

I dag möts Merkurius och Saturnus i transit, det är en bra dag att få till olika överenskommelser, framförallt inom din karriär och runt din ekonomi.

 

Fredag 4 september

I dag bildas transiter mellan Venus/ Merkurius och Mars, och även mellan Merkurius och Venus. Så utgå i från känslan och hitta din motivation så kan du göra framsteg med det du brinner för.

 

Lördag 5 september

I dag går Merkurius, himlens budbärare vidare in i Vågens tecken där han trivs bra! Under de veckor som Merkurius passerar genom Vågen genomsyras vårt intellekt och våra tankar av tydliga klarheter och det är en bra tid för att använda oss av tankens kraft för att uppnå det vi drömmer om!

 

Söndag 6 september

Venus går in i Lejonet och där kärlekens planet möter eldens glöd. Det ger oss mod och kraft att föra fram vårt hjärtas längtan.

 

Du kan läsa om hur de olika planeterna påverkar just ditt tecken i horoskopet som finns i tidningen.


Jag önskar dig en spännande vecka!

 

Ljus och kärlek,

Helena-Magdalena

 

 

Anmäl dig till Näras nyhetsbrev!

Få alla våra nyheter direkt i din inkorg, varje vecka:

Jag har läst och godkänner villkoren.
Publicerat

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.