Helena-Magdalenas astroguidning för vecka 33!

Kavla upp ärmarna, ha tålamod och dubbelkolla viktiga detaljer. Det här kan nämligen bli en stormig vecka som utmanar oss på många plan, men planetmötena ger oss även en härlig drivkraft.

Text: Helena-Magdalena Ivekrans-Nätt
Foto: Shutterstock

Helena-Magdalenas astro-guidning för veckan!

Vecka 33, 2020

Tiden 10 augusti – 16 augusti

 

Så här påverkas vi av de olika planeterna

 

Sommaren dröjer sig kvar, men fler och fler av oss börjar ha mer fokus på arbetslivet och vardagslivet efter sommarens härliga, lata dagar! Denna vecka är verkligen en vecka som kan vara bra att vara förberedd på! Planeterna kan utmana oss på olika sätt men också skapa härlig energi och göra oss både äventyrslystna och skapa framgång!

 

Måndag den 10 augusti

Merkurius utmanar Uranus och det kan verkligen skapa en dag som gör att oväntade saker sker. Så det här med planering i all ära kan verkligen få nya lösningar i dag. Var beredd på det oväntade. Se upp med allt som har med teknik att göra och var försiktig i trafiken! Kolla gärna en extra gång på dina resehandlingar om du ska ut och resa, för som sagt i dag kan det oväntade hända!

 

Tisdag 11 augusti

I dag möts Solen, Jupiter och Saturnus i en tuff transit. Så du kan känna att du utmanas på flera olika plan, men kavla upp ärmarna och bestäm dig för att klara av det som utmanar dig. Du kommer klara det och du kommer känna dig nöjd med dig själv och dina framgångar efteråt.

 

Onsdag 12 augusti

I dag möts Solen och Neptunus i en lite utmanande transit. Så i dag vill jag uppmuntra dig att ha koll på läget. Neptunus kan skapa både förvirring och att man vill drömma sig bort i lite verklighetsflykt, men se klart på saker och ting nu.

 

Torsdag 13 augusti

Även denna dag är utmanande för oss för i dag utmanar krigarplaneten Mars Pluto som står för transformation och förändring. Så i dag är det en dag med starka känslor och utmaningar. Välj dina strider, träna på ditt tålamod och agera inte i affekt om heta känslor uppstår. Det blir en bra dag om du bara är beredd.

 

Fredag 14 augusti

Merkurius utmanar Jupiter så i dag gäller det att ha extra koll på vad man säger och skriver då det lätt blir missförstånd. Ha gärna extra koll om du är på resande fot så du inte missar viktiga detaljer som ändrade avgångstider och liknande.

 

Lördag 15 augusti

I dag har vi flera planetmöten på himlavalvet. Merkurius utmanar Neptunus och kan skapa missförstånd och kan få oss att vilja se saker och ting som vi vill att det ska vara och inte så som det egentligen är. Försök se saker och ting så klart och tydligt som möjligt. Solen möter Pluto och det kan ge oss en längtan efter äventyr och att vilja utmana oss själva. Dessutom börjar Uranus gå retrograd i Oxens tecken. Uranus kommer gå retrograd ända till 1/1 och han är nu den femte planeten att gå retrograd (tillsammans med Jupiter, Saturnus, Neptunus, Pluto och även Chiron).

 

Söndag 16 augusti

I dag skapas det transiter mellan Merkurius Pluto och dessutom mellan Solen som möter Mars i en härlig trigon! Det är en underbar dag för framsteg på olika plan. Det ger motivation och drivkraft och i kan ha kommit på nya tankar och idéer som vi nu vill sätta full fart med!

 

Du kan läsa om hur de olika planeterna påverkar just ditt tecken i horoskopet som finns i tidningen.


Jag önskar dig en spännande vecka!

 

Ljus och kärlek,

Helena-Magdalena

Anmäl dig till Näras nyhetsbrev!

Få alla våra nyheter direkt i din inkorg, varje vecka:

Jag har läst och godkänner villkoren.
Publicerat

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.